Любов с двама и към двама

• 30 695
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
  • на правилното място, в точното време
Laughing Уби ме! JoyПарични уплътнения имат и двамата и то много големи. По тази част май нямат конкуренция друга в Бг освен един между друг.
Айдееее...мазалото стана пълно Laughing Вече никак не ми се вярва да има нещо реално в тая история Stop Коя ли ще е тази известна бг красавица Party

Как коя? Авторката на темата, разбира се.... Twisted Evil  ПИрфектната ССФ Lizet33  Mr. Green
То бива недоклатена и незадоволена жена, изтъкана от комплекси, ама вече нагарчаш....Вземи намери един, дето да се прежали да е с тебе, та дано малко се поспреш. Чудя се, дали да не помоля официално Мамма да въведат опция, за скриване на коментарите на определени потребители?? Опитах се да не те чета, но пусто момичетата пускат цитати, та ми е невъзможно да те пропусна и да те игнорирам.   Sick

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5017051 - виж, да потърсиш нещо като за теб, че другите са недостойни.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 06:38 от ФЕЙщица

# 196
Laughing Уби ме! JoyПарични уплътнения имат и двамата и то много големи. По тази част май нямат конкуренция друга в Бг освен един между друг.
Айдееее...мазалото стана пълно Laughing Вече никак не ми се вярва да има нещо реално в тая история Stop Коя ли ще е тази известна бг красавица Party

Как коя? Авторката на темата, разбира се.... Twisted Evil  ПИрфектната ССФ Lizet33  Mr. Green
То бива недоклатена и незадоволена жена, изтъкана от комплекси, ама вече нагарчаш....Вземи намери един, дето да се прежали да е с тебе, та дано малко се поспреш. Чудя се, дали да не помоля официално Мамма да въведат опция, за скриване на коментарите на определени потребители?? Опитах се да не те чета, но пусто момичетата пускат цитати, та ми е невъзможно да те пропусна и да те игнорирам.   Sick

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5017051 - виж, да потърсиш нещо като за теб, че другите са недостойни.  Mr. Green

Да не повярва човек как може да ти даде Господ дете да възпитаваш с толкова омраза в сърцето си...

# 197
  • Tам през Атлантическия океан

Да не повярва човек как може да ти даде Господ дете да възпитаваш с толкова омраза в сърцето си...

Кой го казва  Sunglasses да не би да се огледа а, Lizet33 ?

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб. Whistling

# 198
  • на правилното място, в точното време
Ооо, Лизет, спести си коментарите и квалификациите спрямо особата ми, независимо от аспектите. Най-малко от твоята оценка се нуждая.  И не си задавай толкова сложни въпроси, не са от твоята компетенция.  Twisted Evil

# 199
Пълно слабоумие е да се вярва, че всички обичат еднакво.
Обичала съм двама мъже едновременно. Обстоятелствата решиха с кого да продължа. Не мога да дам обяснение, нито анализ, но е факт.  Sunglasses

# 200
  • Tам през Атлантическия океан
ФЕЙщица  Laughing  Hug ахахха добър подпис , добър   Peace

Кейси  Peace

# 201
Мисля, че любовта към двама мъже едновременно и сексът с двама мъже едновременно нямат много допирни точки. Можеш да обичаш двама души безумно много, да е драматично  за всички участници в триъгълника, да съсипеш нерви, животи, съдби, и през ум да не ти минава никога да събереш тези двама мъже в едно легло.

И да се изчукаш (извинявам се за вулгаризма, но като гледам темичката, май не е много грубо) с двама едновременно, и без да е необходимо да споделяте дълбоки душевни очаквания един към друг.

Thinking

# 202
  • София
ако наистина обичам двама, никога не бих правила тройка точно с тях.

# 203
ако наистина обичам двама, никога не бих правила тройка точно с тях.

Защо? Какво по-хубаво от секс с любим човек?

# 204
  • София
нямам намерение да си причинявам такива неприятности, защото или ще се сбият, или и двамата ще си тръгнат и ще остана с празни ръце. Единият никога не трябва да знае за другия.

# 205
нямам намерение да си причинявам такива неприятности, защото или ще се сбият, или и двамата ще си тръгнат и ще остана с празни ръце. Единият никога не трябва да знае за другия.
... или теб ще набият ... не си струва в такъв случай тройката с любими същества. Така е права си.Laughing

# 206

Това зависи от културата и възпитанието на тези двамата. А ако някой от тях си тръгне, значи не си е струвал щом така лесно се отказва.

# 207
  • София
да, бе, ще стои и ще гледа или ще участва с охота!Баси културата ще да е! Ревността си е ревност, не може да се пренебрегне, когато човек обича.

# 208
да, бе, ще стои и ще гледа или ще участва с охота!Баси културата ще да е! Ревността си е ревност, не може да се пренебрегне, когато човек обича.

Ако обичаш, пренебрегваш и ревност. От ревност е най-лесно да загубиш битка за сърцето на някого и си оставаш при разбитото корито.
Не знам...мисля си че трябва да са невероятни тези които умеят така да обичат.

# 209
  • София
Не очаквам такива духовни висини от обикновената човешка природа.

Общи условия

Активация на акаунт