Отговори
# 360
tayra за какво пък тази депресия?Предстои ти най-голямото щастие на света, а ти се депресираш  Naughty Ако е заради страховете за раждането и после как ще се справиш-всяка жена ги има и после ги преодолява  Wink

# 361
  • София
ани4ка да ти кажа учудващо,но не ме е страх.Може би е,защото всички около мен вече са родили или знаят точно кога ще си имат бебче,а аз нищо не знам.Виждам как намаляват дните,как дребната става все по-голяма и дива и усещам,че и на нея вече и е тясно...Пречат ми и неразположенията от бременността и май всичко като се натрупа,заедно с негативизма на хората около мен,които само се карат за глупости,свеки си изкарва всичко на всички все едно ние сме виновни,че почина баща й и ми идва всичко в повече... ooooh!

# 362
Минка (Чи76)   Честито мила. Много да ви радва малката госпожица и изпълва живота ви с радост  newsm51
[b]Казабланка[/b] Честито мила. Много да ви радва малкият господин и да изпълва живота ви с радост[/size]
Д. Захариева  Мила, та ние с теб сме били по едно и също време на операционната маса  Hug Моите малчовци изплакаха в 9.18 Анди и в 9.19 Гого  Hug
 Месечинке Моите съболезнования мила  Cry Не мога да си представя болката, която изпитваш, но бъди силна Hug
~Галка~ Много ги бъркат всички. Даже днес, като се прибраха от село и ми викат: "Това Гого ли е в теб?" и аз, " Ами не, Анди е " hahaha Joy И те спорят ли спорят, че бил Гого  hahaha Joy Аз им казах да ги развият и да им видят пъпчетата, че на Анди още не е паднал  Crazy Много ги бъркат, искат по едно конче различно да им сложа, да се ориентирали, кой, кой е:) За дрехите  Embarassed всичко им е голямо, чудя се с какво да ги обличам:) Иначе през деня ги обличам с бодита с къс ръкав, а само вечер са с тия с дългия:)
Диди24 Да, говорим си  Hug То и мина още предния ден преди да родя, нямаше на къде, а сега даже и не се сеща за това. Гледа да ме глези и да си почивам по-вече, че много съм се измаряла и се притеснявала за мен  Mr. Green Аз все се дърпах да ги гледат, ама днес им ги оставих и поспах 3 часа, защото наистина се чувствах малко изморена:)))
Мукаддес Не му знам името на това мазало, на кутийката няма нищо, чисто бяла е:( Ще видя на рецептата, дали няма да намеря име или нещо такова. Но аз съм доволна от него поне за сега. Ще видим тази седмица как ще им е кожата, че на Гого му се бели като на змийче, може би е нормално  newsm78, но с това мазало, става много хубава кожата им:)
Май са ни почнали коликите, защото Анди днес се привива милия точно като да ака, а не акаше милото и плачкаше много измъчено, чак на мен ми се прирева като го гледах как го боли Sad Ама няма как, ще мине и това. Сега спинкат сладко от 15:00 часа някъде и мисля да ги будя и да ги изчипкаме, че нещо днес много си объркахме режима на хранене.
Благодаря ви момичета за хубавите думи за моите мъничета  Hug Да ви се връщат стократно и дано и вие се похвалите с едни здрави и слънчеви деца:))) Имам снимки и как се смеят, но нали цяла сутрин се занимавах с тях и не съм ги качила. Скоро и тях ще кача:)
Целувки и да се пазите сладки коремчета:)))  Hug Hug Hug

# 363
  • София - град
Belverde съжалявам не съм видяла, че чета отгоре отгоре....  Hug Слагаха ми Флостерон, мускулно по 1 инжекция на 12 часа.
Има странични ефекти, при мен се проявиха слабо-засилено окосмяване , просто космите растат по-бързо не стават повече  Laughing , на мен ми се появи временно акне по гърба - не повече от седмица седя. И според мен обилно потене....пак около седмица, но едвам се издържа.
По никакъв начин не вредят на теб, на бебето пък съвсем.
Заровила съм се в теми за раждане в 34-35 седмица само бебчетата чийто майки са си направили терапия не са слагани в кувьоз и си дишат нормално без проблем. Действието на кортикостероидите е около 2 седмици след слагането им, тогава да ти кажа се проявиха и страничните ефекти при мен. Дано съм била изчерпателна и пак извинявай че трябваше да напомняш  Hug Hug Hug
Ти обаче не си ли в голяма седмица за терапия?!  Confused

П.С. Като се слагат инжекциите не боли, Но-шпа-то е 100 пъти по-болезнено.  Wink

Може ли да ми пратите името и паролката за Снимката че нещо ги загубих... Praynig

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 20:53 от Софи:)

# 364
На мен ми е много притеснено с този серклаж, все ми казват да внимавам, когато започне родилната дейност да ходя да ми го свалят да не станело разкъсване. Всичко хубаво, но аз предния път така и не получих никакви болезнени контракции та ще видим. Другата седмица ще ги убеждавам да ми го махат.
Днес изгладих цяла планина бебешки дрешки, изпрах обиколниците, но сега съм в чуденка дали да ги слагам. Бях чела някъде, че бебетата се плашели от големи фигури--а те едни мечки.
Между другото видях една интересна идея. Да се скрият малки подаръчета за голямото дете и да му се обадим от родилния дом да ги търси,за всеки ден отсъствие по едно, за да не се чувства изолирано.
Белведере-профилактиката може да се прави и с Дексаметазон или друг кортикостероид.

# 365
Влизам да споделя, че бях на преглед тази вечер и насрочихме дата за секцио - 17.08. Бебка върви напред и доки каза, че доста ще се поизмъча ако е нормално, предвид детските ми размери  Mr. Green Можело да излезе, но може и да се наложи секцио по спешност, ако не се справя добре. За това си предпочетох направо секциото, дано не съм сбъркала.
Всичко е добре, плацента 2-ра степен, водите са наред, тежим 2800 и сме с голяма глава  Mr. Green отговаря на 37 г.с.

Започвам да пия желязо, но забравих да питам може ли от едни хапчета да мина директно  на други. В смисъл, имам Сорбифер и Феро-Фолгама и се чудя дали не може да си ги доизпия  newsm78 Вие знаете ли дали пречи нещо? Според мен си е все желязо и няма значение какво ще пия  newsm78
И за магнезий забравих да питам дали да пия, че ме е страх бебка да не тръгне по-рано   ooooh!

Е, сега се връщам да чета пропуснатото за 3 часа Simple Smile

# 366
Екзо, нормално е да им се бели кожичката,не трябва да те притеснява.
Коликите са го погнали,да. Гушкай го,оставяй го да ти спи на коремчето на топло,капки ако са ти препоръчали някакви /аз ползвах Био-Гайа/.Ти си достатъчно позитивно настроена и звучиш прекрасно и съм убедена,че ще се справиш  Hug

# 367
        zdraveite milichki:)syjalqvam che pisha na latinica no sym v bolnicata i nqmam kirilica na tableta.samo da se otcheta oshte che ne sym rodila ami prosto si visq v patologichna zaradi skapanoto nisko kryvno,no podrobnosti kato se pribera vkyshti,koeto shte stane moje bi v ponedelnik. chestiti bebchovci na rodilite mami:)))pazete se i se usmihvaiteeee Simple Smile

# 368
Лудница,колко ниско ти е кръвното?

# 369
70/40 pripadnah kym 4 pyti za po malko ot chas i dok me ostavi v bolnicata i veche 3ti den si visq

# 370
А бе момиче  Confused
Питах понеже и моето е ниско,но не чак толкова. Преди време бях попаднала на реклама за капки за ниско кръвно "Вивотон" ,но когато трябваше да питам доктора дали си струва да се пият им бях забравила името и така и не разбрах.

# 371
ехее, точно днес да не влизам цял ден във форума, а то колко малки мишоци са се появили  Heart Eyes

Блондиии, честито мила, да ти е жива и здрава Камито и много да слуша мама, тати и сладкия батко. Hug Hug
Честито и на Казабланка, жив и здрав да ти е синът, много да е игрив и щастлив.  Hug Hug
Честито и на Минка - ех, че голямо бебе -да ви е жива и здрава дъщеричката, много смях и усмивки да има в дома ви  Hug
Месечинке, съжалявам много за загубата ти, особено в такъв момент. Много тъжно ми стана. Не знам какво да кажа, за да те успокоя, бъди силна.  Cry  Hug
Ние продадохме холовата гарнитура, чакаме другата седмица да си я вземат, поръчахме си нова, много як ъглов диван на добра цена, ама казаха че до месец ще стане  Shocked дано до 20-ти август да стане, че мама няма къде да спи  hahaha освен в кухнята на разтегателния, ама там е Коки и ще са страшна гледка  hahaha
Днес от 10 часа като излезнах - в 8 и нещо се прибрах.. гушках бебето, даже го храних  hahaha а да ви кажа, преди да ми даде майка му АМ и аз до държа такова и така ми търсеше цицата  Shocked особено тия дни на мен нещо ми миришат циците на кърма, не знам що така  hahaha Mr. Green
И така  Hug

# 372
Честити бебчета на Блонди, Казабланка и Минка!
Месечинка  Hug Hug Hug

# 373
Момичета,вашите тонове на бебето в какви граници варират?

# 374
А бе момиче  Confused
Питах понеже и моето е ниско,но не чак толкова. Преди време бях попаднала на реклама за капки за ниско кръвно "Вивотон" ,но когато трябваше да питам доктора дали си струва да се пият им бях забравила името и така и не разбрах.

да това ми изписаха и на мен и ги пия ама много ми се спи от тях.намерих си кирилицатааа Simple Smile ама да ви кажа това кръвно ми е от жегите и затова много много не разбрах защо ме остави в болница при все че  в тк в патологичра жегата е още по ужасна и аз тук се чувствам много по зле от колкото бих се чувствала в къщи ама ааайде...доктор е..по й разбира главата от моята:-/
 миланова : 140-160 са на моето

Общи условия

Активация на акаунт