ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 407
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Имайки предвид, че модераторите не са служители, а модерират в свободното си време, няма конкретен срок.
Има случаи, в които "нарушението" е абсолютно ясно и може да последва моментална реакция и санкция. Има и случаи, в които се изисква време, за да се проследи проблема, потребителя и т.н.
Възможно е модератор да не може да вземе решение било поради непознаване на проблема, било поради лична обвързаност с дадена тема и тогава модераторът отнася въпроса към администраторите, които пък от своя страна имат нужда от време, за да навлезнат в детайли на проблема, особено ако се касае за по-продължителен конфликт или ако има нужда от изчитане на голямо количество публикации.
Докладът не е равносилен на санкция или публична реакция - всеки доклад се преглежда, но не е задължително да има някаква видима реакция на всеки доклад.
Ако има резон, дори един доклад е достатъчен. Ако случаят изисква време за разглеждане или пък според модератори и администратори няма нужда от намеса, дори и 10 доклада да пристигнат, това няма да повлияе на решението.

# 406
  • София
Благодаря Ви, Мамма!

# 407
Донякъде се досещам кое е наложило да има по-дълъг срок за редактиране на мнение, но има потребители, които злоупотребяват. Конкретно в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671194.720 един потребител е изтрил всичките си мнения назад и това ме поставя в доста нелицеприятна светлина. Ако е възможно да се разчисти цялото му "почесване" и моите постове, защото все пак имам имидж на услужлив и мил потребител, на което много държа.  Flutter

# 408
Ето заради такива случаи не позволяваме редактиране и триене на стари публикации.  Tired
Опитах се да разчистя темата, макар не особено сполучливо, тъй като доста публикации съдържат както отговор или реакция към вече изтритите мнения, така и отговори към други потребители.

# 409
Чудесно е станало, благодаря!

# 410
Удобно ли е да помоля администраотрите да свалят забраната на потребител ffw за влизане във форума. Тя му беше наложена отдавна и мисля, че вече не е нужна

Защото има още поне няколко акаунта ли?

Не.  Защото беше станало недоразумение. Ще може ли да бъде отменена забраната, моля.
Извинявам се за предишното неудобство.

# 411
# 412
# 413
Сърдечно благодаря!

# 414
  • София
   Моля за помощ от името на Azaf, писа ми във фейсбука.Копирам молбата и :

*
Цитат
****  здравей. Моля за помощ за маммата. Нещо на таблета обърках паролата и ме е изхвърлило, а на мейла не получавам никакви указания за смяна на парола. Не мога да пиша и на модератор. Можеш ли да дадеш едно рамо.Моля!

ако можеш пиши да кажат дали има начин да вляза
или да видят да не съм посочила друг мейл за регистрация, различен от този с личните

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 13:13 от Тайна

# 415
  • в сърцето на един мъж...
Моля за малко помощ или да погледнете дали няма някакъв бъг - получих едно след друго с еднакъв час, до секундата съобщения и трите са еднакви като текст. Прочетени са и трите, но горе стои, че имам едно непрочетено съобщение. Опитах да го изчистя, но не се получава.

Оправи се проблема, благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 22:40 от Geia

# 416
Ще може ли да махнете забраната на ffw,моля. Беше станало недоразумение преди време.

# 417
  • София
Ще може ли да махнете забраната на ffw,моля. Беше станало недоразумение преди време.

Мамма, вече ви отговори.

Удобно ли е да помоля администраотрите да свалят забраната на потребител ffw за влизане във форума. Тя му беше наложена отдавна и мисля, че вече не е нужна

Защото има още поне няколко акаунта ли?

# 418
Дано въпросът ми не е глупав, но съм новак във форума  Embarassed Исках да си направя лентичка за бременност, а не ми се получава тъй като терминът ми е на 22 май 2013 а опция за тази година няма, какво да направя ?

# 419
Можете да укажете датата на последния цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт