Бельото отвън

• 43 130
  • 869
  •   1
Отговори
# 135
Откакто се затопли всеки ден гледам сутиени, закопчалки, раздърпани презрамки в захабено бяло биещо на сивкаво-жълто Crazy Черни сутиени и бели полупрозрачни блузи отгоре и други "красоти". Преди 2-3 дни даже на една "дама" и беше изкочила почти гърдата от потничето и ясно и набиващо се в очите се виждаше бежавикаво-сивият й сутиен докато тя беше увесила ръка в рейса. Дали ми прави впечатление- прави ми, защото е грозно, а грозно не обичам Laughing Все тая млада ли е, стара ли е, красива ли е, грозна ли е. Бельото не е за показване навън (то поне в повечето случаи да беше красив сутиен, ама не би! Laughing) Моите презрамки няма да ги видите никъде щом съм с потниче или по-изрязана блуза. Нито силиконови гърбове, презрамки и т.н...има си сутиени без презрамки, така че единствените презрамки, които да се виждат да са тези на потничето, роклята, тн. Чудя се недоглеждане ли е от страна на хората или желание за впечатляване на околните (пак ми е чудно как при все, че не съм видяла красиво бельо да се подава Mr. Green). Отговор нямам, само мога да се подсмихвам ехидно Mr. Green

# 136
  • София - Рим и обратно
Странно, аз пък виждам предимно красиво бельо, никога захабено или раздърпано. Може би защото не се возя на рейс /метро и влак брои ли се?/ и не се хиля ехидно Laughing...

# 137
И аз така - все хубаво бельо ми се набива в очите. харесвам , когато е премерено разкрито красиво и фино бельо.

Винаги обръщам внимание кой с какво е облечен - кой с каква комбинация от цветове е бил, цвят на риза и такива дребни неща, които други не забелязват. Родена съм за детектив.

Помня дори камъни на пръстени и пръстена на кой пръст е бил. Така на една проверка, забелязвайки пръстена на проверявания , ме подтикна да гледам документи, които не бяха обект на проверката. После шефа ми ме пита защо? Какво те накара искаш тия документи, нямахме време? Казах му - наби ми се елегантния пръстен с рубинчето... А той: "Господи какви неща гледаш..." Shocked Shocked Мъжа ми пита това ли не ме изморява. Не , защото го правя несъзнателно.

# 138
Чудя се колко точно трябва да е празна главата ти, за да успее една чужда презрамка да предизвика ехидна усмивка.

# 139
Аз не бях обърнала внимание, докато не видях една такава дама в предаване по една от националните телевизии.
По-грозно нещо не бях виждала скоро. Но въпрос на вкус явно.

# 140
Visible, много празна Mr. Green и то да беше само презрамка, ами на изкачащи цици изпод потник дали не е гротескно, още повече, че и цветово беше "без коментар"  #Crazy В рейс минаващ в централната част на града се развива действието с крайно набиващи се в очите непривлекателни дамски аксесоари, така че 'Кафе с мед' , повози се, има какво да видиш Laughing А може би просто имаме различна представа за красота  Mr. Green Няма лошо де, то ако на всички ни харесваше гледката, нямаше да има кой да се възхити на сутиените, така старателно подбрани за целта Whistling

# 141
  • Варна
Отдавна съм забелязала, че по отношение реакцията на чуждото облекло, поведение и т.н., столицата у нашенско е по-скоро провинция. Тук, до морето, кой ти обръща внимамание на нечия презрамка под топа, на нечий цветен сутиен на показ? Simple Smile
Има места, на които всеки внимава какво показва, как изглежда. Ама по крайбрежните улици, паркове, барове - 'айде, моля ви!

# 142
Отдавна съм забелязала, че по отношение реакцията на чуждото облекло, поведение и т.н., столицата у нашенско е по-скоро провинция. Тук, до морето, кой ти обръща внимамание на нечия презрамка под топа, на нечий цветен сутиен на показ? Simple Smile
Има места, на които всеки внимава какво показва, как изглежда. Ама по крайбрежните улици, паркове, барове - 'айде, моля ви!
Преди няколко години в разгара на лятото се качвам на тролей и сядам кротко на седалката. Тролеят си се пълни и някъде около техникумите се качва една девойка с бански прашка и прозрачно парео, увито като рокля. Рокля, но прозрачна, както се казва, и голият й задник беше точно на нивото на очите ми и на една педя разстояние  Rolling Eyes
Та с две думи, лято, море, ама и те с мярка:)

Иначе и според мен е твърде пресилено да очакваме елегантност винаги и навсякъде, но не мога да си кривя душата - няма подходящо място за да се виждат дупета, гащи и мръсни  дрехи § бельо. Без значение цветни ли са, бели ли са, ретро или тираджийски сексапил.

# 143
Като гледам тука какви съдници са се събрали - то силиконовите презрамки били грозни и недопустими , еди - какви си рокли трябвало да се носят , коя какво никога нямало да направи и започвам да си мисляя , че света навън би трябвало да е пълен с красиви , естетично облечени с дизайнерски рокли жени , които са наслада за окото ... Да , ама действителността е друга . Пълно е с лошо облечени хипопотами с огромни задници , безвкусно облечени , със занемарени коси , на които презрамката на сутиена им е най - малкия проблем ... Но те не са форумки , явно ... дааааа  Rolling Eyes

# 144
  • Варна

Иначе и според мен е твърде пресилено да очакваме елегантност винаги и навсякъде, но не мога да си кривя душата - няма подходящо място за да се виждат дупета, гащи и мръсни  дрехи § бельо. Без значение цветни ли са, бели ли са, ретро или тираджийски сексапил.

Да, определено. Паласки и силиконови презрамки също. Grinning

И задникът ми големее, и паласки имам, ама си ги крия. Не нося дрехи с номер-два по-малки, че да се лъжа как съвсееем леко съм качила, или дрехите от лани, кога ми ставали.
Вмести силиконова презрамка, предпочитам каквато и да била друга, тънка и красива. Ама това е мой вкус. Аз например, както казах, не намирам, че черното бельо се носи само с черни дрехи, ни най-малко.

# 145
Хайде сега и паласките се подхванаха...)))
Крайно време беше, пък и трябва да се забрани на жените с повечко килограми да се появяват в обществото. ) Сакън, да не се повредят очите на някоя съфорумка. ) Laughing

# 146
  • Варна
Мирама, сори, ама не вярвам да си оголваш паласките или да носиш дрехи, които ги подчертават.

На плаж си ходя, тан нищо не ми пречи, дори и космите. Само миризма на пот и вкиснало би ме потресла.

# 147
Пълно е с лошо облечени хипопотами с огромни задници , безвкусно облечени , със занемарени коси ,

Ако не е хипопотам, а газелка нежна, но пак безвкусно облечена със занемарена коса, няма ли да е еднакво грозно?

# 148
  • Kопенхаген
Като ги слушам някои тук само от Триумф нагоре се държат.

То не беше драйфане от силикон, кокорене по захабено бельо, сканиране на гащи през панталоните.

Ей много суета, много комплекс, много чудо...

Модел на  Victoria's Secret

Да вземат да си закрият марката щото са дръзнали да лансират силиконовите презрамки и гърбове

# 149
Пълно е с лошо облечени хипопотами с огромни задници , безвкусно облечени , със занемарени коси ,

Ако не е хипопотам, а газелка нежна, но пак безвкусно облечена със занемарена коса, няма ли да е еднакво грозно?
При всички случаи една газелка с розов потник и черен сутиен не би ме потресла никак . За разлика от тресящото се чудовище със скъп сутиен в същия цвят като потника . Виж , за косата съм безкомпромисна  Stop Но рядко съм виждала красиво елегантно момиче със занемарена коса ...

Общи условия

Активация на акаунт