Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 124

• 116 180
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Clairette, много елегантна сватбена торта, поздравления! С какво е изрязана дантелата на първия и третия етаж?

# 541
Влизам за да ви предам сърдечните поздрави на Маргарита от Вили Уют.Ванче ,а за теб това мила   bouquet лично от нея.Ааааааааааа и да ви кажа ,че още си стоят посочните картинки на Гарфилд,сори че не ги снимах .
Мечо пух ,цървулките са невероятно красиви.Изпипала си ги като истински.
Дитсан ,зная че днес празнувате но искам да ви пожелая много много емоции.И ще чакам с нетърпение снимки   love001
Марина д,котенцето е като живо мила ,как постигаш този блясък не знам ,и втората торта много ми хареса .
krasykm06,не виждам от какво се срамуваш ,спайдер мен е много готин ,не си мисли че при нас всичко е наред и ние се сблъскваме с много проблеми.Не се отказвай а показвай тук тортите ,тук е мястото за научаване на тънкости Тук се критикуваме и така с повече практика и мнения постигаме резултати.
Клеърт ,много класика мила .Наистина си я докарала като тази която показа преди дни с питанка за вторият етаж.
Дано не съм пропуснала някой newsm78.Ако е така моля за извинение. Praynig

# 542
  • Бургас/Пз
Днес е сватбата на дъщеричката на Дитсън, така че да  пожелая на младото семейство много щастлив и усмихнат семеен живот, пълен с много моменти, които да спират дъга и на двамата!
Clairette, невероятна е  станала тортата! Поздравления! Дай повече инфо как направи дантелата !

А ето и аз вече мога да се похваля със сватбена торта Simple Smile Правила съм още една за сватба, но беше в по-нетрадиционен стил, затова тази сега си ми е наистина сватбена!
Треперих й много, старах се много, има още какво да се желае със сигурност, но аз много си я харесвам! Въпреки всичко съм готова да чуя и вашите забележки и гледни точки!

Като цяло забелязвам, че основният ми проблем е подреждането на цветята/фигурите. Като дойде време за нареждане на тортата и направо ми се връзват ръцете.
Тортата вътре е с маслени пандишпанени блатове, крем от заквасена, течна сметана, маскарпоне и кондензирано мляко, напоена е с карамелен сироп с бял ром Simple Smile

и за кумовете

за съжаление, тя имаше много злощастна съдба,  тъй като момчето , което танцуваше с нея в стремежа си да не му я вземе кумата, взе , че я изтърва Simple Smile
още снимки има тук http://www.facebook.com/media/set/?set=a.418167808240600.98592.3 … 915284&type=1

# 543
Здравейте отново от мен!

Дитсън, да са живи и здрави младоженците, много щастие и късмет в живота им напред, много любов и разбирателство.

Ето какво свърших и аз... Виках неволята, виках и ето какво сътворих.
Правих фондана на Димитрана (по рецепта на Милена) и като за първи път естествено го прецаках, но що годе добре прикрих ужасиите дето станаха. Вътре е пандишпанени блатове, мусов крем с лешници.

# 544
Ани д, красива торта с тези нежни слънчогледи.Браво ,майсторке.С какъв кътър прави слънчогледите .Аз правих едни с кътър за гербери но нещо не се получиха така добре като твоите.Много ми харесаха.
Only_you,много подходяща торта за сезона.Офчичката е страхотна ,тиквичките и морковите оригинални ,виж зелките малко ми идват с дебелки листа ,но като цяло тортата е супер.
Налика ,забравих вчера да ти отговоря .Няма да правя цех ,по рано писах тук в темата ,че не е по силите ми .Изискванията за малка работилничка от двама души са същите като за цех от 200 човека .Поработвам си само на познати ,но албум нямам .Не смея ,гледат ме под лупа.

# 545
Дитсън,много здраве и семейно щастие пожелавам на младоженците.
Ади,много ми харесва сватбената ти торта.
Only_you,агънцето много ми хареса.

И аз пак с въпросче,от кой он-лайн магазин мога да поръчам фарситура-кристарина,всичките ги прегледах,но никъде не намерих?

# 546
Да се запиша и с няколко тортички и от мен (има много ама много какво да се желае,ама нали съм си вечният начинаещ  Embarassed )

# 547
Е момичета пак красоти сте наредили.
Мечопух поздравления за цървулките. Като истински си ги направила. Мерси много за снимките   bouquet  bouquet  bouquet може и да не се наложи да я правя тортата по скоро ще откажа тия дни защото все още не се чуствам готова да приготвя торта за някой друг не за в къщи а и както се очертава младежа ще иска 30 парчета а на мен ми е трудно да слагам фондана на торта от 16-20 парчета но ако се стигне до правене ще се възползвам от съветите на всички.  Hug Hug Hug Hug
Ще има нов прием по програмата Аз мога повече и смятам да запиша хлебарство и сладкарство някой от вас дали е участвал в тая програма и да каже впечатления ще съм много благодарна. Може и на лични.   bouquet  bouquet  bouquet

*nin4eto* чудни са ти тортичките.
ditsan а на твоята торта много се радвах и се забавлявах.
Дано не съм пропуснала тортата на някой но всичките ви произведения заслужават големи похвали и аплодисменти а и слънчогледчетата на ani_d и спайдермена на krasykm06

# 548
Мили мои момичета,благодаря ви за пожеланията към младото семейство.  bouquet
Още не мога да се осъзная ,за какво иде реч.След като изпуснах парата напълно се разпаднах.Не зная от къде и какво да подхвана,затова няма да ви коментирам за момента.Влизам,само да изкажа най-искрените си благодарности на Ванчетоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Ванче,мила моя БЛАГОДАРЯ  за прекрасната торта и радостните звездички във очите на дъщеря ми като видя че е точно това което искаше.Поднасям ти и нейните благодарности,както и похвалите от всички гости за прекрасната и вкусна торта.
Поклон newsm20 newsm20 newsm20 пред професионализма ти!
Ето мили мои и две непрофесионални снимки от мен,за да се насладите на прекрасната работа на Ванчето .За сега само със това разполагам.

Лек ден на всички от мен.Като се осъзная малко пак ще вляза.

# 549
Нинчето ,поздравявам те за красивите торти.Фарсистура аз си купувам от Торнадо Пловдив.
Дитсан не се и съмнявам че си много развълнувана ,само преди месец го изпитах.
Ванче и тук ще изкажа възхищението си .Майсторът си е майстор.Както вчера ти казах дъщеря ми остана възхитена от твоето произведение. newsm20 newsm20 newsm20

# 550
  • София
Ани Д-чудесна е сватбената ти торта.Слънчогледите са перфектни.Поздравления.
Дитсан-честит ти зет-много щастлив семеен живот им пожелавам и дечица,които да ги радват само.
ВАНЧЕ-тортата е великолепна-нямам думи просто.Перфектна ,професионална изработка-като за конкурс е-браво на тебе.Голям труд и старание си положила  bouquet.

# 551
  • Бургас/Пз
Ванче, думи нямам просто, страхотна е тортата! Аз не съм се съмнявала, че ще направиш нещо много красиво, но тази е не само красива, но и огромна! Simple Smile Сигурна съм , че на живо е била още по-хубава!  Peace

Онли ю, ти още не си се прибрала и метна тортите! Поздравления , че си се хванала с домашното тесто, само надписът много не ми допада с този шрифт!

Нинчето, много сладки тортета, можеш да поработиш малко върху горните ръбове да не са така заоблени. Също е добре да разточваш по-голям чаршаф, за да не ти се получават плисета отстрани!

Албенче, Стефина, Нинче, Мими,  благодаря за хубавите думи!
Албенка, слънчовците са с най-големия кътър на герберите, но със гъм пейст на Сатен айс, който после допълнително изтънявах с топчето и по този начин площта на самото цвете много се уголеми. Слагала съм по две части една върху друга. Листата са с релеф от истинско листо от слънчоглед. Много съм доволна как се работи с гъм пейст Simple Smile

# 552
Леле какви красоти сте сътворили!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз идвам с един бърз въпрос: Имам две кутии Сгущенка, и ми се иска да сътворе крем за пълнеж на торта. Пробвах да го смеся със сметана, но сметаната се втечни и тортата стана по подходяща да се яде с лъжица  Embarassed Embarassed Embarassed За това търся някакъв друг вариант или да добавя желатин? Трябва да сътворя 2 торти за понеделник и едната ще е карамелена. Помагайте  Praynig Praynig Praynig

# 553
  • Бургас/Пз
Леле какви красоти сте сътворили!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз идвам с един бърз въпрос: Имам две кутии Сгущенка, и ми се иска да сътворе крем за пълнеж на торта. Пробвах да го смеся със сметана, но сметаната се втечни и тортата стана по подходяща да се яде с лъжица  Embarassed Embarassed Embarassed За това търся някакъв друг вариант или да добавя желатин? Трябва да сътворя 2 торти за понеделник и едната ще е карамелена. Помагайте  Praynig Praynig Praynig

Аз разбивам течна сметана и към нея добавям заквасена и тогава слагам сгущенката. Нямам идея защо се е втечнила сметаната, на мене не ми се е случвало, но в такъв случай желатинът ще свърши чудесна работа Simple Smile Също така, ако кремът е течен, един студено разтворим крем от типа на Оле, също върши работа за сгъстяване

# 554
ani_d, благодаря за бързия отговор   bouquet
може грешката е в мен  Embarassed Embarassed Embarassed не съм слагала заквасена сметана, а за крем изобщо не съм се сетила Simple Smile Ще пробвам дано да се получи, че тортата ще е за свекървата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт