ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 436
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А няма ли някакъв шанс да размислите и да  го "освободите"....беше ни обещал да отговаря на въпросите ни в темата за iHerb, разбира се с уговорката, че няма да прави отново нещата , за които е бил наказан.

# 226
Потребителят има не едно нарушение на правилата на форума.
Изключително груби нарушения - спам, призиви за гласуване, заобикаляне на временна забрана, мултиакаунтинг... достатъчно са показателни и определено не са направени неволно.

# 227
Моля,администраторите да изтрият профила ми  bouquet

# 228
  • Кори Селести
Преди една минута бяхте информирана, че тук профили не се трият.
Искате замразяване на профила ли?

# 229
Какво значи замразяване ?Аз замразявам чушки и месо във фризера и,после си ги вадя и си ги използвам ..Та, аз не искам да замразявам нещо което няма да ползвам.

# 230
  • Кори Селести
Много смешно, да.
Забележително.

# 231
  • Sofia
Какво значи замразяване ?Аз замразявам чушки и месо във фризера и,после си ги вадя и си ги използвам ..Та, аз не искам да замразявам нещо което няма да ползвам.

Значи, че не сте прочели правилата за ползване на форума с които сте се съгласила изрично при регистрацията на този профил. Изпълнявам искането Ви и Ви давам ранг на замразена чушка, която никой, никога няма да извади за да ползва. Успех!

# 232
  • София
Потребителят има не едно нарушение на правилата на форума.
Изключително груби нарушения - спам, призиви за гласуване, заобикаляне на временна забрана, мултиакаунтинг... достатъчно са показателни и определено не са направени неволно.
Да, не е трябвало да нарушава правилата на форума....но все пак няма ли възможност за "помилване"...дори и затворниците имат право на това. Дайте му моля, още един шанс и той  повече няма да нарушава правилата!

# 233
  • у дома
Пуснах тема за детските градини, защото старата беше навъртяла 50ина страници. Искам първия пост да добавя и сайтове на детските градини, но не мога. Има ли възможност да го направя?

# 234
От няколко седмици не ми излизат допълнителните емотикони, тези, които се появяват при натискане на линка [още]. При мен ли е проблемът или не работи линка?

# 235
Функцията работи. Емотиконите се отварят в pop-up прозорче. Възможно е браузерът Ви да блокира отварянето на pop-up. Погледнете настройките на браузера, разрешете отварянето на pop-ups от bg-mamma.com и добавете bg-mamma.com към Trusted sites.

# 236
Във Форум Семейни отношения неволно е преместена тема на потребителка само с един пост. Темата ми се струва важна, а тя няма да има право да пише по нея. Дали не би могла да се премести в Клюкарника или на друго подходящо място? Темата е "Той иска бебе повече от мен".

# 237
Вярно е, че темата по недоглеждане е била преместена.
Не знам доколко е важна, но не смятам, че седемкратният мултиакаунтинг е плод на неволна грешка. Темата е заключена.

# 238
защо не мога да напиша нова тема в раздел... продавам предлагам подарявам
понеже исках да напиша нещо а изобщо не ми излиза като опция - напиши нова тема

# 239
Зизи, намерих това ето тук:

Цитат
Поради зачестилите злоупотреби с форумите за обяви (продажба на стоки от магазини и оказиони, некоректни потребители, изкупуване и препродаване с голяма надценка и т.н.), то тези форуми вече са "скрити" както за нерегистрираните, така и за току-що регистрираните потребители, а теми в тях (във форумите за продажби) могат да се публикуват само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

Общи условия

Активация на акаунт