Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 759
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, искам да ви питам нещо за Спомни си любима.

Скрит текст:
Филма по джанселски ли е хубав или е някаква тежка драма. Искам да го гледам, но не ми се гледа тежък филм точно сега. Догледах "Ако бях облак" и ми трябва време за реанимация, че съм бясна на Мустафа и на сценаристите.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

До коя серия е преведен. Аз ще си изчета старите теми, но ще ми отнеме време.

# 211
  • София
Гави   Hug филма няма цялостен превод. Хубав е много.То е такава любов , чудо  Heart EyesПреведена е  голяма част от романа между главните герои , другото нямаше как.Филма почива на реални факти от историята им   Hug Фантасмагории няма  Hug
Скрит текст:
Гледала съм "Ако бях облак".Харесвам сериала и то много  без последните 30 минути. Защо са взели това решение и го завършиха така  Mr. Green  ooooh!

# 212
Благодаря ти Шаци.

Скрит текст:
Сега ще си го пусна. Колкото преведен, толкова. Гледа ми се нещо красиво, че тия глупаци-сценаристи на облака им отпуснаха само 7 месеца щастие. Ще пиша впечатления и в темата на облака, нищо че е почти заспала.

Прати ми новия превод като стане готов. Още 2 дни е многото работа при мен, после ще е по-спокойно.

# 213
Гави  ,понеже съм гледала Облака -хареса ми  Shockedмакар и да ме държеше на нокти ,но го гледах като зависима.Не зная защо . Просто нямаше друго по  силно от него ,но Спомни си любема е елексир за душата.
Джансел млад , кресив  амбициран да спечели турската публика- успявя

Ако ти се гледа само любов , красота  и интригата между Ахмет и Ясимин прескачай останалото Wink Wink
Аз така правех след първия път Гледаласъм го 5-6 пъти  и пак ще го гледам .
Невероятни Берен и Джансел. Завиждам ти.

# 214
Себи, почнах го. Чакам да се срещнат. Ще се опитам да гледам поред, но толкова малко турски думи знам, че ще е предимно картинки.

# 215

Лека нощ!

# 216
Гави  ,понеже съм гледала Облака -хареса ми  Shockedмакар и да ме държеше на нокти ,но го гледах като зависима.Не зная защо . Просто нямаше друго по  силно от него ,но Спомни си любема е елексир за душата.
Джансел млад , кресив  амбициран да спечели турската публика- успявя

Ако ти се гледа само любов , красота  и интригата между Ахмет и Ясимин прескачай останалото Wink Wink
Аз така правех след първия път Гледаласъм го 5-6 пъти  и пак ще го гледам .
Невероятни Берен и Джансел. Завиждам ти

Najubavata ljubovna prikazna....vistinska ljubov,iskrena,jaka,(Djansel i Beren fascinantni i preubavi)  txtloves txtloves

# 217
# 218
  • Ямбол
В чакалнята на Решат нямаше никой,така че преминах напред  
А Джансел/Кенан ме очакваше с отворени ръце Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 04:17 от contessa24

# 219
  • София
Добро утро  Hug

Конти    Joy Joy Joy  , уредила си се по тъмни доби , а ние нека спим  Grinning

# 220
  • София
Днес май трябва да има резюме  newsm78

# 221
Добро утро!  Hug

С много усмивки да е пълен денята ви!  Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
 Днес се навършват 98 години от рождението на Луи дьо Фюнес, започнал актьорската си кариера на "младенческите" 44 години   Grinning Grinning Grinning Grinning

Култовият "Марш на полицаите" от не по малко култовото Сен Тропе.  hahaha hahaha hahaha

http://wwww.vbox7.com/play:8de61bd5&al=2&vid=11619228

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 15:43 от riminiii

# 222

HugДобро утро и от мен Hug
Шатци Heart Eyesмерси за кафето ,но ми загорча леко .Ами не опазих Джансел  Cry за теб Wink
Кой да знае ,че    #CrazyКонти ще ме дебне до туй време -3ч18м на разсъмване и ще влезе при Джансел hahaha hahaha hahaha hahaha

Рими Hug

Приятен и с подсказка ден Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 09:25 от sebilMM

# 223
  • София
добро утро и от мен  Peace

# 224

Общи условия

Активация на акаунт