Любов с двама и към двама

• 30 712
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
Забравяте нещо важно-тоя,третия,той е ,,сложна личност"с явни парични уплътнения.
Едно време доста жени си имаха своя,,трети"и мъжете ми знаеха,но си траеха.
Траеха си,защото те имат видео /примерно/.
Докато мухльото с приятели гледа екрана,жена му плаща рентата.
И когато,,третия"дойде на гости,мухльото си разтреперва,разтичва да сложи масата.
Най доброто се пази за този ,,третия",дори съпругата.

# 76
Забравяте нещо важно-тоя,третия,той е ,,сложна личност"с явни парични уплътнения.
Едно време доста жени си имаха своя,,трети"и мъжете ми знаеха,но си траеха.
Траеха си,защото те имат видео /примерно/.
Докато мухльото с приятели гледа екрана,жена му плаща рентата.
И когато,,третия"дойде на гости,мухльото си разтреперва,разтичва да сложи масата.
Най доброто се пази за този ,,третия",дори съпругата.

Laughing Уби ме! Joy

Парични уплътнения имат и двамата и то много големи. По тази част май нямат конкуренция друга в Бг освен един между друг.

# 77
Забравяте нещо важно..
Уф това пък е ... бляк.  
Макар, че не знам защо ми е толкова гнусно, докато обратния вариант мъжа да си има някоя, по която дори и харчи пари, а жена му да знае и да си трае е много по разпространено, до толкова, че чак почти обществено приемливо.

# 78
Laughing Уби ме! JoyПарични уплътнения имат и двамата и то много големи. По тази част май нямат конкуренция друга в Бг освен един между друг.
Айдееее...мазалото стана пълно Laughing Вече никак не ми се вярва да има нещо реално в тая история Stop Коя ли ще е тази известна бг красавица Party

# 79
Коя ли ще е тази известна бг красавица Party
Кой е казал, че е бг красавица, аз мисля, че е от друго измерение.  Party

# 80
Laughing Уби ме! JoyПарични уплътнения имат и двамата и то много големи. По тази част май нямат конкуренция друга в Бг освен един между друг.
Айдееее...мазалото стана пълно Laughing Вече никак не ми се вярва да има нещо реално в тая история Stop Коя ли ще е тази известна бг красавица Party

Още по-малко ще повярваш ако ти кажа че тя съвсем не е красавица.

Абстрахирайте се от парите. Те тук изобщо не са фактор.

# 81
  • Kопенхаген
Абе интимната мисъл на авторката е: Стиска ли ви да се изсексите в тройка? А разните му там любови са за парлама.

# 82
Е,тука вече ми се ще да узная с какво тази дама е толкова атрктивна,че за нея треперят двама мъже,"финансово"красиви,а и не само вероятно? Ей така,за лична консумация искам да знам..
Редактирам се заради Мадам-имайки впредвид всичко изчетено то Ксения съм абсолютно сигурна,че не търси уверение дали и стиска или не,тя в това отношение задръжки няма.

# 83
Е не съм я изследвала аз с какво...

С какво са по-специални някои да са богати, а други тънат цял живот в мизерия? Едни имат, а други нямат. Едни са здрави, други болни.

Дадено и е явно да има любовта на много мъже и без да е красива. Не мисля че любов и красота са взаимносвързани.

# 84
Имах впредвид,че явно я познаваш добре,щом знаеш за интимния и живот от близо. Просто ми стана интересно,чувство за хумор ли има,позтивна ли е,каква ли е тайната. И аз искам да съм желана толкова,ама нА. А проблем с външния вид няма,без да съм модел,разбира се.

# 85
И двамата са страхотни, и двамата я обичат и се конкурират в това да я правят щастлива. При това нито единия няма нищо против другия. Някои жени нямат нито един, а тази двама и в леглото и в сърцето. Без угризения на вина и лъжи.
Точно така - те я обичат и те дават. Тя обича само себе си и се възползва и от двамата. Браво на нея, може го, евала.
Но от нейна страна не е обич и към двамата.

Човек може да обича само един, защото любовта е взаимност - аз на тебе, ти на мене.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 00:18 от Естел

# 86
  • Kопенхаген
Е,тука вече ми се ще да узная с какво тази дама е толкова атрктивна,че за нея треперят двама мъже,"финансово"красиви,а и не само вероятно? Ей така,за лична консумация искам да знам..
Редактирам се заради Мадам-имайки впредвид всичко изчетено то Ксения съм абсолютно сигурна,че не търси уверение дали и стиска или не,тя в това отношение задръжки няма.

Именно, ей това е да умееш да четеш между редовете, чудя се само кога ще изплюе камъчето  Grinning

# 87
Имах впредвид,че явно я познаваш добре,щом знаеш за интимния и живот от близо. Просто ми стана интересно,чувство за хумор ли има,позтивна ли е,каква ли е тайната. И аз искам да съм желана толкова,ама нА. А проблем с външния вид няма,без да съм модел,разбира се.

Тя е просто различна. Не се вписва в тълпата нито в масовост в каквото и да било. Тя е силна и успяла жена. Получава всичко което поиска. И е изключително позитивен и оптимистичен човек.
Освен това има огромно сърце и раздава любов навсякъде.

# 88

Човек може да обича само един, защото любовта е взаимност - аз на тебе, ти на мене.

Интересна логика. Ако даваш любов на двама по половинка ли им се пада? Тя на двамата по половин а те на нея цяла? Това ли наричаш невзаимност? Mr. Green

пс. и престанете да експлотирате въпроса за моята личност в казуса. Аз само случайно разбрах за него и нямам нищо общо.

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 23:21 от Lizet33

# 89
Мечо Пух е казал-колкото повече,толкова повече.
Дава жената и взема.
Колко време може да продължи така-толкова колкото е нужно,че някой се умори.
Или загуби интерес.

Общи условия

Активация на акаунт