Бельото отвън

• 43 171
  • 869
  •   1
Отговори
# 120
Редно е, мисля си аз, да бъде приет и закон, който да регулира разните му там естетически подробности около външния вид на гражданите. От епилираните подмишници, през изшкурените петички и липсата на всякакви наченки на бельо.
Недопустимо е изобщо да се продават потници, рокли с тънки презрамцичи и пр. дрехоля, изискващи показването на бельо. Също и дънки с ниска талия, които да ме принуждават да се взирам у всяка носеща ги и така да предизвиквам болки в очния си нерв.
Също така недопустимо е да се продават изобщо бански костюми, защото 95% от обличащите ги изобщо не трябва да се показват в този си вид пред хора.

И още по-недУпостимо е да няма розови хапченца без рецепта.

# 121
  • София
Касита - президент

може ли в закона да ма и точка против черното под ноктите на мъжете, обути в чехли тип джапанка за баня?

# 122
Ако включа и забрана на плетените мъжки обувки ще ми уредите ли среща с 5 000 подписа за да мога да депозирам кандидатурата си на следващите избори?

# 123
  • София
онези от типа мама ми ги изплете на село ли?
Може, може...

# 124
# 125
  • Варна
Има си сутиени и сутиени, презрамки и презрамки, блузи и блузи. Имам дрехи, които ми харесва да нося повече с презрамки, които се виждат. Това лято установих, че една бяла, широка, прозрачно, памучна блуза наи-много я харесвам с черен сутиен, така си я нося.
На работа никога не ми се вижда бельото.
Само едно няма според мен - нито дреха, нито място, подходящи за силиконова презрамка. Брррр, то имало и такива колани и закопчалки...

# 126
Почти всички дизайнерски и качествено направени рокли имат микро тик-так или копченца, за да прихващат презрамаката на сутиена и да не се вижда нищо.

На мен не ми пука особено какво се вижда, но аз и нямам нужда да нося сутиен на всяка цена, та си го спестявам, като се налага. Grinning

# 127
  • София
Не обичам под бяла красива риза да се вижда черен сутиен, както и на черен панталон бели обувки /ботуши/.

# 128
# 129
  • София
   Аз за свидетел не ставам,не гледам изобщо хората около мен. Ако ме пита някой ,с какво беше облечен ,този с който се размина, няма да имам абсолютно никаква представа.Моите двечки дъщери много робуват на хорското мнение,за всяка дреха се чудят, какво ще си помислят хората.Ами това е голяма мъка,да мислиш не за своето удобство, а за хорското мнение.Аз напоследък се движа с ярко зелени 3/4 памучни панталонки и синя(а не обичам синьо) блузка.Нося я ,защото е много фина, тънка и памучна и ми държи хлад.И с бели джапанки на розови цветя.Дреме ми какво ще си помислят хората,нали на мен ми е удобно.

# 130
Има презрамки и презрамки.Ако презрамката е  същия цвят като дрехата не е грозно,но ако сложиш бежов или бял сутиен на червен потник(примерно)тогава вече е грозно.Имам 3 сутиена,които са купувани именно заради цвета,за да мога да ги нося с определени потници.Единият е електриково син,другият розов,третият винено-червен.Харесвам си ги и си нося цяло лято.

# 131

Не посягайте на обувките, трябва музей да им направят, те са непреходни.

# 132
  • Ямбол
...
След като не си видяла, няма как да коментираш, не мислиш ли?
...
Дали има ли няма как, мога сама да определя.
Аз какво мисля, не ми се струва, че искаш да разбереш или поне не искаш да насоча вниманието и на други.
Първоначално написах нещо без да те цитирам, но ти много държеше да разбереш, откъде точно съм стигнала до това заключение.
Няма да те коментирам повече, ако не ме предизвикваш.

# 133
Що не си гледате живота, ми се тровите с толкова незначителни подробности от ежедневието ooooh!

Всъщност отворих темата, защото си помислих, че се обсъждат тийнейджърите със смъкнати панталони и слипове до кръста, над колана на панталоните Laughing

# 134
  • София - Рим и обратно
Има някои типове потници и блузи, на които презрамките на сутиена стоят чудесно.
И да, виждала съм бежови презрамки на розов потник - стоеше много шик, хареса ми Simple Smile. Дори си купих вчера 2 сутиена, точно с такава цел - прекрасни презрамки Grinning.
Рокля с подаващ се сутиен май не е добре, но пак зависи от роклята.
Изобщо - права е Касита за хапченцата.

Общи условия

Активация на акаунт