Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

Е то без никотин удар откъде?

Има удар и без никотин Peace, ще пробвам базата, която Vapor ми препоръча.

И на мен в началото много ми течаха картомайзерите, но четох малко повече и се оправи проблема. Спазвам три неща:
1. Внимавам как пълня карта, преди го държах леко наведен, но почти във вертикална позиция, а сега е в почти хоризонтална- така никога не улучвам малката тръбичка.
2. Спирам да натискам бутона секунда преди да спра да дърпам. Така се обира парата от вътрешността на карта и се предотвратява конденз.
3. Когато пълня карта, не си правя труда да го развивам от батерията.

Не знам кое от трите помогна, но вече нямам течове. Peace.
А за ароматите тотално е спряло да ме вълнува какво изпарявам, от две-три седмици редувам само две течности, защото ме мързи да си направя нови.

И аз ги спазвам тези условия и добавям още едно, ако съм мила карта, много добре продухвам тръбичката и суша със сешоар. Протичанията са сведени до минимум.
Сега се чудя как съм се мъчила с атомайзери. Laughing

# 646
Само да споделя, че си взех карамела на деганк и става за пушене, очаквах по плътен вкус...така да кажа Rolling Eyes Следващия път шоколад

# 647
VG или PG ти е карамелчето?

# 648
VG e...а каква е разликата  Embarassed съжалявам...аз просто пълня и пуша, друго не ме интересува, а то си цяла наука Embarassed Реших се и аз да си поръчам от картомайзерите които предложи, но се чудя от кои...и каква е цената на доставката?

# 649
Ами като каза, че си очаквала по-плътен вкус и ... аз имам същата течност и вкусът наистина е някак слаб - причината е че е чисто VG то не носи добре вкуса, но пък прави много пара.

От Гигадринкс доставката е 5лв за Сф.
В общи линии цените са им еднакви на двата.

# 650
Правилно ли съм разбрал, че разреждането на течности става с глицерин (глицерол 85%) и в какво съотношение горе-долу трябва да бъдат? newsm78

# 651
Ще потърся такива картомайзери по магазините. Ако някои знае има ли и къде да казва- от Варна съм Спрях се определено на Viva...но не ми се занимава с поръчки.
Ето пак нов картомайзер си взех и няма и 3 дни цялата ми батерия е пълна и вече парата е по малко...много ме е яд

# 652
Има удар и без никотин Peace,

Може и да има, ама не се усеща.  Grinning

Ето пак нов картомайзер си взех и няма и 3 дни цялата ми батерия е пълна и вече парата е по малко...много ме е яд

Какви са тези картомайзери дето толкова текат?

# 653
Правилно ли съм разбрал, че разреждането на течности става с глицерин (глицерол 85%) и в какво съотношение горе-долу трябва да бъдат? newsm78
Какво точно искаш да разреждаш?

Dandulina, поръчката става съвсем елементарно. Във Варна не знам от къде точно може да се закупи, ако искаш питай тук.
Добри са момчетата, занимават се и с модове, мисля че скоро говориха, че ще правят и "аналогов" магазин   /тази дума ме кефи много Laughing/

# 654
Какво точно искаш да разреждаш?

Иска ми се онзи Camel 24мг, за който ти бях споменал да го разредя малко, че иначе е мнооого ми дере гърлото Grinning

# 655
Лошото е, че като разредиш с нещо без аромат, ще се разреди вкуса и ще стане слабо от към аромат.
По-добре си купи същия аромат с 0мг никотин /мисля, че има/, за да не загубиш аромат.
Ако се окаже, че няма, можеш да си вземеш база с 0мг. За глицерол и тем пдобни не мога да помогна, не съм ползвала.

# 656
Аз съм пробвала с глицерин от аптеката. Бях в друг град, нямах време тепърва да поръчвам от онлайн магазин, а исках да разредя едни течности. В действителност се губи от вкуса, а усещането, сравнено с VG, е почти същото.

# 657
The_Third ами какви са...от масовите тези от 9лв, и разглобяеми и не...и един малко по скъп си взех..все тая. Не само на мен ми се олива цигарата на майка ми по същия начин.

# 658
За Redux също чух/прочетох добри отзиви. Не знам с течовете как са, но май е по-добре от СЕ4-те

# 659

Е то без никотин удар откъде?

Има удар и без никотин Peace, ще пробвам базата, която Vapor ми препоръча.

[

Аз също лека-полекичка свалям никотина - не чак като Хексе, но от 18 вече съм на 9, без да съм загубила удар, като всеки път щом сваля никотина, увеличавам PG-то. Но все пак за 0 ми беше интересно - дано има начин да се запази усещането за удар.

Общи условия

Активация на акаунт