ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 384
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Модераторите се избират на база предложения от други модератори и обсъждане между модераторите и администраторите.
Модераторите не са длъжни да имат познания, нито да дават съвети, консултации и т.н.
Всички модератори са и потребители на сайта/форума.

Gianna, ще Ви помоля да препратите съобщенията, които сте получили на Tatti. Съобщенията са лични, т.е. администратори и модератори не могат да ги четат - достъп до тях имат само изпращача и получателя.

Блонди, да, права си, не приемам за редно и нормално подобно възклицание от модератор.

По отношение на лентичките - лентичките са във формат png. Ако виждаш фонът черен, то това означава, че браузерът ти е прекалено стар. Ако не се лъжа всички версии на браузери след 2005-2006 година интерпретират безпроблемно png формата.
Моля, погледни и пиши каква е версията на браузера ти.

# 616
Изтрих ги всичките, а тя едва ли ще ги предостави.....Мислех, че можете да проследите лични съобщения.
Ок, грешката е моя, но ще го имам предвид
П.С.
Дори да нямат познания модераторите /поне в другите секции/ са изключително добронамерени и потушават напрежението, а не създават конфликти Peace
П.С.2
Писмата са запазени в личната ми поща и от там ги копирах и пратих на Tatti Peace

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 07:50 от Gianna

# 617
Извинете, но снощи започнах тема "Дискриминация в КАТ" - ставаше дума за превратно тълкуване на медицински резултати. Но днес публикацията я няма... какво става?

# 618
Предполагам била е пусната в неподходящ подфорум.
Преместих в Клюкарник.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694255.0

# 619

Блонди, да, права си, не приемам за редно и нормално подобно възклицание от модератор.

И звинявам се, че се намесвам. Не искам да заформям дискусия или нещо такова. Но бих искала да използвам възможността и аз да изкажа своето мнение, което за съжаление съвпада с това на Джиана и Блонди. Преди доста време си спомням, че модератор с доста неподходящ (поне според мен) тон се намеси в спор с мое участие. Аз си позволих да й го кажа, или по-точно в най-общи линии, че си позволява "злоупотреба с власт". В последствие ми бе казано, че за да "успокоя топката" ми се налага едноседмичен бан.  Shocked Това е само един пример, за който се сещам на прима виста, но когато родих и бях активна във форума редовно се натъквах на кофти отнощение от страна на модератори/администратори към други потребители. Разбира се, че работата на модератори/администратори е да се намесват с цел "успокояване на топката", но според мен лично само, когато в спор между потребители се стига до обиди, квалификации или пък системни унизителни и подронващи човешкото достойнство постове от даден потребител (и такива има, които много правилно в послествие са били банвани или дори със замразявани акаунти). НО отговорът и подходът на модераторите и администраторите категорично не би трябвало да бъде същият, като този, който уж се опитват да предотвратят! Моля ви, когато решите на кого да дадете "титлата" модератор/администратор, нека има ясни правила от Ваша страна, относно случаите за намеса и допустимия тон! В нашите очи тези потребители представляват вид "шефове" във Вашата йерархия. Те представляват Вас, основателите на този иначе прекрасен сайт/форум, и когато си позволяват неподходящ тон и език, в същност злепоставят Вас. А пък аз искрено се надявам да ви е грижа за това дали многобройните ви потребители ще продължат да са ви верни и за в бъдеще, а не само сега.  Peace   bouquet

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 11:47 от ♥Пандичка♥

# 620
  • софия
Здравейте, искам да попитам защо получавам имейли за нови отговори от темите, които са ми в известия. Изрично не съм маркирала нито едно от полетата за имейл в настройките. Как мога да спра получаването на тези имейли? Също получавам мейли за лично съобщение. Мога ли и тях да спра? Благодаря!

# 621
как мога да изтрия публикации

# 622
Здравейте, искам да попитам защо получавам имейли за нови отговори от темите, които са ми в известия. Изрично не съм маркирала нито едно от полетата за имейл в настройките. Как мога да спра получаването на тези имейли? Също получавам мейли за лично съобщение. Мога ли и тях да спра? Благодаря!

имате отбелязано 'винаги' на Известяване чрез е-мейл при получаване на ново лично съобщение.
нямате теми, за които да получавате известия
имате само известия за теми, които сте пуснала Вие и то при модерирането им

# 623
  • софия
Благодаря, изключих мейлите за лични съобщения. Спрях си всички известия за теми, които следя докато не разбера как да не получавам мейли за всеки отговор.

# 624
Защо беше изтрита темата на SummerLove? Съвсем нормална тема, без умолявания за помощ, без драматични семейни истории, поставя общ въпрос за любовта. Не изглеждаше неуместна в Клюкарника.

# 625
Темата е подходяща за подфорум "Семейни отношения", в който потребителката няма да право да публикува поради ранга си. По тази причина темата е изтрита.

# 626
имам предложение (естествено при възможност)- в Известия да имаме възможност да си правим нещо като папки по тематика - по избор на самия потребител. Събират се доста теми и е трудно откриването на нужната.

# 627
Може ли да помоля да заключите тази тема, че не може човек да попита нещо там, без да дойде някоя злобна душица да си избива комплексите  Close Благодаря  Hug

# 628
Не е ли редно преди да се заключи някоя тема да не се трие избирателно ? Имам предвид тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=694467.60 тема. Доста по-тежки " обиди " ( ако изобщо може да те обиди муха ) има написани от изтритите, но си стоят и красят като реликви форума.

# 629
Аз заключих темата, като тенденциозно не съм трила нищо.
След заключването, явно погрешка (след мое действие) модератор е изтрил последното съобщение.
Ще го върна, за да е видно. След него няма нужда от обяснение защо е заключена.

Общи условия

Активация на акаунт