Бельото отвън

• 43 155
  • 869
  •   1
Отговори
# 255
Какво означава това съкращение - ГТ?

# 256
  • София/Горна Оряховица
Градски транспорт.

# 257
ГТ-градски транспорт

# 258
Наистина нямам обяснение, защо темите за гащи, сутиени и  косми винаги са толкова актуални и интересни...от жени към жени Rolling Eyes Thinking

# 259
  • Пловдив
Твърде големи атрибути не е много добре. Не е изящно, бие на лелинско. Освен че пречат, увисват, а и май създават впечатление за още повече излишни кила.
Аз лично, ако мога да докарам до минус десетина кила спрямо сега, ще съм таман доволна от големината им, ама няма...  Grinning

# 260
  • София
Твърде големи атрибути не е много добре. Не е изящно, бие на лелинско. Освен че пречат, увисват, а и май създават впечатление за още повече излишни кила.
Много си права за съжаление. Преди три години свалих около 15кг и нито мм от гръдната обиколка, ама въобще.

# 261
Наистина нямам обяснение, защо темите за гащи, сутиени и  косми винаги са толкова актуални и интересни...от жени към жени Rolling Eyes Thinking

Е, как що? Щото всеки ги има, но си мисли, че само неговите не се виждат, изящни и стилни са и не дразнят никого / и гащи, и косми/.

Валенце, Оранжава м. явно всеки мечта за онова, което си няма/има в излишък.

# 262
  • Пловдив
А, аз пък си свалям горе-долу равномерно отвсякъде, само дето не е лесно.  Laughing

# 263
  • София
Така е , Касита, знам! Винаги съм се кефела в магазините за бельо на хубави нежни сутиени, направо съм изпадала във възторг, ама не би, няма да ми се получи в тоя живот.

# 264
защото всички те чакаме да си пуснеш снимката за малко  Laughing

# 265
Бельото е винаги по средата , нито отпред, нито отзад. Така се скрива най-добре Laughing, нищо, че живея мнооого нависоко.

Враго дебне с бинокЕл, сигурна съм. Вече.  Laughing  Та добре правиш.

# 266
  • София
Ха ха, дебне ми, я, никога не знаеш кой откъде гледа. Пък и хипопотамските гащи биха се видЕли и чак на 11 етаж.
Не, просто  имам психичен проблем с простирането- крайно ми е приятно, крайно успокоително, не мога да го обясня, но сигурно художниците като рисуват изпитват това чувство Grinning

# 267
защото всички те чакаме да си пуснеш снимката за малко  Laughing
Joy Joy не спирам да се смея днес в тоя форум. Hug За всички
Нямам повече снимки, откраднаха ми ги Laughing

# 268
Гърдите нали ти останаха...разказите за тях ще топлят мислите ни  Flutter

# 269
Гърдите нали ти останаха...разказите за тях ще топлят мислите ни  Flutter
hahaha Joy

Подобен модел са и моите сутиени:
Скрит текст: