Бельото отвън

• 43 191
  • 869
  •   1
Отговори
# 90
Присъединявам се към питането на Как` Сийка защо няма мъжки сутиени след като някои мъжове имат значително по-големи цици от жените.  newsm78
За да се стимулират да се отърват от цицките, щото ако има сутиени и за мъже ще им е комфортно и току виж станали все повече мъжете с по големи цици от жени.  Mr. Green

Зачудих се дали наистина има мъжки сутиени и има, има  Joy:

Скрит текст:

# 91
  • София/Горна Оряховица
Хъм, предпочитам да видя показваща се презрамка на подобен сутиен , отколкото тази прекрасно впита презрамка. То дори на рекламната снимка си личи как е впито  ooooh! . Голямо залъгване е, че не се виждат силиконовите презрамки. Виждат си се, и още как.

Имам сравнително тежък бюст, нося си бюстиета с кеф, без да слагам презрамки. Имам си позната шивачка, вшива ми сутиени в самото бюстие. Не си харесвам гърба и не нося гол гръб, но имах съученичка, която си ги носеше и не се виждаше сутиен. Ползваше някакво такова китайско изобретение, всякакви видове презрамки се местеха и бяха много нежни, като на бански вървичките. Дори и да се покажеше инцидентно си е по-скоро кеф да го видиш, отколкото силикон през средата на гърба.

Но за виждащи се прашки, гащи, бикини, боксерки, кюлоти и наполеонки - твърдо против. Макар че веднъж моя приятелка посочи и по-лошата алтернатива - директно да ги няма  Mr. Green . Преди 10на години на мода бяха едни шушлекови панталони, които си прозираха като найлон - тогава с няколко съученички се смяхме на майката на друг съученик, гордо повела едро дупе в подобни панталони, но нацедила пищните си форми в някакви ужасно малки черно-лилави прашки (на жълт панталон)  Mr. Green . Още си се познаваме с тях, и често се сещаме за тоя случай, особено ако си търсим дрехи и някоя е тръгнала с лилав сутиен, а пробва бяла ризка (примерно)  Laughing

Но признавам, и на мен ми се е случвало да съчетая неподходящо бельото с дрехите - всъщност беше инцидент. Бях с лилава блуза, но я окапах с кафе 3 минути преди да изляза и само си смених ризата. Е, бях с лилав сутиен и го видях чак на вечерта  Blush . На другия ден ме бъзикнаха колегите, но бил останал сладък послевкус от гафа ми, че мъжете се насладили на ярко очертания едър бюст  Joy .

# 92
А кое му е лошото на лятна рокля с гол гръб, ако самият сутиен не се вижда от плата?

# 93
  • София/Горна Оряховица
А кое му е лошото на лятна рокля с гол гръб, ако самият сутиен не се вижда от плата?

Ами аз под "гол" гръб разбирам целия гръб, до самия край на гръбнака да е на показ. Ако примерно линията е на нивото на бюста - няма си проблем, нали не се вижда.

# 94
  • Kопенхаген
Глупости, гол гръб не е задължително да е такъв до кръста.

# 95
Така -да, другото вече не преминава ли в категорията ,,вечерна рокля,,?
Мен не ме втрещяват прозрачните блузки или панталони.
А по-скоро 100-кг. лелка над 50-те с къса рокля от която се тресат месища. Роклята - къса над коленете ooooh!
Това ми иде прекалено вече...

# 96
  • На топло в неговото сърце.
на мен не ми пречи всеки да си ходи както иска,грозно е това с прашките отвън но... те си знаят техният задник свети

# 97
Всякакви силиконови презрамки са отвратителни и стоят много грозно, красива рокля/потник с гол гръб и да се вижда силиконова лента - ами ужасно изглежда, а на снимки излиза още по-зле.
В такива случаи има сутиени, на които презрамките седят почти на кръста; ако е съвсем гол гърбът - силиконови чашки, ако отпред роклята е стегната и не си размер над C; могат да се пришият чашки към самата рокля.. Aко нищо не става - просто не бих си купила такава дреха.  Naughty И да е супер красива, за какво ми е, като ще я загрозявам.

С по-спортно облекло, даже много ми харесват виждащи се презрамки, дори в различен цвят.

# 98
  • София/Горна Оряховица
Глупости, гол гръб не е задължително да е такъв до кръста.

Ааа, виждала съм и доста такива потничета от трикотаж. На другите им викам "с паднал" гръб. Трябва явно да си уеднаквим понятията  Laughing .

Като цяло съм ЗА да се показва хубавото бельо и против да се показва грозното такова. За мен в рамките на "грозно" бельо попадат и силиконовите презрасмки. Има си начини и да се скрие бельото, който иска - намира.

# 99
  • София
Аз не харесвам особено силиконовите презрамки , но нямам избор и ги нося . Първо защото имам много красива татуировка и не искам презрамка от плат да минава през нея  Flutter
Второ , защото мразя да ходя без сутиен , но пък имам супер красив гръб и обичам да си го показвам  Laughing

ромката дето те хвали май, май... е гушнала букета?

# 100
Аз не харесвам особено силиконовите презрамки , но нямам избор и ги нося . Първо защото имам много красива татуировка и не искам презрамка от плат да минава през нея  Flutter
Второ , защото мразя да ходя без сутиен , но пък имам супер красив гръб и обичам да си го показвам  Laughing

ромката дето те хвали май, май... е гушнала букета?
Точно така ! И сега какво ще правим ?  Mr. Green

# 101
Ходенето почти по бельо/потник с тънки презрамки/ и гола глава/тип ранна мутра/ за мъжете е модерно само в България А прашките са нехигиенични и вредни за здравето Попитайте някой гинеколог

# 102
  • София
А, нищо, нищо... Питам просто, за да мога да ти зачисля друга - бол безработни има.  Mr. Green

Ходенето почти по бельо/потник с тънки презрамки/ и гола глава/тип ранна мутра/ за мъжете е модерно само в България А прашките са нехигиенични и вредни за здравето Попитайте някой гинеколог

Охххх, като почнете с тия... и друго съм чувала, че да нямаш косми отдолу е нехигиенично... пазели космите, ама от кво пазят никой не знае. 

# 103
  • София/Горна Оряховица
Охххх, като почнете с тия... и друго съм чувала, че да нямаш косми отдолу е нехигиенично... пазели космите, ама от кво пазят никой не знае. 

Е как от какво - от недоброжелатели спрямо тази зона  Mr. Green .

# 104
  • София
според мен и от такива, които и желаят само доброто, ама... никой не ме пита.

И някак темата започна да става петъчна, нормално е за сезона...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт