Бельото отвън

• 43 266
  • 869
  •   1
Отговори
# 585
Кво сА срамите, бе - Сютюени, гащи, обувки, парцали, всичко дет се слага на тялото, пере се, облича се или се обува няколко пъти и се хвърля, за такова не давам пари аз....важното е разнообразие да има, по добре 10 сутиена от 5лв. и 10 чифта обувки от 10лв, отколкото един чифт за два сезона...пъф....и мъкнеш една фанелка и един чифт обувки и един там каквото носиш само защото има марка....Не знам дали хванахте тънката ми мислА.... Laughing

# 586
Фанахме, фанахме! И тва канарче и него жи гу фана още ку ми съ мандахерца там в цитьона ти.

# 587
Аааа, канарчето не го давам.... Whistling Laughing Wink

ПП Танч, хубав "зъркел", между другото... Wink

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 23:58 от Tumba_lumba

# 588
Аз пак шъ съ повторгъ- можи и без бельо, ама айде 10 пу 5 =50 и Економиката да въри напрет!

# 589
Таз па, ние се потретихме....и Економиката цъфти...ко ти дреме.....

# 590
  • София
Таз па, ние се потретихме....и Економиката цъфти...ко ти дреме..... Е тъй де..цъфти..купих една гаща и едно сютюенче, кво повече. Следващ път ща купя и едни налъмки да се не изтриват.

# 591
Чи къФ ти е проблема, едни "галошки", три/пет/найсе дена(колко-толко), ама държат и си комфорт...фръц....

# 592
  • София
Дай да направя една снимка с новото сютиенче и твоето канарче..
Голошки - гумени, лъскави, но черни, да съм по шик.

# 593
А, хич не ми пука, ама има рима, а -10 по 5 и економиката да върви напрет.

# 594

ПП Танч, хубав "зъркел", между другото... Wink
Убав, ама зъмски, пък зъмите апят лошо.

# 595
Аааа, не са само змийски тия зъркели....не си гледала супернатуралните, та не знаеш... Wink

Па тия дето се ядат с галошките....не си давам канарчитУ пък....никви фотосесии Naughty Crossing Arms, само, ако са добре платени.... Laughing Laughing Laughing

# 596
  • София
Добре де... ша завъртим търговийка.

# 597
Добре де... ша завъртим търговийка.
аЙ, НАВИ мЪ! Laughing Wink

# 598
  • София
Да подпомогнем Економиката...ще плащам в сютиенчета ли или в гащучки. Ша те поканя на фотоси, после може и да ги продаваме... пари ще изкарваме пък за налъмки..аууу убавици сме! Поздрав!

# 599
Аааа, не, сделката е разплащане в пари, финикийски знаци, ник'ви вещи...аз вещи ще си купя, ти плащай по правилата....Виж, аз не съм толкоз проста, колкото изглеждам...по проста съм...ама като иде реч за пари не мож ме 'фана....там има само едно изражение - материалното.... Wink Peace

ПП Действително се надявам да не ми връзвате на дивотиите...аз съм многопластова, като лук или като торта...иди, че разбери... Whistling Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт