Бельото отвън

• 43 143
  • 869
  •   1
Отговори
# 150
Аз бих си помислила, че "газелката" е по-самоуверена и в тази своя самоувереност допуска грешки.

Пълните жени са по-съобразителни в облеклото си, дори често ненужно все нещо "прикриват".

Има и изключения, в едната и другата посока.

# 151
Това да го бяха писали мъже, ОК, ама жени, не мога да го приема, наистина ли зяпате на жените задниците??

# 152
Въобще не ме интересува кой колко е слаб и колко дебел, нито дали е с перфектни пропорции, просто умишленото показване на бельото ми е необяснимо. Но явно си има някаква цел, едва ли е просто така.

# 153
Пълните жени са по-съобразителни в облеклото си, дори често ненужно все нещо "прикриват".
Не знам ... в последно време виждам такива недоразумения , че наистина се чудя не ги ли е срам  Rolling Eyes Просто безумия се разхождат по улиците ...

# 154
До облекло си е.
Нося силиконови презрамки на сутиена си. Мразя да се разголвам особено. Дори потници рядко нося през лятото. Аз лично се срамувам.

# 155
Като гледам тука какви съдници са се събрали - то силиконовите презрамки били грозни и недопустими , еди - какви си рокли трябвало да се носят , коя какво никога нямало да направи и започвам да си мисляя , че света навън би трябвало да е пълен с красиви , естетично облечени с дизайнерски рокли жени , които са наслада за окото ... Да , ама действителността е друга . Пълно е с лошо облечени хипопотами с огромни задници , безвкусно облечени , със занемарени коси , на които презрамката на сутиена им е най - малкия проблем ... Но те не са форумки , явно ... дааааа  Rolling Eyes

Защо пък съдници, всеки си казва какво му харесва и какво - не. Или нямам право да имам различно от твоето мнение.

# 156
Ех, късметлийка съм аз. Почти всичките ми сутиени са без презрамки. Нямам голям бюст и  не ми възникват проблеми от падащи сутиени.

# 157
Викториа;с сикрет от кога станаха еталон за добр вкус и елегантност:  Laughing

# 158
Или нямам право да имам различно от твоето мнение.

Зависи, ако си хипопотам, нямаш право.

# 159
  • Варна
Аз даже си казвам за мен какво важи - аз не бих носила силиконови презрамки, аз допускам да ми се виждат сегиз-тогиз презрамките на сутиена от някое по-широко деколте, не ги крия, аз няма да си заголя паласчиците. Не ми чак толкова драматично, ако жените, с които се разминавам, правят друго, особено, щом не сме в делови отношения. Никакви изводи не си правя за тях. Едни от най-ценните ми човешки същества, биха докарали ССФ до конвулсии - то са хипопотами, то с дънки си ходят и на работа, че и маникюр нямат, и презрамките им лятото се виждат.

Рокси, не се предавай на комплекси.

# 160
Днес специално се качих в градския транспорт, за да видя що аз хора се въдят там.
Съвсем нормални...имаше жени на всякаква възраст и слаби и дебели и т.н...нито една нямаше, на която да и се виждат презрамките, да се виждат изобщо сутиени, или гащи.
Не знам къде ги срещате толкова тези екземпляри...

# 161
Толкова си гледала. Не чете ли внимателно - зяпаме , като ги проучваме детайлно, включително дълбоко в панталоните, защото иначе как ще видим прашките.  Нямаме нищо в главата си, защото да видиш нещо такова изисква много свободна памет. Водим си записки. Защото да ме питаш конкретно кога какво съм видяла...едно общо впечатление ми е, сякаш се намирам на плажа, а не в центъра на София.

# 162
  • Пловдив
Аз оставям презрамките да се виждат (като не щат да се приберат), старая се само да са в същия цвят като блузата, и по възможност - да не излизат много извън очертанията и. Днес например съм така. Grinning
Навремето майка ми пришиваше гайки за прибиране на презрамките на сутиените под презрамките на блузите (нейните и моите), аз обаче не си правя труда.
Силиконовите са неудобни - ползване само в краен случай.
Другото прието правило, което нарушавам спокойно, е да не се очертавали гащи под дрехата. И тях ги оставям да се очертават свободно, в края на краищата всеки знае, че всички носим гащи. Някъде тук съм си сложила границата. Да се показват отвън, ми се види прекалено - нищо, че важи същото за знаенето. Wink Да пристягат видимо също не е добре.

# 163
Трещерица, ами не спя като ходя по улиците, ще ме извиняваш.
Но чак такава селяния, каквато обяснявате, че е в София....скоро не съм виждала.

# 164
В София съм, в София съм. Но явно с очила, прекалено добре прикриващи чуждите недостатъци. Само пустите му напукани пети винаги ги виждам, но гащи и сутиени- не.

Общи условия

Активация на акаунт