iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 36-а тема

• 68 399
  • 751
  •   2
Отговори
# 390
  denis_d , благодаря ти!
  Знам, че има GSE в сайта, но под формата на сироп не намерих. Аз по таблицата видях, че няма засечени дезинфектанти, ако е вярна разбира се, но не можем да сме сигурни за състава на нищо, което не е произведено от нас, така че... А за българския Цитросепт съм сигурна, че повече няма да купя, защото за съжаление в нашата страна няма никакъв контрол.

# 391
  • София
змейковица , сигурна ли си? Сега проверих...на мен ми дава $40.
Пише го също под International Airmail: $4.00
Flat $4.00 for orders over $40.00!

ПП сега пробвах за нов клиент. Наистина дава $6 , защото явно смятат с приспадане на $10 отстъпка от първа поръчка. Така че , ако поръчката ти е $40 и включиш кода за отстъпка ,системата ти го смята за $30 поръчката и съотетно доставката е $6
.

Kод за $10 отстъпка  при първа поръчка над $40:    LAV475 

********************************************************************************

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 18:42 от Bobka

# 392
  • в 1001-та нощ
може би трябва да гледа колко е без транспорта  Peace

за 1 бр. безплатна мостра - от даден вид - не мен ми се "изписа" още преди месеци, може би защото винаги добавях биотин, за мостри, от които не съм поръчвала по много бройки - ме пуска да повтарям  Peace изчакайте да минат 2-3 поръчки и опитайте пак  Peace

Код за 10$ отстъпка POP824 при първа поръчка над 40$ и 5$ отстъпка при по-малки  Peace

# 393
  • София
Ето какво ми отговориха Now foods на въпроса ми защо са спрели от производство Кламатското синьо-зелено водорасло:

Hello,

No Klamath Lake Crop this year. Could be the global warming

Thank you for your inquiry,
NOW Science & Nutrition Group

********************************************************************************

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 00:00 от Bobka

# 394
  • София

Интересно, значи би трябвало да има до изчерпване на количествата и на другите фирми. И ако някоя фирма продължи да произвежда нови партиди, би трябвало да се усъмним, дали изобщо съдържа това водорасло. Въпреки, че сигурно има все пак някаква слаба реколта, и може би ще повишат цената.  Crossing Arms

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 395
Искам да споделя с Вас един сайт, който се е заел да "разобличи" всяка една съставка в продуктите за коса, кремовете, шамплоани, пасти за зъби и всякакви други козметични продукти. Просто напишете марката или продукта в търсачката и ще Ви излезе информация какви съставки съдържа дадения продукт и до колко са безопасни или опасни за здравето. Оценката за самия продукт се прави по десетобалната система. Там открих доста вредни съставки на продукти, които използваме ежедневно, а и голяма част от продуктите в iHerb ги има там. Така може да си направите справка в тази огромна база данни преди да ги закупите даден продукт. Ето го и сайта: http://www.ewg.org/skindeep/

P.S. Разрових се за най-популярните пасти за зъби предлагани в айхерб и от тези, които ги имаше в тяхната база данни, 99% съдържаха съставки, които по една или друга причина не е желателно да се използват, тъй като водят до различни последици. Единствената "добра" паста за зъби от тези, които я има в айхерб е http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Periobrite-Toothpaste-Cool- … -4-oz-113-4g/5162.

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 09:43 от vinetu26

# 396
Привет  bouquet

Някой има ли отзиви за това?

Иска ми се да взема на дъщеря ми рибено масло, хем да е добро, хем да не се усеща много, много аромат на рибка, че да го пие/яде.

# 397
  • София
dessie_d, очаквам другите фирми да продължат с производството на АФА, най-вероятно цените ще се качат...
vinetu26, отдавна го знаем този сайт и често правя сверка там  Simple Smile  Все пак благодаря, че го сподели...със сигурност е много полезен.
Daya*, най-вероятно това рибено масло ще се хареса на вкус на детето, но то не е от най-добрите.Редовно купувам от тази течна Омега 3: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … l-oz-200-ml/12268  и детето го харесва на вкус. Следващото, което съм решила да взема е това: http://www.iherb.com/Barlean-s-Omega-Kid-s-DHA-Omega-3-EPA-DHA-F … l-oz-236-ml/14310
Отзивите за това също са добри  , а и марката е добра.
Общо взето за рибено масло гледай продуктите на Carlson, Nordic Naturals, Barlean's, Renew life (все още не предлагат детски в сайта).

# 398
  • София
vinetu26,има още "добри" пасти за зъби  в сайта.Тези например на Tom's of Maine :
http://www.iherb.com/Tom-s-of-Maine-Fluoride-Free-Propolis-Myrrh … -oz-155-9-g/37155
http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Natural-Toothpaste-Creme-de-A … e-6-oz-170-g/6180

# 399
Bobka не съм много убеден, че тази паста на Tom`s of mine Propolis and Myrrh  е "безопасна", порадаи факта, че съдържа sodium lauryl sulphate. А всички знаем, че това е токсична съставка, която трябва да се избягва. А също имам своите притеснения и за CARRAGEENAN. Въпреки, че при него само определени видове се определени като токсични за хората.
Що се отнася до патата на Nature-s-Gate, важи същото, което написах по-горе.
Тука държа да отбележа, че много може да се поспори с критериите за оценка на EWG`s skin deep, и тяхната оценка на sodium lauryl sulphate с 1 (зелен цвят). Изследванията в тази насока са доста на брой, за да се знае за вредата на въпросната съставка. Дори в коментарите на сайта, може да се види, че хората се учудват как така са ги оценили като безопасни при наличието на тази съставка в съответните пасти.
Освен това, знаете, че редица производители масово спряха добавянето на sodium lauryl sulphate в техните продукти, като отбелязват това на етикетите си с инициалите SLS free.

# 400
Тъй като вече идва есен, и аз взех да се оглеждам и ослушвам за хубаво детско рибено масло и понеже редовно ви чета, се спрях на марката Barlean's като най-надеждна и съм набелязала същото, което и Bobka препоръчва: http://www.iherb.com/Barlean-s-Omega-Kid-s-DHA-Omega-3-EPA-DHA-F … l-oz-236-ml/14310. Ще изчакам, обаче, да пуснат по-нова партида, че на наличното в момента срокът му на годност изтича другия месец. А до тогава мисля да поръчам това на Carlson Labs.

Да споделя, че вече втора седмица пия шейка за коса на Nature's Plus и засега май е още много рано за някакъв видим ефект, може би ако изпия поне 2 опаковки... Като го свърша, почвам Биотин 5000 на Нау. Не посмях да ги почна и двете едновременно, понеже шейкът и той съдържа 2010 мкг биотин.... Всъщност, ако се пият и двете неща заедно, от това ще има ли по-голям ефект за косата newsm78. И какви са рисковете при предозиране на биотина, натрупва ли се в организма? (ще се получат 7010 мкг биотин сумарно!).

Kод за $10 отстъпка FID942 при първа поръчка на стойност над $40 и 5$ отстъпка при по-малка стойност.

# 401
Alanis Относно Биотина, няма научни данни за странични ефекти или вреда при висок прием. Единствено в някой случай може да се наблюдава алергична реакция при висок прием. За токсичност може да се говори едва при прием от 200 000 mcg. Но трябва да се отбележи, че няма и научни доказателства за ползата от високия прием на биотин над 5 000 mcg. Така, че според мен се обезмисля един евентуален прием над тези граници.

# 402
  • София
Alanis  

Няма смисъл от много високи дози Биотин / от него само по-бързо расте косата/
Доза 2-3мг е достатъчна.

Ефекта от добавките за коса се проявява след поне 1 месец прием.

И тъй като с добавките се действа на принципа проба - грешка, дано Шейка да ти помогне Simple Smile

ПП  Самия Бърз растеж на косата е страничен ефект от прием на високи дози Биотин / и не е добре да се приема дълго време/.  Страничен ефект от високите дози е и изпотяването на скалпа

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:         YUL919     в     www.iherb.com

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 14:14 от denis_d

# 403
  • София
Vinetu26, включването ти и дискусиите ви с Бобка са ми много полезни. Хубаво е да се обръща внимание и на тази страна на продуктите.

# 404

Daya*, най-вероятно това рибено масло ще се хареса на вкус на детето, но то не е от най-добрите.Редовно купувам от тази течна Омега 3: http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … l-oz-200-ml/12268  и детето го харесва на вкус. Следващото, което съм решила да взема е това: http://www.iherb.com/Barlean-s-Omega-Kid-s-DHA-Omega-3-EPA-DHA-F … l-oz-236-ml/14310
Отзивите за това също са добри  , а и марката е добра.
Общо взето за рибено масло гледай продуктите на Carlson, Nordic Naturals, Barlean's, Renew life (все още не предлагат детски в сайта).

Bobka, благодаря  bouquet

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка:  ZUJ947

Общи условия

Активация на акаунт