Бельото отвън

• 43 179
  • 869
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Горна Оряховица
Е за хората, които чинно си ги пазят, всички с претенции към зоната са по презумпция "недоброжелатели".

А пък че сме в петъчна тематика - ми хората са на почивка, всеки ден би могъл да е петък  Mr. Green . Навън всичко има - силикон, презрамки от него, телеса, целулит, нежни дами, тежки дами, внушителни личности. Все нанякъде ще се наклонят мислите  Joy .

# 106
  • София
Права си, права си, за почиващите няма понеделник...

# 107
Лиляна, и от къде ти хрумна да определяш кой, колко сиво има, ако е решил да облече рокля, която се носи без сутиен?
Може дамата да има силиконов бюст и да е преценила, че не и трябва такъв. Или пък да иска да си покаже презрамките на сутиена за 200лв. примерно.
Аз също бих се замислила твоето "сиво" колко е при подобни изказвания. )

# 108
И моите презрамки понякога се виждат,случвало се е и прашки да се покажат...Не оглеждам хората,или просто не ми пречи.В една книга,чиито автор е бивш американски фото модел пише,че за мъжете е много съблазняващо очерано бельо (било то и бикини),показана презрамка,подаващи се прашки...Все неща недупостими за една жена с по-офицялен,или изискан стил (дано ме разберете правилно за стила).

# 109
Малко са нещата, които ме възмущават и не бих забелязала бельото на някой минувач, дори да се спънем един в друг.
Гледката на мръсни прашки от плитки панталони ми е крайно неприятна, но... Не се излагам аз, в крайна сметка.

Не обичам да виждам и подаващи се обути пръсти в тънки чорапи / в повечето случаи с ръб/ от сандали или обувки с отворени пръсти
А аз бях булка с бели чорапи и червени сандали Mr. Green.
И пиша поста си докато дантелките на червеното ми бельо се подават от развлечения ми бял потник.
Стил-трагедия е моят! П-ъ-л-н-а! Joy

# 110
  • София
И моите презрамки понякога се виждат,случвало се е и прашки да се покажат...Не оглеждам хората,или просто не ми пречи.В една книга,чиито автор е бивш американски фото модел пише,че за мъжете е много съблазняващо очерано бельо (било то и бикини),показана презрамка,подаващи се прашки...Все неща недупостими за една жена с по-офицялен,или изискан стил (дано ме разберете правилно за стила).

то за една жена с офицИАлен стил и правописните грешки са недОпУстими, ама...

# 111

то за една жена с офицИАлен стил и правописните грешки са недОпУстими, ама...

Да не би да се познаваме,че знаеш какъв е стилът ми?Много мило,че ме поправи,благодаря   bouquet

# 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Зачудих се дали наистина има мъжки сутиени и има, има  Joy:

Скрит текст:
охх бе, изплюх си вечерната напитка върху клавиатурата Joy

# 113
  • Ямбол
Лиляна, и от къде ти хрумна ...
От тук:
...
Имам няколко потника и рокли, които не мога да сложа без сутиен, а с такъв без презрамки също не става.
Ами нося си ги със сутиен, на който се виждат презрамките. ...
и тук:
Според мен по-добре със сутиен и дреха, от която се виждат леко презрамките му, отколкото без и виснали цици до пъпа. )
....
Тези дрехи, на които не можеш да сложиш сутиен предпочиташ да се виждат презрамките, което си е почти толкова грозно, колкото и висналите цици. Сивото подсказва, че като са ти виснали циците, не си купуваш дрехи, които да го показват и пак сивото ти спестява да си покажеш презрамки на такава дреха и да убиеш ефекта ́и.

# 114
Лиляна, ти лично си ми видяла циците, така ли? За да можеш да определиш дали са виснали, или не? Или си видяла дрехите и бельото ми, за да кажеш дали е грозно, или не?
Хайде малко се мери приказките ако обичаш. Защото в момента ти се излагаш с тях.

# 115
Оф,и в тази тема експертките всичко знаят и генерални изводи правят...

# 116
  • София/Горна Оряховица
Ако не можеше хората с едър бюст да носят роклета и чудесии, то да се затворим у дома ли?

Лиляна от любима форумка напоследък все повече ми се превръща в не особено приятна персона.

Както показах по-горе: има си начини да изглежда красиво и нежно, има си начини и да не се вижда. Съгласна съм и с красивото видимо и с красиво скритото. Само не съм съгласна със силиконови презрамки. И зле сложен силикон.

# 117
  • Ямбол
Нищо не съм видяла, Мирама. Ти ме попита откъде ми е хрумнало и аз ти показах откъде.

# 118
Да,и видимото може да е красиво,и закритото-грозно,защото скритото бельо не е гаранция за естетика.

# 119
Нищо не съм видяла, Мирама. Ти ме попита откъде ми е хрумнало и аз ти показах откъде.

След като не си видяла, няма как да коментираш, не мислиш ли?
Или е по-важно да изтръскаме простотия, отколкото да си замълчим?

Общи условия

Активация на акаунт