Любов с двама и към двама

• 30 719
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
Не ме разбра.

Аз съм А.
Давам си любовта на Б /единия от двамата/.
В ми дава неговата любов.
Б и В и те ли се обичат?

Любовта е едно цяло, цяла част и се дава на един. Не се дели на половинки.

# 91
Не ме разбра.

Аз съм А.
Давам си любовта на Б /единия от двамата/.
В ми дава неговата любов.
Б и В и те ли се обичат?

Любовта е едно цяло, цяла част и се дава на един. Не се дели на половинки.

Б и В дават любовта си на А, а пък А дава на Б и В. Къде е отсъствието на взаимност?

Б и В се обичат като приятели. Това е достатъчно.

# 92
И двамата са страхотни, и двамата я обичат и се конкурират в това да я правят щастлива. При това нито единия няма нищо против другия. Някои жени нямат нито един, а тази двама и в леглото и в сърцето. Без угризения на вина и лъжи.
Точно така - те я обичат и те дават. Тя обича само себе си и се възползва и от двамата. Браво на нея, може го, евала.
Но от нейна страна не е обич и към двамата.

Човек може да обича само един, защото любовта е взаимност ......................

Четейки по-нататък темата, и аз до това стигнах:
Мъжете я обичат ,я тя ги върти на шиш.Съпругът се старае, за да не я загуби (още не му е писнало достатъчно, за да й бие дузпата), а любовникът се напъва да се доказва колко е велик (все пак с него са в начална фаза).
Та каква любов към двама, каква боза...!    Joy
Намерила мацката двама да й тичат по г.за, използва.Не е нито първата, нито ще е последната.
Любовта, като понятие и същност, тук няма роля.Или дотолкова, доколкото мъжете имат към нея някакви чувства.
Но както писа някой назад, мъжете трудно поделят играчките си и скоро някой от двамата ще се усети , че мадамата ги прави на балъци и ще я разкара.Най-вероятно съпругът, ако тя се заинати за "втората лИбов на животя си".....   Mr. Green

# 93
Мхм, Краси снощи  е била палава нещо, що не спиш в 3 часа бе жена? Едва ли от жегата в Пловдив Laughing Whistling

# 94
  • София
Да вика кажа, много галещо егото е това с паралелните връзки, обаче е и много натоварващо, защото все трябва да се внимава да не стане издънка. Аз втори път не бих си го причинила.

# 95
Е,как бе, Лизет случайно разбра толкова подробости newsm78 Аз тея работи случайно не ги узнавам.
Не е натоварващо ако и двамата спят до теб едновременно newsm78

# 96
Но както писа някой назад, мъжете трудно поделят играчките си и скоро някой от двамата ще се усети , че мадамата ги прави на балъци и ще я разкара.Най-вероятно съпругът, ако тя се заинати за "втората лИбов на животя си".....   Mr. Green[/b]

Глупости. В един момент и двамата ще се усетят, че не им трябва параван за връзката, ще я изритат от тройката и ще се вземат официално. Може и детенце да си осиновят.
Сори, Lizet, нищо лично!  Peace

# 97
  • Kопенхаген
Сам по себе си подобен троен акт е извратен. Какъв идиот трябва да си, че да ти доставя удоволствие чужд мъж да чука жена ти заедно с теб, ако и да има любов, в което се съмнявам.

А Онази след като не е наясно с чувствата си, да хваща гората. И какво е това себедоказване, кой обичал повече или кой чукал по добре?

Тъпо е и за двете страни, за мъжете, че задоволяват първични инстинкти като самци, които се бият за женска. И за жената, че е готова да вирни опашка при вида на член, нищо че били два.

# 98
Е, Мадам, нищо ново под слънцето- за теб какво ли не е извратено...Всички са извратеняци ако не го правят с мъжа си на тъмно под чаршафите и в мисионерска. Laughing

Цитат
Е,как бе, Лизет случайно разбра толкова подробости newsm78 Аз тея работи случайно не ги узнавам.

Е сигурно приятелки ти споделят пък други неща случайно...Не всички си имат по двама мъже. Все пак е "извратено"... Mr. Green

# 99
Не е извратено да си с двама мъже.Не е извратено да правиш любов с единя в 8,а с другия в 10 часа/или поне не много/,но е хубаво да се замиеш помежду двете еротични дейности Peace
Извратено е да се "обичате" тримата взаимно в едно легло по едно и също време.Като не говоря за секс,а за любов.Каква е тази любов.
Како Сийке,за това говоря аз от бая време Peace

# 100
*Мира*,изпревари ме. Hug

# 101
  • Kопенхаген
Lizet33, вече всички знаем за поривите ти за групови онождания, и че секс с по малко от трима си е тотален консерватизъм  Grinning

# 102
Не е извратено да си с двама мъже.Не е извратено да правиш любов с единя в 8,а с другия в 10 часа/или поне не много/,но е хубаво да се замиеш помежду двете еротични дейности Peace
Извратено е да се "обичате" тримата взаимно в едно легло по едно и също време.Като не говоря за секс,а за любов.Каква е тази любов.
Како Сийке,за това говоря аз от бая време Peace

А според мен е извратено да наричаш която и да било любов извратена. Любовта си е любов, това е най-светлото и красиво чувство, което е дар от Господа и което максимално доближава човека до него. Никой не може да бъде съден за любов.

# 103
Мадам,мадааааам нали за секс с двама иде реч.И не само за секс ами и за обич-чиста,невинна.
Айде без групи,че вече ми идва в много.Ако това да ти се изредят 10 е групов секс,то аз съм тролей #Crazy Групов не е ли много мъже и жени в една стая и на никой да не му пука кой, кого,какво и така нататък newsm78
Джоджо-изкажи се и ти де.какво като се повторим.Ние тук се въртим яката Joy
Разбира се г-це Лизет.Права сте.Любов и към кучето,котето,козата,колата...пак е любов и е свята и чиста и дар

# 104
Lizet33, вече всички знаем за поривите ти за групови онождания, и че секс с по малко от трима си е тотален консерватизъм  Grinning

Брей, всички знаят само аз не знам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт