В момента чета ... 12

• 39 821
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • USA, Steak State
А защо прескачаш първия? Аз не съм ги чела, та да знам евентуално и аз да го прескоча, ако е нещо хипер брутално  Crazy

Тематиката "сексуално насилие над деца" ми е противна. Simple Smile
Както не бих прочела повече и "Играта на Джералд" въпреки, че е страхотна книга, но намеква за същото.

# 76
  • София

Чаках я с нетърпение.

И аз много й се изкефих! Simple Smile
Оказа се просто страхотен край на една дъъъъълга трилогия, която имам чувството, че мама не спря да чете години наред. Както казва приятелят ми - "женска му работа' и се завива през глава, докато аз чета до 2-3 сутринта.  Laughing

Да се похваля и аз - тъкмо дочитам новият роман на Изабела Шопова - "На Запад от Рая". Буквално съм на последните 10 страници и съм в пилен ("женски") възторг от тази жена, а в прилив на любопитство намерих историята на авторката и просто онемях:

"Аз бях вундеркинд - научих се да чета в много ранна възраст и четях много. Мечтаех да стана първата българска жена космонавт. На 11 години бях приета в експериментална паралелка за изпреварващо обучение в математическата гимназия във Варна и завърших училище, преди да навърша 16. Продължих образованието си във Варненския технически университет. Сдобих се с диплома по специалността „Радио- и телевизионна техника“ в края 1993-та година, точно когато всички варненски заводи затваряха и хиляди квалифицирани, опитни инженери оставаха без работа. Потенциалните ми работодатели мислеха, че се шегувам - 21-годишна с новичка диплома в едната ръка и новородено бебе в другата, търси работа като инженер."

Има и още тук.

# 77
  • Пловдив
Започнах да чета "Денят след утре", очаквайки, че филмът "След утрешния ден" е правен по тази книга (нали се сещате, за глобалното застудяване). Обаче категорично няма нищо общо  Mr. Green. Ама пък е увлекателно четиво, така че няма да стане зян.

# 78
Харесва ли ти ?Аз я мъча вече от няколко дена ,но трудно ми върви. Confused

# 79
  • Видин
Тъкмо за това влизам. Да питам на другите харесала ли им е, че на мен също трудно ми върви и никак не ме грабва, а съм на 120 страница вече  Tired Очаквах някакъв шедьовър и супер интересна книга, а то ...  Laughing

# 80
  • Ямбол
На мен ми хареса много.

# 81
Ох, аз продължавам да се напъвам с "Алексис Зорбас", но за четири дни съм прочела 50 страници, като два пъти заспах върху книгата... Нещо май не е моята книга, а много исках да я харесам.. Tired
Чудя се дали да я зарежа и да почна "Островът под морето" на Алиенде, как мислите?  newsm78

# 82
Тъкмо за това влизам. Да питам на другите харесала ли им е, че на мен също трудно ми върви и никак не ме грабва, а съм на 120 страница вече  Tired Очаквах някакъв шедьовър и супер интересна книга, а то ...  Laughing
Аз съм вече на 170-та страница,и се чувствам по същия начин. Wink

# 83
  • София
Преди време гледах филма "Вода за слонове" и той ми остави тягостно усещане...  Rolling Eyes
Мисля, че не бих чела книгата  Stop

# 84
И аз в момента съм на Стивън Кинг - Мизъри Simple Smile Винаги си оставям по 1-2 месеца между книгите му, добре че има доста в читанка, че Мизъри май ми е последната непрочетена в книжен вариант (май имам и Романът на Лизи, но съм го почвала и нещо не беше ме грабнал, въпреки че със сигурност ще го прочета)
Иначе по време на отпуската прочетох няколко книги - довърших Игра на Тронове(след Стивън Кинг се хващам с 2рата част най-вероятно), Американски психар, Стая на Ема Донахю и Lola and the Boy Next Door(Stephanie Perkins), не съм сигурна, че е преведена на български. Доволна съм Simple Smile
На мен Вода за слонове въобще не ми хареса, четох я миналото лято, гледах и филма след това - беше още по-зле от книгата според мене.

# 85
Ох, аз продължавам да се напъвам с "Алексис Зорбас", но за четири дни съм прочела 50 страници, като два пъти заспах върху книгата... Нещо май не е моята книга, а много исках да я харесам.. Tired

Скицa! Алексис ме запали по Никос. Simple Smile А питаш ли ме с Рапортът?!

Докато си почивам от него, започнах "Последна любов" - Уилям Уортън. Вече изгълтах 50 стр. Прекрасна! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:37 от big pufana

# 86
  • Видин
Ние говорим за "Вода за слонове"  Laughing

# 87

Аз я четох близо 6 месеца  Laughing Забих на 100 и някоя страница и посегнах отново към нея след доста време и чак когато я прочетох осъзнах, че ми харесва Wink Шедьовър не е, но е хубава книга. Филмът я пресъздава много добре, така че ако вече сте го гледали, книгата трудно ще ви грабне.

# 88
Ние говорим за "Вода за слонове"  Laughing

Сори, нещо ми беше избягал правилният цитат. Редактирах се вече! Благодаря! Simple Smile

# 89
  • Den Haag
И аз така стигнах до 100-на страница, но на "Последното изкушение", много трудно я четох и я оставих за друг път,някакси не можех да я разбера  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт