Любов с двама и към двама

• 30 691
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Добре де....нека се обичат,нека се чувстват добре в компанията си,нека са щастливи,но не може ли поне интимността да е по интимна ?
Защо е нужно да са заедно в леглото ?
Значи със съпруга може насаме,а с третия не може ?
Той защо да не може да има миг само с дамата на сърцето си ?

# 211
Добре де....нека се обичат,нека се чувстват добре в компанията си,нека са щастливи,но не може ли поне интимността да е по интимна ?
Защо е нужно да са заедно в леглото ?
Значи със съпруга може насаме,а с третия не може ?
Той защо да не може да има миг само с дамата на сърцето си ?

Е защо да не могат? Могат. Но секс с двама е по-гот от с един. Mr. Green Пък и така никой не се чувства пренебрегнат или лъган нали? Често обидата е точно от това.

# 212
Питам защо не може с третия насаме ?

# 213
Е добре де, стана ясно, че няма по-хубаво от секса с двама... всъщност питам, не знам, има ли по-хубаво? Може би с трима, но тогава ще трябва и жената да полага някакво усилие, или не е задължително? Стига да намери трима достатъчно влюбени, че да ги събере на едно място креват...

# 214
  • Сопот, Пловдив
Няма нищо лошо в тройките, но определено не мисля, че са по-хубави от секса с партньор, към който изпитваш чувства. и също съм на мнение, че в тройката чувства е желателно да не са намесени. Както казах и преди - ако има такива, все единия страда. Просто ми е трудно да повярвам, че ще се намерят трима с такова еднакво, разкрепостено отношение към секса и любовта и на нито един от тях няма да му е проблем да прави тройка с човека, който обича и още някой.

# 215
  • София
на НГ показаха едни такива в Табу, ама не ми се струва там да бяха съвсем равностойни партньорите.

# 216
да, бе, ще стои и ще гледа или ще участва с охота!Баси културата ще да е! Ревността си е ревност, не може да се пренебрегне, когато човек обича.
Не знам...мисля си че трябва да са невероятни тези които умеят така да обичат.
Откога нестандартните хард-секс мании се наричат любов?    Thinking

Любовта, обичта и сексът с любим човек нямат АМА НИЩО ОБЩО с тройки, четворки, садо-мазо, и други секс-"фобии"....  Mr. Green

# 217
 Laughing Садо - мазо и други фобии защо? Нима ти пречи, че другите могат да правят такива неща с любимия? Само защото вие с твоя не ги правите?

# 218
  • София
ми, точно де, правят го с любимиЯ, а не с любимиТЕ!

# 219
ми, точно де, правят го с любимиЯ, а не с любимиТЕ!

О, Анди - моля ти се, чети поне ти! Достатъчно ясно изключва от любовта и секса с любимия тези двечките! Просто я питам защо?
Иначе за тройки, четворки и тн - съм напълно съгласна. Дори когато съм имала чувства към двама - не ми е минавало през ум да направим калабалък заедно  Wink

# 220
  • София
ми, не иска, жената! И аз не правя такива работи, защото са ми гнусни, но на друг щом му харесва - тялото си е негово, любимият/та си е негов, ако ще пред стано бизони да се нагъзи!

# 221
 Laughing
Жегата явно не ти влияе добре  Laughing
Няма да опитвам повече да обяснявам...

# 222
  • София
да, отразява ми се, много приспивно.  Laughing

# 223
Laughing Садо - мазо и други фобии защо? Нима ти пречи............
Нищо не ми пречи!    Laughing
Просто не виждам  връзка между бой с камшици, ръгане с остри токчета, тройки, четворки, групов секс  и прочие ....изстъпления,  с понятия като любов, обич, секс, интимност....

# 224
  • Варна
Това, че някой не вижда нещо, което не може да проумее, не означава, че то не съществува Whistling

Общи условия

Активация на акаунт