Отговори
# 345
  • София - град
Ехеее появило се е Камито, а и Теодор. Момичета желая ви да изживеете най-прекрасните и запомнящи се мигове с тези същества. Много да се обичате, да ви растат здрави и щастливи  Hug
*Блонди заради теб е този цвят  Mr. Green  Hug

Месечинке , дори не мога да предположа какво ти е.... Сигурно  това е един от най-скапаните моменти в живота ти.... Да загубиш толкова важен човек, малко преди да станеш такъв за едно човече.... Мила винаги можеш да разчиташ на нас. Влизай, излей си мъката, няма как да си ни в тежест. Ние сме за това подкрепяме те. Бъди силна и се опитай да си спомняш най-красивите моменти с твоята скъпа майчица  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Гунди, дано не е било кошмар  Wink

Само да информирам че в H&M-а има разпродажба. Аз не се стърпях и понеже изкуках вкъщи скочих до мола за малко и беборанка се сдоби с рокля с гащи, ама ще трябва да стане на годинка та да я подноси. Да ама роклята с гащи беше 5лв, да 5!!!! А е била 30  Shocked

Много благодаря на всички ви за подкрепата и окуражителните думи. Помагате ми много. Настроила съм се положително, не мисля за лошото.... Зная и вярвам че всичко ще е наред.

# 346
честито щастие на Казабланка, Блонди и бейбиАти .Желая ви много здраве, бързо възстановяване и най прекрасните бебчета.
Месечинке съжелявам за загубатат ти.

# 347
Момичета завърнах се и аз. Честито на всички мами и бебоци, живи и здрави да сте, а всичко се нарежда постепенно. Моето бебче се роди на 23,07 след планирано секцио в 10,50 сутринта. Казва се Гергана, тежи 4,390 кг. и е дълга 52 см. Днес ни изписаха и сме вече у дома, кърмим се и общо взето сме спокойни. Баткото не се отделя от нея и така мога да ви напиша няколко реда  Simple Smile. Месечинке съжалявам за загубата ти и ти изпращам много сила, за да успееш да я преодолееш.

# 348
  • София - град
Чу , радвам се че се включи. ЧЕСТИТА ТИ ЛЪВИЦА  Hug Моя мъж е роден на 23-ти прекрасна дата  Hug

# 349
Блонди - айде да е жива и здрава Камито. Да расте много щастлива, да се харесат със зетя и да имат голяяяяяма любов Hug

casablanka - честито ти бебенце! Да е жив и здрав!!!

Минка Chy - да ти е жива и здрава "първокласничката" (заради размерите;)) Много Здраве и късмет пожелавам

Леле Екзоооооооо много са сладкииииииии....иде ми да ги намачкам:) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Още веднъж да са ви живи и здрави и само хубави емоции около тях Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Коликите са ако реве бебето и се свива. Обикновено почервенява от напъни. Може и да пъшка и да пръцка. Но по-отличителното е че се превива и все едно се гърчи. Ако само си реве, може и да е от глад. Пиша ти кратко защото незнам колко време имаш да четеш

Месечинка - Моите съболезнования!  Hug Hug Hug Дано да съоумееш да се стегнеш и да го преодолееш възможно най-бързо Hug Hug
Освен това браво за добрите резултати. Hug Hug

Белверде - мерси, миличка;) Знам, че са там. Пожелавам вашите да са още по-хубави:) Hug Hug Hug Hug Малко се туткак, ама пък резултата си струва:) Peace
Ее видя ли че не трябва да се тревожиш;) Все пак ако имаше нещо притеснително доки щеше да ти каже:) Сега спокойно и не се вкарвай сама в тия филми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фрийдъмче
- много целувки и на теб newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Биби - ти нали си секцио...едва ли е проблем и да има бактерии. Спокойно, ако има наистина нещо, в което сес съмнявам...като се роди бебето ще лекуваш Hug Hug

ДБС - и аз мога само да ти кажа да се стегнеш Naughty Hug Hug Hug Хормоните са ни в повече....не го мисли:) Ще ни мине Hug Hug

Диди - много сладка е станала стаята:) Нека е пълна само с детски смях и хубави емоции:) Hug

# 350
Месечинке моите съболезнования.  smile3518

По принцип живота е един кръговрат и ако някъде някой умира, някъде другаде се ражда нов живот. Лошото в случая е, че това запълване се случва в едно семейство. Лошо е да загубиш скъп за теб човек. Аз също съм губила близък и въпреки, че са минали 6 години още ми е гадно на моменти. Но човек сам трябва да си дава кураж. Не трябва да слушаш никой, защото така постоянно го мислиш и по този начин натоварваш и бебчето. Изливай си мъката, не задържай нищо в теб.
Дано бебчето запълни поне малко празнината от тази загуба. Няма да е изцяло, но поне малко.
Дано всичко с раждането да е наред.  Praynig

# 351
БейбиАти, Блонди, Касабланка, Минка Чу  newsm81 Честити ви прекрасни бебчета! Да са ви здрави и щастливи и да пълнят гърдите ви с гордост!

Месечинке, съболезнования. Желая ти да си силна и с беб да сте добре! Още веднъж съжалявам.

# 352
Екзо, имаш страхотни момченца. И как всичко им е голямо!!!! Аз съм забравила какво е  Shocked Ама гледам и ти ги обличаш само с дълъг ръкав. Иначе за коликите - свиват си крачетата, напъват се и почервеняват. Може и да ви налягат колики - като гледам вече са на 9 дни.... А роднините различават ли момчетата - на мен ми изглеждат много еднакви.

Д.Захариева, много успокоителен разказ - да знаеш че положителното спокойно мислене много се е отразило и върху раждането.

Чу, да ти е жива и здрава Гергана! Радвам се, че всичко е минало нормално и вече сте си у дома. Ама наистина голяма мома - води засега класацията за най-голямо бебе Simple Smile.

# 353
Казабланка, честит ти син! Chy76 честита ти щерка. Момичета да са ви живи и здрави бебоците и много радост да ви носят  Hug

Месечинке
, много съжалявам за мъката ти  Hug

# 354
  • Варна
Благодаря ви милички... Просто се чувствам кошмарно, а сигурно ще стане и по-зле. В момента татко е у нас и за него също се тревожа много. ПРосто дойде като гръм от ясно небе, не мога да повярвам, чче се случи.

# 355
Блонди, излезе най-после Камито, да ви носи само радост

Касабланка, честит Виктор, да стане истински победител в живота

Минка (Чи76), честита ви сладурана, да изпълни живота ви с много любов

Месечинке, винаги ме е било страх от този момент  Sad Знам, че мъката никога няма да премине, но ти знаеш, че едно мъничко същество разчита изцяло на теб в този момент и ще съумееш да се държиш заради него  Hug Praynig Hug

# 356
  • София
Ех, Минке, Минке, удържа и твоята Минка! Честито, миличка, бъдете живи и здрави!

Д.Захариева, много успокоително звучи твоето секцио, направо ми се прииска да ме срежат и мен вече!  Mr. Green

Диди, много ви е хубава стаята!  Hug

Екзо, уникални сладури имаш!  Hug

Месечинке, пиши като можеш и не се притеснявай, имаш нужда да го излееш!  Hug

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 19:08 от bi_bi

# 357
Казабланка, вчера цял ден се ослушвах за вас и дали някой няма да мъцне нещо. Радвам се, че всичко е минало добре и честито ви момченце. Живи и здрави, да сте щастливи, да се слушате и разбирате.  Hug
Блонди и Chy, честити ви бебенца. Да са здрави и щастливи. Блонди, на всеки пожелавам раждане като твоето - по учебник. На достойната ви лъвица пожелавам и това да Криско да е много грижовен и обичлив батко.  :hug

Месечинке Няма подходящ момент за такава раздяла. От дете съм без майка и мога да ти кажа, че освен тогава, най-много ми е липсвала, когато родих. Ако вярваш в теорията за преражданията би могла да гледаш на нещата така. Ще ти е много трудно.  Hug Само си знай, че от теб зависи да се стегнеш, колкото и да иска някой да ти помогне, няма да може докато ти сама не го решиш.

# 358
  • София
Минка (Чи76), честито ти дъщеричка   bouquet да ти е жива и здрава и много да те радва Hug
ianna_80, според мен така както описваш - не е чак толкова обезпокояващо, но за твое успокоение - най-малкото можеш да звъннеш на аг-то си и да му обясниш. Щом нямаш контракции, поне така разбирам, нищо че ти е стегнат корема, но това не може да е нон-стоп продължаваща контракция Crazy Пий 2 но-шпа и трябва да те отпусне Hug
Диди, сложи стаята и в снимката, да мога и аз да я видя Simple Smile
Тринити, да малко ги бавят, но това да им е проблема  Wink Днес пак ми се обадиха, че пердета били готови, но драперията нямало да стане еди си как, за някакъв охлюв ми говорят, казах им да я направят както сметнат за добре, дано само не оплескат нещата Crossing Arms Иначе за събота си остават да ги взема Simple Smile
Софи, много евтина тази рокличка, супер, явно е голямо намалението Flutter И добре си направила, че си отишла да се разсееш, няма нужда от излишно натоварване Hug Моля те да ми отговориш за кортикостероидите, знам че вие слагахте заради дробчетата, но Преднизон ли беше или нещо друго?
Захариева, наистина много успокояващ разказа и звучи леко  Hug

# 359
  • София
ianna_80 и моят корем е така от няколко дена почти постоянно.Усещам как се опъва и става ужасно твърд.Казаха ми,че това са подготвителни контракции.И все пак не пречи да звъннеш на доки да му обясниш  Hug
Минка честито бебче.Да ти е живо и здраво.
Еххх аз взех съвсееем да изпадам в депресията си...Днес сумати време съм ревала.Става все по-зле.Имам чувството,че ще ми ми не чак като се роди дребосъчка...Дано не ме хване после и следродилната депресия  Cry

Общи условия

Активация на акаунт