ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 552
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
От няколко дни като кликна на в темите, винаги ме връща на няколко от предните прочетени постинги, не на първия нов. Изчистила съм кеша на браузъра, за друго не се сещам. Влизам през гугъл хром.

Вероятна причина и как да го оправя!?   bouquet

С коя версия на Chrome работите?

# 196
  • Варна
Google Chrome

21.0.1180.89 m

Пише, че е актуалната версия.

Проблемът си стои.

# 197
Днес от обяд спрях да получавам известия в пощата за нови отговори по теми, които следя.
Не получавам и известия за ЛС. Не съм пипала настройките, до обяд всичко беше ОК.
Браузър Мозила, последна актуална версия.
Моля за съдействие, благодаря предварително!

# 198
Имате много абонаменти за известия.
Системата изпраща.
Погледнете да не би пощата да ги е филтрирала и преместила в спам-папка.

# 199
Не, спам-папката е празна. Просто не получавам нищо.

Въведох нов адрес на поща, дано се оправи.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 01:06 от Anik@

# 200
Добър ден на всички  Simple Smile

Бих искала да попитам, има ли тема засягаща смяна на името на детето и ако да, как е назована и как мога да я намеря? Имам болна тема и може би там ще си намеря отговор.....
Благодаря предварително   bouquet

# 201
  • София, България
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578798.975;topicseen

Тази тема няма ли да се закрива и да се пусне нова  newsm78 Ще бъде актуална още две години и ще стане 200 страници  newsm78

# 202
Аз имам страничен въпрос. Какви са съображенията да се затварят теми прехвърлили определен брой страници? Забавя се зареждането им, натоварват сървъра или нещо друго?

# 203
Аз пък имам обратното питане .
Не може ли всички теми да бъдат до 50 стр. , за да се освободим от новите отговори на теми , които се точат  с години ?

# 204
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578798.975;topicseen

Тази тема няма ли да се закрива и да се пусне нова  newsm78 Ще бъде актуална още две години и ще стане 200 страници  newsm78

Заключих. Пропусната е, не знам защо.

Аз имам страничен въпрос. Какви са съображенията да се затварят теми прехвърлили определен брой страници? Забавя се зареждането им, натоварват сървъра или нещо друго?

Правилото за 50-те страници касае т.нар. отчетни теми и теми с продължение, теми за филми, за фен групи и т.н., а не стандартните дискусионни страници.
Много и от различен тип са съображенията - избягване натрупване на много публикации/мнения, свързани към една тема, както и натрупване на много потребители и известия, актуализиране на темите (в повечето случаи темите търпят сериозно развитие - независимо дали става въпрос за израстване на децата или за развитие на филма или друг тип тема), обобщаване на полезната информация от предишната тема и събирането на полезната информация в първата публикация на следващата тема, и т.н.

Аз пък имам обратното питане .
Не може ли всички теми да бъдат до 50 стр. , за да се освободим от новите отговори на теми , които се точат  с години ?

Скоро ще има възможност за "отписване" от теми в списъка Нови отговори на моите публикации.

# 205
Много добре , благодаря !  bouquet

# 206
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте!Потребител mimilita*  е запълнила кутията си с лични съобщения и не мога да и отговоря на писмо изпратено до мен.Благодаря предварително да я известите,че е запълнила лимита си.

# 207
# 208
Искам да изтрия стари мои публикации, става въпрос за неща от преди 7 години. Дали ще е възможно?

# 209
  • Sofia
Пишете ми ЛС с линкове към желаните за изтриване публикации.
Ако не нарушават структурата и смисъла на темите ще ги премахнем.

Общи условия

Активация на акаунт