ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 368
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
От мен със сигурност не е, защото, както написах, съм обикновен потребител като Вас, но най-вероятно е премахната от модератор или администратор като неподходяща за раздела, в който е била пусната.

# 676
Здравейте. Видях, че има добавен бутон "Хороскопи" в менюто, но при мен не работи. С Opera съм и просто не е активен при клик. С десен бутон и опцията Open in new tab се отваря.

# 677
А на мен на всяка страница ми изскача линка с хороскопите. Дразни ме, не може ли да се застопори някъде и на който му е интересно да си го отваря?

# 678
  • София
А на мен на всяка страница ми изскача линка с хороскопите. Дразни ме, не може ли да се застопори някъде и на който му е интересно да си го отваря?

И аз исках да питам същото  Peace

# 679

И аз, дори не мога да го блокирам... ужасно дразнещ е!

# 680
  • на североизток от Рая

И аз, дори не мога да го блокирам... ужасно дразнещ е!

+1

# 681
Здравейте. Бях пуснала тема "Как да го забравя" в раздел " Нашият дом" , мога ли да попитам какво се случи с нея? Не я откривам никъде. Изтрита ли е? Написах в нея, също така, че знам, че не се намира в правилния раздел. Но в раздел " Семейни отношения" нямам опция за създаването на нова тема.

# 682
Здравейте. Видях, че има добавен бутон "Хороскопи" в менюто, но при мен не работи. С Opera съм и просто не е активен при клик. С десен бутон и опцията Open in new tab се отваря.

Оправено е.

Относно рекламата на собствения ни продукт, размерът му е доста по-малък от този на подписите, дори и на потребители, които смятат, че са "дразнещи" хороскопите.

Здравейте. Бях пуснала тема "Как да го забравя" в раздел " Нашият дом" , мога ли да попитам какво се случи с нея? Не я откривам никъде. Изтрита ли е? Написах в нея, също така, че знам, че не се намира в правилния раздел. Но в раздел " Семейни отношения" нямам опция за създаването на нова тема.

Темата не е за този раздел, а рангът Ви не позволява да публикувате в раздел Семейни отношения.
Защо - обяснено е в правилата и в темата за ранговете.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 21:32 от Mamma

# 683
  • София
Относно рекламата на собствения ни продукт, размерът му е доста по-малък от този на подписите, дори и на потребители, които смятат, че са "дразнещи" хороскопите.

Благодаря, Мамма  Hug Ще свикнем   Simple Smile

# 684
Аз пак имам питане за хороскопите - защо трябва да ми излизат във всяка тема, която отворя?
Видях ги в основното меню(над Клюкарника), добре, ако ме интересуват, ще ги отворя.
Но при отварянето на всяка тема, точно под поста на първия потребител, писал в темата, се мъдрят отново те(хороскопите).
Само при мен ли е така, или такъв е замисъла на упражнението?

# 685
  • в сърцето на един мъж...
Изма, не са само при теб, на всички се появяват. Леко дразнещо е, аз отначало мислех, че е подпис на потребител Embarassed Но после видях, че има нова секция Simple Smile

# 686
Хороскопите - ще свикнем с тях ама на "дневен" ми излиза за вчера хороскопа (07.01.2013).

# 687
Като натисна хороскопите горе ми се отварят директно, т.е. затварят ми бг мамма и на нейно място се отварят. Щом са отделен форум, не е ли по-редно да се отварят в отделен прозорец?  Thinking

Не ми пречи, де, само питам  Hug

# 688
  • Sofia
Хороскопите - ще свикнем с тях ама на "дневен" ми излиза за вчера хороскопа (07.01.2013).
Осъвременени са.

# 689
Изма, не са само при теб, на всички се появяват.

Ясно, но въпреки това продължавам да се чудя защо е нужно да ги има на три места?

Общи условия

Активация на акаунт