Кое Ви възбужда

• 65 264
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Joy
Ми...ползваш скайп например. Пишете си това, което си представяте и така надграждате сцената. Пращате си снимки също. Възбуждащо ми беше достатъчно, че да мога да стигна до края, това е. Сега ако искаш копие от чата - ще трябва да си платиш  Joy

Нещо като да ядеш пържолата през витрината на ресторанта... само се облизваш и преглъщаш..но пак си ужасно гладен.  Laughing
Тц... не пипна ли месото... и не му ли усетя аромата... ще си потърся друг ресторант.  Crossing Arms

# 136
  • Galaxy 13197853088
да шернем разходите?

# 137

Ех, беееее, хем иска да го научиш, хем не иска да се отблагодари! Бъди по-ларж, ако искаш - да не следваш снимките на Соте  Joy
Соте - ясно написах, че това е просто нещо, което беше различно, експериментално и определено сполучливо. Нали няма да ти е така интересно, ако споделя, че ме възбужда да ми смучат гърдите - щото то се знае, повечето обичат...Нека си споделяме и некви други благинки - иначе настава скука...

# 138
А бе през витрина, но пак е нещо. А без 'ич?

# 139
Облизвайте се пред витрината,предпочитам истинското!

# 140
Ох, ми то човек да не си сподели нещо. Айде, като толкова знаете - споделете и вие кое ви възбужда? Като оставим настрана свирките, щото то това по дифолт нали.

# 141

Ох, ми то човек да не си сподели нещо. Айде, като толкова знаете - споделете и вие кое ви възбужда? Като оставим настрана свирките, щото то това по дифолт нали.

Що все до свирките го докарвате... и да ти кажа повечето са лоши кларнетистки.  Whistling
Възбуждащ е флирта... незаменимо чувство което води всичко останало след себе си!!!  Peace

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 11:53 от sote-full

# 142
Явно не се познаваме с теб  Joy

Това с крачето под масата и мен винаги ми е правило впечатление, ама пусто - никога не ме сложиха на правилния стол и на правилната маса  Whistling

# 143
Червенокосите  ме побъркват,и червеното бельо,разбира се.

# 144

Това с крачето под масата и мен винаги ми е правило впечатление, ама пусто - никога не ме сложиха на правилния стол и на правилната маса  Whistling
Тогава действа погледа, оня ... А бе знаеш.

# 145
Червенокосите  ме побъркват,и червеното бельо,разбира се.

Е, с теб може да се познаваме тогава  Joy

# 146

Време ни е да се запознаем ли ???  Laughing
Ще те поканя на масата от последният си риболов... ще се чешем под масата като тийнейджъри... и глей след втората ракия как ще сме вече под масата.  Joy
Дори нема да ми пука червено ли ти е бельото или бяло... на мен вече ще ми е притъмнено пред очите.  Mr. Green

# 147
Червенокосите  ме побъркват,и червеното бельо,разбира се.

Е, с теб може да се познаваме тогава  Joy
Възможно е,светът е малък,и да не си посмяла да смениш цвета Joy

# 148
Joy
Ми...ползваш скайп например. Пишете си това, което си представяте и така надграждате сцената. Пращате си снимки също. Възбуждащо ми беше достатъчно, че да мога да стигна до края, това е. Сега ако искаш копие от чата - ще трябва да си платиш  Joy
   Какво значи стигане до края?! Мастурбираш си сама пред снимката или пред камерата? Или аз пак за грешният финал питам?! Laughing

# 149
А телефонния секс?
Практикували ли сте го?
Мен ме е срам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт