ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 473
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
  Защо не може да се пише в темата с рецепти за машина за хляб?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0

# 166
  • Ямбол
Тайна на 1 стр. на темата,пише,че е само за рецепти и е даден линк към тема,където може да се пише.

# 167
Много често ми се случва горните номера на страниците да не работят . Thinking
Като сменям страницата - само от долу ?

Функцията е една и съща, не би трябвало да има никакъв проблем.
Не знам на какво може да се дължи, не съм получавала оплакване от друг потребител, а и аз не съм се сблъсквала с този проблем.

Здравейте, преди известно време си смених пощата в профила, като по погрешка съм въвела грешен адрес. Преди няколко дни въведох нов, но в писмото не получавам активационен код. Опитах още 2 пъти, както и на друг e-mail, но резултата е същия. Писах на admin@bg-mamma.com за проблема 2 пъти, но отговор така и не получавам, затова се принудих да пиша тук.

Пощата admin@ е само за служебните съобщения, които се изпращат от системата и там не отговаря жив човек. Пишете ми на mamma (at) bg-mamma.com от адреса, който искате да е записан в профила Ви, като в писмото укажете стария адрес и разбира се - потребителското име.

# 168
  • София
Тайна на 1 стр. на темата,пише,че е само за рецепти и е даден линк към тема,където може да се пише.
Линка води към архивирана тема, а в заключената няма как да се добавят нови рецепти.Аз темата за хлебопекарните я знам,пиша там, но има хора,които искат да добавят рецепта, а няма как.

# 169
Темата бе заключена.
Прегледах какво се е случило с нея.
Била е залята със спам и модератор я е заключил и разчистил.
Пропуснал е след разчистването да я отключи пак.
Аз я отключих сега, така че вече е възможно отново публикуването в нея.

# 170
  • София
   Mamma, много благодаря!Спомних си,че около Великден имаше едно нахално, заядливо същество, което спореше със всеки.Тогава и Ердинч се ядоса и си изтри всичките рецепти.

# 171
Искам да попитам има ли начин да редактирам първия пост в нова тема,която аз съм пуснала, при положение, че вече сме изписали няколко страници?
Благодаря!

# 172
  • в морето до колене

Не знам на какво може да се дължи, не съм получавала оплакване от друг потребител, а и аз не съм се сблъсквала с този проблем.

И на мен ми се случва същото от известно време.
Горният ред бутони не работят като линкове. Налага се да скролвам страницата и да ползвам долния ред за минаване на нова страница.
Но това важи само за заглавните страници в подфорумите. Вътре в темите нямам такъв проблем.  Thinking

# 173
Прощавайте,но може ли да направим нещо....ужасно е:

На кой и къде може да се подаде сигнал?

# 174

Горният ред бутони не работят като линкове. Налага се да скролвам страницата и да ползвам долния ред за минаване на нова страница.
Но това важи само за заглавните страници в подфорумите. Вътре в темите нямам такъв проблем.  Thinking

Ще предам утре на програмистите да погледнат.

Прощавайте,но може ли да направим нещо....ужасно е:

На кой и къде може да се подаде сигнал?

джоджо, не знам откъде е изровен този линк, но може да подадете сигнали на
http://www.cybercrime.bg/bg/contacts
и
http://www.web112.net/

# 175
Благодаря,писах и на двете места.

# 176
  • София
Здравейте, днес при отваряне на нова страница ми се появяват и двете навигационни ленти. При леко скролване тъмносинята се скрива. До вчера се появяваха при скролване. Проблемът е, че при използване на бутона "ново", тъмносинята лента закрива първото непрочетено мнение. В моя телевизор ли е грешката? С Мозила 15.0.1 съм, ако има значение. Благодаря.

# 177
Не. Ще бъде коригирано днес. Извинявам се за временното неудобство.

# 178

Аз и в темите имам проблем .
Сега пак не работят .

На моменти да , после - не . Thinking

# 179
Много, моля, тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678018.new#new , пусната от мен в Клюкарника да бъде изтрита, защото наблюдавам наченки на нейното израждане, а това е най малкото, което целя. Споделих, защото ми беше ужасно тежко, получих безценна подкрепа от потребители, които уважавам, както в темата, така и на лични и не желая темата да се опорочава. Благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт