Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 082
  • 695
  •   1
Отговори
# 525

И ето я отново Зузка тази работа я изпива направо Shocked ooooh!  hahaha hahaha

Много съм си пленителна даже, кво не ми харесваш..фръц  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мариетке, утре пиши мъжо ти дъл е жив  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да не забравя да пУФаля Делата, че много хубава прическа са й барнали  Peace hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Боболино, лятно време е така пусто по форумите, след някой друг ден ще видиш кво става, пак ще изпростеем тотално Joy Joy Joy Joy

Хайде, лека и мека от мен!  Hug

# 526
  • София

Ели,
Тоя знак, каке.....го краднах за тебе....ама викам като ми е нужен и на мене, да ми го даваш от време на време, да мЪ пази

ГУтовУ какче, шти гУ давам...или я си гУ задръж, на тебе напоследък повечко ти съ налага дъ гу ползУваш, отколкото на мене  Mr. Green

Ели и на теб набързо да препоръчам чай  hahaha hahaha

нещо се губиш май  newsm78

Тенкю Бобе, зелен е и може и да е студен...чаят  Joy Joy Joy...аз точну така гу пия Mr. Green

Елиии,
Приготвила съм сЪ  Wink идваш ли Wink

Ида, ида,  у вторникъ съм у Варната, живот и здраве  bowuu

Скрит текст:
иначе ще сме на Албена за 10 дена, но отскачаме и до Варна и специално до лунапарка, който не се е возил скоро на влакчето или на количките да идва, може да се разберем и да се видим направо там  Sunglasses

# 527
Ели, напраО ме уби с туй инфо Mr. Green де го тоз лунапарк, аз тук живея и не знам hahaha hahaha hahaha (за морската ли става въпрос? Ние там миналата година бяхме редовни на количките) Иначе аз съм много навита да се видим  Mr. Green

# 528
  • Varna
дИвойки Hug
Много сЪ радвам, че винаги мЪ АресФатИ след пУсещение У Въшката Hug  bouquet

Скрит текст:
съгласна за виждане Wink можИ ли в сряда?
Embarassed

Зузек,
Миналата година имах една форумска дружка на гости и тя сползвашИ думата Лунапарк на детската площадка със люлките в Морската. И аз бая сЪ чудиФ деЙ тоз Лунапарк Embarassed newsm78 Laughing

# 529
  • София
Същият е, Зузке, вий как му викате  Mr. Green?  ...аа разбрах отговора по-надолу hahaha
 Делте .."детската площадка с люлките в Морската"  ми се струва по-сложно и по-дълго за обяснение   Thinking Joy

Скрит текст:
За срещата евентуално към 2, 3, 4-ти септември, не знам кой ден, защото ще сме с наши приятели и ще видим кой ден ще се вдигнем. Аз ще звънна на Зузата и ще се организираме ако и вие сте свободни  Peace

# 530
Гутен петък сабахлен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бобата ми се струва, че последен ден е в отпуска..мноУ гадно, нали Бобе  Joy Joy Joy Сподо, душа, щом аз оцелях след отпуската, и ти ще успееш  Joy

Еличко,
Скрит текст:
тоз път ще се видим. Аз в неделя на 2.09 ще съм свободна, а през работните дни след 17.30 съм на линия, тъй че в кърпа си ми вързана  Mr. Green Остава как' Делта да каже кога има записани часове за Въшката  hahaha и ще се разберем. Ако има други желаещи и те да казват, дУкат' е времИ, щото такива прелести като нас на един куп рядко се виждат. Бобата да не се офлянква, ами да Фаща автобуса и хоп - У Варна Naughty

СИга да ви сЪ покажа rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

И да ходя да работя  Mr. Green Хайде до малко по-късно! Hug

# 531
Е убавъ рабутъ  Crossing Arms
Баш тугавъ ми се струвъ  newsm78 че некой му беше дата за

Дано вестителката  Hug не прилага хомеопатия
въпреки, че рабутата отива на
То и Бени можеше да закачите, ма вие си знаете  Heart Eyes
И дъ вземете по доза и за всички нас, които няма да присъстваме, но мислено ще бъдем с вас!   love001

# 532
  • Varna
ЗузооооУУУ,
Много си Убавичка каке, и многУ УбаФи зЪбИ имаш.....  superuu  superuu

И аз да сЪ пУкажа, обачИ шЪ мЪ видИтИ с многУ разочарована муцучка....щотУ, няма да мога да сЪ видя с вас, и най-вече да пиЙм хомеопатията с ЕлитУ
 rotfImao newsm45

Скрит текст:
На 1ви СептамвриЯ, шЪ гоним Егейските острови. СтавамИ ранУ сутринтЪ и до вИчИрта трябва да смИ на брИга на ИгеятЪ

# 533
Хелоу! Mr. Green

Да погледна кво става тука Mr. Green

Да кажа първо, че всички, които ги няма напоследък много липсват Tired Чакаме завръщането на дружината с нетърпение.  Hug

Делте, много жалко, че няма да сте тук, но пък отиваш на страхотно място..завид, завид  Mr. Green

Тъй...

Фейти изтрещя съвсем и взе да ходи с едни странни тоалети hahaha hahaha hahaha

Вие си мислите, че Боба през отпуската релаксира и яде фафли, ама грешите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели се опитва да каже нещо на микрофона, ама пак е зацапала свещите, та идат помощници Joy Joy Joy
..то ще е заради компота, Ели, знам аз Joy Joy Joy Joy

Изчезвам да правя тутманик, че имам един гладен Кумчо Вълчо тук Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 534
Добър ден  Crazy ....първо да изрИвЪ писна ми от тези жеги  smile3511 smile3514

олекна ми и ето ме къде съм от сутринта  hahaha hahaha

Зузулина направи гимнастиката и почва тутманика  hahaha hahaha

ФейтитУ и тя почива като за последно  hahaha hahaha

Фейти ко става душа как си в тези жеги  newsm78

Делте стига с тез тренировки в туй топлото  ooooh! hahaha hahaha

на Егейско море а  Crossing Arms

Ели да я фърляш тъз папироска  hahaha hahaha

да нацелуваш Зузка от нас и тя теб  Hug

Мариетка и тя се е отбила на Въшката....ммм чуден ти е цвета  Whistling ooooh! hahaha hahaha

# 535
Бобе, ши съ цИлувамИ с Ели, спокойно Joy Joy Joy

Преди това обаче показвам Ели как ще разпуска hahaha hahaha hahaha

# 536
  • София
Бобе, ши съ цИлувамИ с Ели, спокойно Joy Joy Joy

Преди това обаче показвам Ели как ще разпуска hahaha hahaha hahaha

ще разпускам... ама преди това имам да гладя към 10кг. дрехи сигурно  ooooh! и още 100 неща ме чакат  Tired ела да помогнеш, ни съ разсейвай  Laughing

нямаш грижи бобе, шъ съ циливаме само дъ съ намерим Crazy   бобе, не е човешко при вас просто #Cussing out, биете рекордите...

делте
, май  в този район ти е хвърлен пъпа какче  Laughing хубаво да си изкарате и нали знайш,че на такива места хомеопатията е още по-сладка ...и полезна  Mr. Green Joy Joy
с теб друг път ще се видим  Hug

# 537
# 538
  • Varna
Зузе, Зузеййййй,
гУляма игра мятатИ със Зузов, каке Wink Заслужава тутманик момчето, гУлям каваларин е....Ич нИ тЪ изпляска с голямата лапа по глЪвЪтЪ Laughing

МарстЪЪЪЪр,

съвсем бунадяса ма какаааааааааааааа Shocked

Точеее,
Ти да не останеш назад от кака си Зуза, и ти с гаЖИтУ, голямо закачанИ и  игра му удрятИ....

ама от толкУЗ игри, мноУ сЪ огладнява да знаЙш.....май няма му стигнИ Ино кило спагити...мислА аз newsm78

НаздравИ Ели

Скрит текст:
Права си душко, ...де ли не сме ходили по свИтЪ, но все се връщаме при комшиите. Толкова много има да се види там и да се преживее.....че уж знам много, а всъщност нищо незнам. Постоянно преоткриваме нови и нови неща. А пък е съвсем близо до нас. А и ни харесва това, че там се чуствам много комфортно. Умеят да посрещат, да ти създадат комфорт, и колкото по навътре влизаш в страната им, и хората не знаят английски, са още по гостоприемни и приятелски настроени.

Еййй, бе Бобееее,
Ама ти и играчката си наби да не ти опапа манЖатаааа. Стига деее, стига сЪ стиска сЯЯЯ ooooh!

А, Мариетката,
Да вземИ и да ОбяснИ що така сЪ зъби, и кой я Идоса толкУЗ многУ Shocked

# 539

МарстЪЪЪЪр,

съвсем бунадяса ма какаааааааааааааа Shocked

Що мЪ каке.....нЕ видиш ли кви съм и сътворила??????..... Laughing

...Докът ги съберА,изчистя,варя на сладко и т.н. ..... Mr. Green hahaha....Чи....и  НА "целуФки" да ги сътворя...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт