Кое Ви възбужда

• 65 255
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Galaxy 13197853088
Е, то вземаш в ръка пивото и действаш.
Не може да рискуваш да падне чашата.

# 181

Иначе по темата - един поглед е достатъчен при мен.

Ахаа.. поглед  newsm78... ама без бира... нищо не става!!!  Laughing

Баш с бира като прекалиш, верно НИЩО не ставаMr. Green

# 182
Почти всичко е във състояние да ме възбуди. Поглед,докосване,целувка. Особено човека със когото съм сега..достатъчно е само да чуя дълбокия му и секси  глас по телефона,и вече съм готова. Twisted Evil Сигурно е от зодията ми,знам ли. Rolling Eyes

# 183
  • София
Най-ме възбужда да не се стараят да ме възбуждат....Тогава ме вбесяват... Mr. Green

# 184
Най-ме възбужда да не се стараят да ме възбуждат....Тогава ме вбесяват... Mr. Green
newsm53  това ми хареса Peace

# 185

Сигурен начин да си заспиш възбудена и незадоволена!!!  Whistling

# 186
Соте, това Тенере ли е?

# 187
Соте, това Тенере ли е?

Не.. Gilera 600 ...  Laughing

# 188
  • София

Сигурен начин да си заспиш възбудена и незадоволена!!!  Whistling

Верно ли? Нямам такъв случай в живота си....Но щом казваш...
Имах предвид досадното натрапчиво желание да пипаш, за да възбудиш....Възбудата се появява много преди докосването....То само я засилва...
Нищо не си разбрал.... Wink

# 189

Аха  Simple Smile Сори за оффа

# 190
Аз  пак не помня,коя  известна личност беше казала, че най ерогенния орган на човека е мозъка?

# 191
  • София
Аз  пак не помня,коя  известна личност беше казала, че най ерогенния орган на човека е мозъка?

Ако го има..... Mr. Green

# 192

Верно ли? Нямам такъв случай в живота си....Но щом казваш...
Имах предвид досадното натрапчиво желание да пипаш, за да възбудиш....Възбудата се появява много преди докосването....То само я засилва...
Нищо не си разбрал.... Wink

Изглежда ти нищо не разбра  Laughing... възбуда без опипване е все едно да правя секс през стъклена витрина.. демек, само гледаш  Laughing.. вярно е че око требе да види... но пък ръка не пипне ли... тц... заспиването и сигурно!!!  Laughing

http://www.vsekiden.com/124584

# 193
Не бе Соте...  не е против пипането, а против престараването в самото докосване. Секс без допир няма, но има мъже при които допира им е повече от престарателен...,че чак ти иде да му шибнеш една. Mr. Green  Хора разни, разнообразни.

# 194
  • София
Ей, алилуя....Разбраха ме.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт