С какво ни дразнят свекървите?- тема 18

• 54 852
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
ООООООооо сега се сетих за тази тема .
Беше си прибрал храната, която занесъл дори наяденото  Mr. Green

# 241
  • Mediterraneo
И сега същата тази жена ще му ражда дете на този?! Че и следбрачен договор ще подписва... Всеки е луд с номера си, някои с вариететна програма!

# 242
При никакви обстоятелства и дори при силен натиск НЕ ТРЯБВА да се подписва такъв документ.

На въпроса дали тук пишат реални свекърви, отговарям, че аз съм  РЕАЛНА свекърва.

# 243
Ами да подписва като иска, няйна си работа, ама то е близко до акъла какво ще последва след това, така ще я изритат, че ще се чуди от де й е дошло на момата, пък после ще има да си скубе косите сама и да се блъска. Изобщо как й минава през акъла да подпише нещо подобно, макар и да им угоди. За какво да им угажда. Защото е имала страхотно детство с баба си и иска и детето й да е така със свекърва й!!!!!!!!!..дрън, дрън, та ярина, Как може да се сравняват хората, поколенията изобщо са различни. И аз съм имала страхотно детство с баба си, но само като се запознах с моята ми свеки стана ясно, че с моето дете няма да е така, както аз с баба и изобщо не съм си и правила труда да я заобичва. Жената си е зла, нечовечна, без обноски и проста, ако не й заведа малката в месеца веднъж няма и да се сети да дойде да я види...И на мен ми е болно, но не мога да преобърна света, нали!!!!!

# 244

беборана..... как е свекърва ти ?

Започнаха химиотерапиите, откриха й още разсейки, общо взето здравословно не е добре, но изобщо не й личи. Докторите не дават надежда, няколко месеца само, но пък тя се държи, тя не знае всъщност и може би това я крепи. Оле майко ако разбере, ще си иде от тръшкане и рев, не от друго. Окапа й косата, прилича на мъртвец, не спира да пуши.

Беше ми казала, че гъза ми е огромен и как не мога да отслабна след раждането и така се изпуснах, че това да ми е проблема, нали съм здрава. И после се усетих, ми какво да направя, не е нарочно, наистина. Още ми е криво за тази случка, ма тя пък и не си затвори устата тая жена, ей.... Сигурно и на смъртното си легло ще ме обижда и говори глупости.

# 245
      Аз пък я съветвам да подпише ... брачен договор, в който получава права върху всички имоти на съпруга си, придобити преди и по време на брака му с нея. И да уговори издръжка, достойна за отглеждането на принц/принцеса. Може за разнообразие преди това да информира свекърите, че е съгласна да подпише, но при други условия, определени от нея.  Mr. Green
     peers_fairy, толкова ли го обичаш този мъж, та допускаш да те унижава по такъв начин? Че чак си въобразяваш, че с наведена главица и примирение ще дочакаш заветното "мир да има"? Няма да има, няма. Нещо друго ще измислят след брачния договор, но мир с такива хора няма да постигнеш. Дръж ги настрани от семейството си и не позволявай да ви диктуват съвместните решения. Ако можеш.

# 246
[qu
     peers_fairy, толкова ли го обичаш този мъж, та допускаш да те унижава по такъв начин?

[/quote]
Отговора явно се намира в темата за майките ,където peers_fairy е писала.
Едва ли става въпрос за любов по -скоро тя е свикнала на такова отношение ,за съжаление .

# 247
  • София
peers_fairy, чела съм ти и другите теми. С абсурдността им и с идиотщината и на идеята за договора, все още се чудя дали сте реални образи... Трудно ми е да асимилирам, че има такива реални хора и че допускат всичко това да им се случва.

# 248
Ами да подписва като иска, няйна си работа, ама то е близко до акъла какво ще последва след това, така ще я изритат, че ще се чуди от де й е дошло на момата, пък после ще има да си скубе косите сама и да се блъска.

Аз няма да подписвам никакъв договор, сега си трая да видя дали изобщо нещо ще се подготви и ако пак отворят темата директно ще заявя на мъжа ми, че няма да стане. Сега първо искам да изчакам да видя, дали той ще ме подкрепи, без да съм му казала, или ще тръгне да слуша техните, това ще го разбера в неделя и ще пиша.

Иначе няма как да ме изгонят, аз живея на квартира, която си плащам сама. Финансово също съм независима от мъжа ми, така че той може да си тръгне и да ме остави, когато си поиска. За бебчо мога също да се грижа и без мъж.

Цитат
peers_fairy, толкова ли го обичаш този мъж...
в интерес на истината много го обичам.

# 249
  • Варна
Цитат
Иначе няма как да ме изгонят, аз живея на квартира, която си плащам сама. Финансово също съм независима от мъжа ми, така че той може да си тръгне и да ме остави, когато си поиска. За бебчо мога също да се грижа и без мъж.

Колко удобно.
Наистина любовта е сляпа. Обаче да е мозъчно-увреждаща е прекалено.

# 250
  • ...на безопасно

Цитат

Колко удобно.
Аха, то и ти си го освободила от всякаква отговорност явно. Можел да си тръгне когато си поиска... Sick Мисля, че сте се намерили, въпреки всичко което изписахме, съм сигурна, че ще подпишеш квото и да е.

Любовта е мноого сляпа. Дано поне като родиш се измести към детето ти.

# 251
  • В царството на мечтите
Как заради детето, де? Те искат да го лишат от евентуална бъдеща издръжка, а то дори още не е родено, нито вие разделени.  Shocked Като не стават хора от тези - не стават. Някои са си родени мърши, с извинение. Не страдай.
Леко бременеене и сладък и здрав бебок накрая!  Peace

Мерси  Hug

Аз се надявам, че като го видят, ще си променят мнението, все пак бебчо е част от сина им,
а те наистина много обичат мъжа ми, просто са изперкали и двамата с това спестяване.
Понякога се чудя, дали им е ясно какво ни причиняват?
Сега в петък мъжа ми ще се среща с тях, аз няма да отида, защото имам други планове, а и да нямах, точно в момента не искам да се занимавам с техните глупости, а искам да съм спокойна,
за да може бебчо да се чувства добре. Този следбрачен договор няма абсолютно никаква стойност, вече се посъветвахме с адвокат. Евентуално може и да го подпишем за да има мир и те да спят спокойно, че синът им не носи отговорност към никого. Има ли смисъл пак да има разправии за нещо, което наистина е безмислено. Ако беше нещо важно, което ще има последици да се изпокара човек. Другото е, че свекъра ми е на 70 години, а свекърва ми е на около 60, и двамата са изкукали, може и от възрастта да е, не знам.
Виж Ако ставаше въпрос при нас тези нямаше да ги погледна повече. Мен ако искат да харесват не държа ама ако чуя някаква такава дума за детето ми .... Само да питам ТОВА ДЕТЕ САМО твое е ли е?????? Ти от вас ли го донесе когато станахте семейство ????????? За мен аз и съпруга ми трябва да гледаме детето ни не зависимо ние заедно ли сме или не. Да питам детето което чакаш е от сина им нали /извинявам се за въпроса ама .../ ТОВА С ДЕТЕТО НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА  newsm78 newsm78 newsm78

# 252
Да питам детето което чакаш е от сина им нали /извинявам се за въпроса ама .../ ТОВА С ДЕТЕТО НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА  newsm78 newsm78 newsm78
Разбира се, че е от сина им. Ние сме женени от 5 години.  Peace

# 253
Цитат

Колко удобно.

Не е ли цялата тема потвърждение на това. Свекървите дразнят, я никъде не се споменава за муньовците, които не могат и не искат да се справят с двете жени.

# 254
Цитат

Колко удобно.

Не е ли цялата тема потвърждение на това. Свекървите дразнят, я никъде не се споменава за муньовците, които не могат и не искат да се справят с двете жени.
Удобно или не, не карам никого на сила да живее с мен или детето ми, ако ни обича да остане, ако ли не, прав му път. Че каква среда ще има това дете? Аз доста мислих през последните дни и премислях всички ситуации. Ще му поставя ултиматум, аз искам за детето ми истинско семейство,
ако ще ми се предлага като съквартирант, мерси нямам нужда. А за издръжка, тя държавата ще го принуди, ще не ще, а аз дори и пръста не трябва да си мърдам по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт