iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 36-а тема

• 68 411
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Благодаря за отговора denis_d
По принцип има високо TSH  16. Започна протеолитични ензими и Nac и го смъкна на 8.00 а от  седмица започна и л-тироксин /не съм сигурен за прием на йод а тук лекарите са малко кон с капаци/.Всички други хормони са и в нормата. Има много бърз метаболизъм. За прием на пробиотик ще ме гледат  така Shocked. Затова питам вас за някаква идея.
За коластрата само последните месеци ли ? Ако можеш да ми предложиш ще съм ти благодарен.
Поздрави

ТСХ е много високо, трябва да е под 2.00 ако се цели зачеване или поне до 3.00  - иначе е опасно - хормоните на ЩЖ са от съществено значение - участват пряко в  нормално развитие  на ембриона -  органогенезата/диференциацията и развитието на клетките/ -  развитието на  невралната тръба, от която се формира мозъка и т.н. / не искам да те плаша, но наистина трябва да се обърнете към Ендокринолог - може да се консултираш и по ел.поща с някой   - мапр. д-р Катя Тодорова, или поне д-р Владимиров, дори д-р Конова - препраща към специалист  /
Проблема с ЩЖ е една от причините за ранните аборти. Нито NAC, нито ензимите ще помогнат – това че се е смъкнало ТСХ – може да няма нищо общо с техния прием – и отлагайки консултация със специалист да стане по-лошо. При сериозен проблем със ЖЩ – хормоните много играят.

За Йода - ако има  Хашимото /автоимунно заболяване на ЩЖ/ - не е добре да се приема  За него се изследват антителата на ЩЖ - ТАТ и МАТ
Ако има Хашимото - не е добре да се засилва ИМ.С - а всички тези неща - NAC, ПроБ, Коластра - засилват Им.С

За Коластрата - само последните 3-4 месеца

ПП. Едва ли др. хормони  са в норма при това ТСХ?! Най-малкото - ще има проблем с Овулацията

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 376
Ходи ме при двама ендокринолози. Това за ТСХ го знам и сега просто чакаме, но нали знаеш че колетите се бавят и гледам да поръчам каквото трябва. За хормоните абсолютно всичко е в нормата /тат, мат и тн./ и не само хормоните. Ето тук си права  " Най-малкото - ще има проблем с Овулацията " изписаха и хапчета и другата седмица пак е на преглед.

п.п Някакво име ендокринолог който преглежда в Пловдив бях срещал ама нещо ми бяга. Ако може някой да ми даде едно рамо и тел.

# 377
  • Казанлък
Това нещо хич не ми харесва...  #Cussing out
На страницата с безплатните мостри: These offers are limited to one free product per customer and only apply to quantities in stock, same item cannot be re-ordered for free.
Вече можем само веднъж да поръчаме определена безплатна мостра...следващият път ще трябва да я плащаме или да изберем друга.
Ето това е отговорът на iherb:
Dear Customer,
Thank you for contacting iHerb Customer Service.
There has been a change of policy on the free items. It is now free only the first time you order the item. if you have ordered the item in the past under the same account you will be charged for the item
Please feel free to contact us if you have any additional questions.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ (5$ при по-малка поръчка) в www.iherb.com DUR632

# 378
  • София
Това и на мен не ми харесва, защото повечето мостри не ми допадат и поръчвам винаги 1 вид  докато се изчерпи Simple Smile 

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:       YUL919       в    www.iherb.com

# 379
  • София

Някой от вас ползвал ли е услугата доставка до адрес на пратката от митницата. Как седят нещата, колко се плаща, по какъв начин ти я доставят, на кой се плаща ДДСто?

Това с мострите е много лошо наистина, гледам от началото на темите условията са били доста по-добри, а с течение на времето се влошават. Преди май е можело да се слагат колкото си искаш мостри.

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 380
  • София
Здравейте! До сега не съм поръчвала от този сайт, но доста ме заинтригува. Искам да поръчам някакви хранителни добавки за майка ми - 65 г. Миналата година и се отключи артрит, пи какви ли не хапчета, после всичко спря и мина на разни рецепти от народната медицина. Иска ми се сега още от есента преди да е почнал студа да се подсили с някакви добавки. Ако имате опит, моля препоръчайте ми!!

# 381
Момичета и Denis_d, можете ли да препоръчате някакви добавки и витамини при псориазис. Става въпрос за момиче на 23 г.   bouquet

# 382
Някой от вас ползвал ли е услугата доставка до адрес на пратката от митницата. Как седят нещата, колко се плаща, по какъв начин ти я доставят, на кой се плаща ДДСто?
Това с мострите е много лошо наистина, гледам от началото на темите условията са били доста по-добри, а с течение на времето се влошават. Преди май е можело да се слагат колкото си искаш мостри.
Аз съм ползвала доставка от митницата до работата ми. Но съм в центъра и ми взеха 3.50 за доставката+1, 2 лева на килограм се смятат (не съм сигурна точно колко беше) отделно ти смятат ДДС-то + 3.5- митническата такса, абе около 10-тина лв. +- лев два излиза някъде. Попълваш си митническото известие, пращаш факс, обаждаш се по телфона. Аз говорих с доста отзивчива служителка, която щом ми получи факса ми се обади и може би за 2 часа нещата бяха при мен.

CUG302 - код за 10$ отстъпка при първа поръчка

# 383
  Здравейте!
  Има ли в сайта детски цитросепт (GSE) , подобен на сиропа цитросепт/цитрогард у нас? Рових се, но не можах да намеря. И от каква възраст можеха децата да го пият? Много съм доволна от тази добавка, но след скандалите със състава и не ми се рискува да ,купувам (ако въобще го има в аптеките), а капките много горчат.

# 384
  • София

Мерси ina.gg, и аз звъннах и ми обясниха същото, проблема е, че и факс нямам на лице, но утре ще успея да пратя. А какво му попълваш на митническото известие?

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 385
По спомен, имена, ЕГН, за адрес не помня. Май нещо като декларация беше... newsm78

CUG302 - код за 10$ отстъпка при първа поръчка

# 386
  • София
 Здравейте!
  Има ли в сайта детски цитросепт (GSE) , подобен на сиропа цитросепт/цитрогард у нас? Рових се, но не можах да намеря. И от каква възраст можеха децата да го пият? Много съм доволна от тази добавка, но след скандалите със състава и не ми се рискува да ,купувам (ако въобще го има в аптеките), а капките много горчат.

Само да да вметна, че в Цитрогард и Цитросепт джуниър плюс е засечен  дезинфектант  и продуктите са изтеглени от Търг.Мрежа - Бензетониум хлорид, неразрешен за влагане в храни
В продуктите на NutriBiotic    - Grapefruit Seed Extract  също се съдържа  макар и под 1% /според техните сертификати /

Ето и % синтетични консерванти в продуктите им  ЦЪК   /предоставен от производителя след запитване/

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 17:40 от denis_d

# 387
Еее..от кога не съм влизала и ето ти ново разочарование от iherb  Sad Това пък сега с мострите защо? И аз поръчвам само от една или две мостри,другите не ми харесват. Не стига и че цените вдигат...

код за 10$ отстъпка при поръчка над 40$ KUT353

# 388
  • Пловдив
И аз при вас да ви следя
Ще правя първа поръчка

Готово, направих я, пратиха и на мен код

GOJ669  - код за 10 долара отстъпка

Но защо шипинга ми беше 6 долара - поръчката беше над 40 долара, нали уж е 4  newsm78

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 17:21 от змейковица

# 389

По принцип има - ето, но да вметна, че в Цитрогард и Цитросепт джуниър плюс е засечен  дезинфектант  и продуктите са изтеглени от Търг.Мрежа - Бензетониум хлорид, неразрешен за влагане в храни
В продуктите на NutriBiotic    - Grapefruit Seed Extract  също се съдържа  макар и под 1% /според техните сертификати /

Ето и % синтетични консерванти в продуктите им  ЦЪК   /предоставен от производителя след запитване/

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

Ех, нямат край ударите по крехката ми душевност - вчера беше оцветител в рибено масло, днес пък синтетични консерванти в екстракта от грейпфрутови семки... Остава и истинска любов да няма  Simple Smile
Та, поръчал съм си дезинфекционен мат'риал за година напред значи...
Май тия, дето набиват навън бира с пържени картофи и цаца правят по-добре от нас, които си вадим очите с часове пред компютъра!

ZUV984 - код за $10 отстъпка за първа поръчка (над $40)

Общи условия

Активация на акаунт