Любов с двама и към двама

• 30 740
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
а ти защо всъщност толкова се натоварваш?

Не се натоварвам.
Любопитен ми е казуса.
А още по-любопитно ми е кой колко познава любов в живота си. Съдейки по отговорите май никой не познава...

# 181
Само ти я познаваш и разказваш за нея тук Grinning

# 182
  • София
а ти защо всъщност толкова се натоварваш?

Не се натоварвам.
Любопитен ми е казуса.
А още по-любопитно ми е кой колко познава любов в живота си. Съдейки по отговорите май никой не познава...

защо, за теб да познаваш любов свършва само с това се ... с по 2 и нагоре наведнъж ли?
Аз по същият начин мога да кажа, че в темата само ти и въпросната не познавате любовта...

# 183
защо, за теб да познаваш любов свършва само с това се ... с по 2 и нагоре наведнъж ли?
Аз по същият начин мога да кажа, че в темата само ти и въпросната не познавате любовта...

На никой познавал любов не би му минало на ум че някой участвал в тройка би си измислял любов на празно място. Най-малкото поради факта че от чувства в такива ситуации всеки се пази изключително, че присъства огромна доза срам и чувство за вина пред съпруг, че присъства страх от разрушаване на семейството и т.н.. Всъщност трябва да си правила и тройка за да го знаеш. Явно и това не си.

# 184
  • София
може да има силно привличане, ако щеш и влюбване, може любовта към съпруга да е...поовехтяла, поизпарила се с времето, може да има едно  семейство, което не иска да разбива и една нова иска...може мн неща, но  абсолютна,  пълна, отдадена любов към двамата...надали, още повече, че е имало момента да се включи в играта вторият мъж, за да не я загубел първият...явно и мъжете не се чувстват съвсем  спокойно  щом им трябва да се съревновават, кой щял да я направи по-щастлива...
Още повече, че когато наистина човек обича силно и от цялото си сърце някой, той не търси да запълва дупки нито в леглото, нито в сърцето си с други...

За мен лично ситуацията е...жената не може да избере, а мъжете я чакат да го направи....

И да, права си, аз тройки не съм правила,  изключително моногамна съм, напълно ми стига мъжът до мен, нямам желание нито за секс  с други, нито да си търся любов другаде... даже не забелязвам всъщност другите мъже като сексуални обекти...  но  ти пък явно не знаеш какво е да изпитваш такава любов...

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 01:06 от Angel_Dust

# 185
Цитат
....че когато наистина човек обича силно и от цялото си сърце някой, той не търси да запълва дупки нито в леглото, нито в сърцето си с други...
Ето това е !    Peace
И аз написах няколко пъти, че когато обичаш ЕДИН човек изцяло , всеотдайно, пълноценно, страстно, и получаваш същото, просто другите обекти не те вълнуват .Не и до степен да се почувстваш чак влюбена.....
Там, където се появява ново чувство към друг човек, обикновено чувствата към първия вече са излетели.....в най-добрия случай са останали някакво приятелство, мирно съжителство в името на ....имоти, деца, рода.....във всяко семейство мотивът е различен.

# 186
Цитат
....че когато наистина човек обича силно и от цялото си сърце някой, той не търси да запълва дупки нито в леглото, нито в сърцето си с други...
Ето това е !    Peace
И аз написах няколко пъти, че когато обичаш ЕДИН човек изцяло , всеотдайно, пълноценно, страстно, и получаваш същото, просто другите обекти не те вълнуват .Не и до степен да се почувстваш чак влюбена.....
Там, където се появява ново чувство към друг човек, обикновено чувствата към първия вече са излетели.....в най-добрия случай са останали някакво приятелство, мирно съжителство в името на ....имоти, деца, рода.....във всяко семейство мотивът е различен.

В същото време обаче вие прекрасно допускате че любов към двама едновременно е възможна стига да не са едновременно в леглото ти. Нещо не разбрах логиката...Значи е по-нормално да лъжеш съпруга си и да си лягаш и с любовник тайничко като ги обичаш и двамата, но да го правиш с двамата заедно без лъжи и измами не?

Любов към друг мъж е напълно реално да се появи дори когато изпитваш огромна безгранична любов към съпруга си. Сърцето на някои хора е огромно и в него има място не само за една любов. Може би всяка любов е различна. Сигурно е различна, но съм убедена че да се прецени коя е по-силна не винаги е възможно.

# 187
Прекалено много са общестевните  нагласи, за да си абстрахираме от тях. Кой е измислил, че трябва да обичаш само един. А може и сам да си си достатъчен. Тази идеалистична представа - мъжът, жената и децата и силно набита. Вече има и еднополови семейства, постепенно се приемат.

# 188
Цитат
В същото време обаче вие прекрасно допускате че любов към двама едновременно е възможна ....
АЗ НЕ ГО допускам.КЪде прочете обратното?
Пак:

[/b]

Цитат
..... Сърцето на някои хора е огромно и в него има място не само за една любов.
Обикновено хората, които си мислят това ,всъщност и идея си нямат какво е любов.Приемат всяко засърбяване между краката за такава.....

# 189
Не го допускаш защото не си го изпитвала. Не се заричай- никога няма гаранция че няма да ти доййде до главата- още си толкова млада и целия живот е пред теб.

Има много хора които са го изпитвали, включително аз, и те уверявам че това не е просто "сърбеж между краката".

# 190
Lizet33, а къде е сърбежа, в мозъчните гънки?. ))))
Тя любовта към някого не се пръква ей така просто, без да познаваш човека и без още много, много други неща...
Ако има хора, които като си легнат с някого и след това твърдят, че го обичат...това е друго. )

И още нещо интересно, при твоето твърдение че при тройка имало срам от съпруга и не знам си още какви глупости, от чий зор тогава ще правиш тройка? Стоиш си на задника и толкова. Ама после, срам ги било....) хайде глупости...

# 191
  • София
а може би...след като мъжете всъщност били приятели, то жената отдавна е била хлътнала по  въпросният и за това е искала тройка...да не се води, че изневерява... от там насетне вече си  е видяла, че  става и си ги врътка и двамата....

Lizet33 - да кажем всеки си разбира по различен начин любовта, за теб не е любов да обичаш само 1 и да ти е достатъчен(освен цялата друга любов към  семейство, деца, приятели и т.н.), за други да обичаш и да се сексиш с 5-ма не  никаква/пълноценна/ любов към ни единия....

# 192
  • София
Предизвикателство е да си го призная, но в тази тема Лизет ми харесва. Напълно подкрепям мненията и.....Поне тези, които прочетох, защото не съм изчела всичко.... Peace

# 193

И аз написах няколко пъти, че когато обичаш ЕДИН човек изцяло , всеотдайно, пълноценно, страстно, и получаваш същото, просто другите обекти не те вълнуват .
Ами не е задължително. Любовта все пак е особено чувство, в което различните хора влагат и изпитват по различен начин. Любов не е само това да обичаш един човек изцяло и край, другото е сърбежи или някакво си там нищо.Това,че ти смяташ себе си за неспособна да обичаш двама, защо да е критерий,че друг не го може?!

Една майка като има първо дете и го обича изцяло, като роди второ и трето обаче по половинки и третинки ли ги обича или и тях изцяло? Щом майчината най голямата любов може да бъде поделена между няколко обекти, защо другата романтичната да не може. Просто  трябва да има подходящи индивиди и липса на предразсъдъци и предварително зададени рамки. На повечето хора не им се ще да ги делят, но то е по скоро от егоистични подбуди да си признаем, не от любов.  Simple Smile

Предизвикателство е да си го призная, но в тази тема Лизет ми харесва.

Да не повярваш, но и на мен.  Laughing

# 194
Днес разбрах, че и към 3-ма мога, та значи  можело. Sunglasses

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 07:25 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт