За "зашиването" ?

• 11 635
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
Лично аз съм много доволна от пълната упойка. Спах един час, после ми трябваха 10-15 минути да се съвзема, защото се чувствах замаяна и говорех на бавни обороти. При събуждането си спомням че виждах разни цветни кръгове и всякакви геометрични фигури - беше забавно Laughing

# 106
А какво става с бебето в това време?
То точно тогава трябва да се учи да суче?

За първи път чувам да слагат пълна упойка  Confused

# 107
А какво става с бебето в това време?
То точно тогава трябва да се учи да суче?

За първи път чувам да слагат пълна упойка  Confused

На доста места се практикува шиенето с пълна упойка Peace

А по повод на бебето и сукането ти смяташ, че трябва веднага да се сложи на гърда ли  newsm78, защото аз родих в 22ч вечерта до 00.30ч ме държаха в родилна зала и чак после те преместват в стая. А бебето за първо сукане ми го дадоха сутринта в 6ч.

# 108
За съжаление в България май рядко ти го дават веднага на гърда..

# 109
Iventse, виждам че живееш някъде във Франция. За жалост в нашата мила родина, такова нещо като да ти сложат бебето на гърдата след като родиш, не се практикува Sad Или ако има такива места, те са единици. На мен ми дадоха детето на другата сутрин в 6:00, а бях родила в 17:05 ч. Дори не можах да го видя, показаха ми го за секунди. След това към 22:00 ч. отидох да се помоля на една акушерка, да ми го покажат поне. Тя се "смили" над мен и ми го изнесе в коридора отново за няколко секунди. За съжаление това е действителността Sad

# 110
Аз тъй като много искам да кърмя и попитах в болницата, в която искам да раждам дали го дават и те казаха, че ако се помолиш  Shocked т.е. говорим дори за първия контакт "кожа до кожа" .. е ще разберем скоро дали ще ми го дадат, но ми се струва много жалко да се молиш за такова нещо  Tired
Сори за отклонението   bouquet

# 111
  • ул. "Мечтание"
Маринова, би могла да си правиш масаж на мястото с някакво масло за омекотяване и отпускане на тъканите.  Peace

А кое е по-добре - местната упойка или пълната  newsm78 мен нещо пълната упойка много страшно ми звучи  Crazy

Зависи какво предпочиташ!  Wink
Пълната упойка е по-вредна, но най-вероятно нищо няма да чуеш и видиш. Местната е по-безопасна, но има голяма вероятност да усещаш шиенето.

За себе си лично бих предпочела местна упойка. (дано не ми се налага никога да си избирам как да ми шият женските части де  Mr. Green)

# 112
beauty_, аз буквално трябваше да се помоля да ми покажат детето. Даже не ми дадоха да го прегърна Sad А на самото раждане само ми го показаха да видя, че е момче и го отнесоха. Не знаех дори колко килограма се е родил.

# 113
  • Варна
Пълна упойка би трябвало да се прилага след проведен тест за алергии.

# 114
Още с постъпването в болницата ми правиха тест за алергии, предполагам че включва и такъв за пълна упойка Peace

# 115
  • София
това в коя борлница е? където се молиш да си видиш бебето?

# 116
beauty_, аз буквално трябваше да се помоля да ми покажат детето. Даже не ми дадоха да го прегърна Sad А на самото раждане само ми го показаха да видя, че е момче и го отнесоха. Не знаех дори колко килограма се е родил.
И при мен беше така "Св.София"

# 117
благодаря за отговорите  Hug
 а това да се молиш да си видиш детето  Shocked Shocked ooooh!

# 118
  • София
хъм аз пък без да се моля там, като го измериха ми го дадоха да си го гушкам докато ме позашият...после го отнесоха, питаха таткото чака ли да го покажат на него също...

# 119
beauty_, не исках да прозвучи като подигравка.
Защо си мисля, че и в БГ има болници, в които ти го оставят.
Може би не е често срещано де... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт