Бельото отвън

• 43 291
  • 869
  •   1
Отговори
# 600
само сутиени ли гледахте днес Grinning

ето и едни гащи

# 601
Мхм, тва кат онова - Преди разтваряш гащи да намериш дупе, сега разтваряш дупе да намерш гащи....Всякаш някой някога го е вълнувало парцала дет крие дупето и дет се опитва да скрие дупето или да го покаже, все тая.... Crazy

# 602
  • София
само сутиени ли гледахте днес Grinning

ето и едни гащи

???? Те това не мога да го изтрая и 5 секунди...

# 603
# 604
Ами на Джесика и е простено - нали е звезда- може и перо да си сложи- колко екстравагантно !
Важното е да я забелязват и да напомня за себе си !

# 605
Ми да ползват ... танга, като не носят прашки.

Може ли малко помощ с тези неологизми?
Каква е разликата между потник и топ и прашки и танга в съвременния български език? Simple Smile

# 606
За потник и топ не съм компетентна, моето беше ирония спрямо това:

Хубаво, явно не всеки носи прашки, но има и доста модели бикини, танга и т.н., които не се впиват смешно в задника.

защото на практика е едно и също, ама разбрали-неодоразбрали си мислят, че е различно.

# 607
Уфф, леле, егати якия задник...Само за.. Whistling

# 608
  • Варна

Ауууу, Шанталче, ти като мъж ми реагира на тез' прелести.

# 609

Ауууу, Шанталче, ти като мъж ми реагира на тез' прелести.

Ами то си е баш за тази реакция...)
И без да съм мъж, ми идват изключителни идеи....))))  Laughing

# 610
Ментова моя, психологически аз не съм типичната жена, при все русите коси и  суперженствената ми физика. Simple Smile
А и за разлика от повечето жени,  абсолютно винаги признавам красотота и сексапила на друга. Нигога не се опитвам да го принизя и омаловажа, нито   да се кикотя намирайки несъществуващи пък и дори съществуващи,  дребни дефекти.
Сега това дупе направо плаче за хлъзгав пенис..., кажете, не е ли така. Laughing Peace

# 611
 $hantalche, баш, баш...) напълно съгласна. )

# 612
  • Варна
темата е станала много гореща..  grinning039
аз съм на басейна, има един симпатичен мъжки задник, обмислям да го снимам и да го кача тук или...

# 613
Давай Веси, хайде, бъди дръзка и го направи  Hug

# 614
  • Варна

А и за разлика от повечето жени,  абсолютно винаги признавам красотота и сексапила на друга. Нигога не се опитвам да го принизя и омаловажа, нито   да се кикотя намирайки несъществуващи пък и дори съществуващи,  дребни дефекти.

Остави тези ластици, точно ми хареса как директно си го рекна, както един мъж би си помислил: "Ох, да ми падне да го изплющя ..."

Общи условия

Активация на акаунт