Любов с двама и към двама

• 30 825
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Ха да чуем мнението ви по казуса...Случвало ли се е на някой секс с двама и любов и към двамата?
Как се развиха нещата и колко продължи? Ревности? Проблеми?

Възможно ли е въобще?

Възможно е. Любовта е странно нещо, проявява се по различен начин.

П.П. Отговорих директно на пърия пост, без да чета темата, но сега виждам, че мнението ми вече е споделено от други  Laughing

# 151
БОЖЕ ГОСПОДИ, ПЪЛНО И АБСОЛЮТНО БЕЗУМИЕ Е ТОВА  И ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ СИ ДОРИ ГО НЯМАМ,ЩО ЗА СЪРЦЕ Е ТВОЕТО - ЛЮБОВ КЪМ ДВАМА ЕДНОВРЕМЕННО,А ЗАЩО НЕ  ИКЪМ ТРЕТИ
А КЪДЕ Е НЕУДОБСТВОТО, КЪДЕ ОТИДЕ ИНТИМНОСТТА, ТА СЕКСА Е НЕЩО МНОГО ЛИЧНО 
БОЖЕ,БОЖЕ

# 152
  • София
Може би неслучайно я има приказката, че в сърцето на една жена винаги има място за още един мъж!  Wink А, Ели?

# 153
БОЖЕ ГОСПОДИ, ПЪЛНО И АБСОЛЮТНО БЕЗУМИЕ Е ТОВА  И ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ СИ ДОРИ ГО НЯМАМ,ЩО ЗА СЪРЦЕ Е ТВОЕТО - ЛЮБОВ КЪМ ДВАМА ЕДНОВРЕМЕННО,А ЗАЩО НЕ  ИКЪМ ТРЕТИ
БОЖЕ,БОЖЕ

Joy Ти секс правиш ли? Учудвам се, той не е ли само за възпроизвеждане?

# 154
  • България-Швейцария
По отношение на тройките донякъде си обяснявам възмущението, но виждайки как всяка трета жина около мен поддържа успешно паралелна връзка с поне 2-ма мъже, а някои откарват така с десетилетия, някак ми е странна реакцията на пишещите тук. Чак пък и веднъж в живота си да не са попадали в подобна ситуация изобщо не ми се вярва Wink

# 155
  • София
ааа, моля, моля, аз си признах!  Crossing Arms

# 156
3-ка в живота не бих понесла. То един понякога едвам издържам, та двама, мерси. Виж за секс - това е друга песен. Бих, но еднократно и после кой от къде е... връзка и секс заедно 3-мцата ... това не е за мен. Naughty

# 157
БОЖЕ,БОЖЕ
Накъде отива света, казваш?

3-ка в живота не бих понесла. То един понякога едвам издържам, та двама, мерси. Виж за секс - това е друга песен. Бих, но еднократно и после кой от къде е... връзка и секс заедно 3-мцата ... това не е за мен. Naughty

И аз така. Даже и милото е съгласно. Лошото е, че този, който сме си избрали, е на повече от 1000 км Mr. Green

# 158
  • София
А, и аз си признавам, по студентско време. Единия не исках да го пусна, с другия не исках да се задълбочавам. Единственото кофти е, че все пак се наложи да го пусна първия, ама ко да се прави, живот Simple Smile

# 159
БОЖЕ,БОЖЕ
Накъде отива света, казваш?

И аз така. Даже и милото е съгласно. Лошото е, че този, който сме си избрали, е на повече от 1000 км Mr. Green

Избрали сте мъж или жена?

# 160
# 161
От твоя гледна точка е идеално, но ми е интересно как мъжът ти ще приеме друг да те пипа. Обикновено там ревността е огромна и питам информативно просто.
Иначе и на мен идеята за трима - независимо от пола - ми допада, но надали в тоя живот ще ми се случи  Joy

# 162
Не знаех ,че и психодиспансерите излизат в отпуск през лятото  hahaha
Искрено се позабавлявах с ''любовта'' на тези нещастни , опааа - щастливи хорица  Joy Като махна думата в кавичките си е чиста тройка и е приемлив вариант на плътските страсти и фантазии на някои хора , колкото и аз да не ги разбирам.

# 163
Тройка с двамата едновременно не-особено ако единя е половинчо.
Паралелни връзки-дал Бог доволно Laughing

# 164
От твоя гледна точка е идеално, но ми е интересно как мъжът ти ще приеме друг да те пипа. Обикновено там ревността е огромна и питам информативно просто.
Иначе и на мен идеята за трима - независимо от пола - ми допада, но надали в тоя живот ще ми се случи  Joy
Laughing Щом сме стигнали до решение, значи.. сме стигнали до решение, Вилико. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт