Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 555
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
 HugДобро утро  Hug
Шатци Heart Eyes,много ти благодаря и за кафето и за  гифчето -страхотни са.  bouquet

А и mrvika ни зарадва приятно с нов фрагман  bouquet  bouquet  bouquet

Приятен и хубав ден момичета! Hug Hug Hug

# 46
Добро утро. Hug Hug Hug
Мерси за фрагмана.   bouquet Чака ни интересен епизод, ама най-интересното ще започне от трети епизод, май, щото досега всичко долу-горе е ясно от подсказките в началото. Wink

Приятна събота.    bouquet

# 47

Като го гледам този Решат ,не пропуска жена да мине покрай него  без да я огледа  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 48
  • София
Какво говориш Себи   Hug погледни фрагмана  hahaha hahaha hahaha неудържим е  Joy Joy JoyРешат Grinning

# 49
Dobro utro  Hug i ubav den  hug
Mersi za fragmentite od  2 ta epizoda   bouquet Poleka se zagreva filmot i trgnuva napred kako vozot sto ke ja odnese Nuran vo poubav zivot  Hug shaci mersi za kefeto   bouquet

# 50
# 51
  Шюкран в този филм ми харесва определено много повече и като визия и като игра,отколкото в Облака.
Тя има специфичен глас и тембър ,но работи с него като с инструмент .
 На някой му беше направило впечатление ,че е груб и аз се заслушах специално .
Когато както иска и както трябва звучи. Да плътен е  но това мен не ме дразни.
Едно писукане , или "скърцане" както е при Езги  по-би ме подразнило.

# 52
Здравейте.

Чудесно, имаме втори фрагман с английски субтитри,

mrvica 1234    bouquet     Shatzi     bouquet

Sevimli çiftimiz ekranda birbirlerine rakip olacaklar !

Sevimli çiftimiz ekranda birbirlerine rakip olacaklar !
Posted on 28 Temmuz 2012
By Gönülce
STL Güncel

İlker Aksum’un Kötü Yol dizisinde rol almasından sonra eşi Belgin Erdoğan’da Huzur Sokağı kadrosuna dahil oldu.

Başrollerini Selin Demiratar ve Kutsi’nin oynayacağı dizi Şule Yüksel Şenler’in satış rekorları kıran aynı adlı romanından ekranlara uyarlanıyor. Dizide muhafazakar bir sokakta yaşanan olaylar ele alınacak.

Huzur Sokağı yıllar önce Yücel Çakmaklı tarafından başrolünü Türkan Şoray ve İzzet Günay’ın  oynadığı Birleşen Yollar adıyla da sinemaya aktarılmıştı. Film, bir sosyete kızıyla, ayrı dünyaları olan müslüman bir üniversiteli gencin öyküsünü anlatıyordu.

Kaynak: Milliyet

EKiP TOPLANIYOR

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Milliyet

‘Canım Ailem’in oyuncuları, yeni bir projede buluşuyor. ‘Televizyon Gazetesi’ sitesinin haberine göre, Şebnem Bozoklu, Uğur Yücel, Ozan Güven ve İlker Aksum, ocakta çekimlere başlayacak.

Şebnem Bozoklu, twitter’ına “Bir komedi işi... ‘Canım Ailem’den uzak bir hikaye. Kendi yaşımda birini oynayacağım” diye yazdı.

Хубав ден!  Hug

# 53
Римии Heart Eyes
Информациите  за сериала  валят непрекъснато Какво по- хубаво от това!
Нашият необуздан любовник май и в живота не остава без жена под ръка hahaha hahaha hahaha hahaha

Не зная от къде е тази снимка  Embarassed Embarassed Embarassed/откраднах си я от поста на Рими ,защото ми хареса Joy Joy Joy

# 54

Ох , дано го хвърли този панер най- после и хваща влака .
То нищо няма в това село заради което се заслужава да се стои. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 55
Къзлар, отделям си днес и утре да подхвана филма Mr. Green
След малко започвам 1-ви епизод с най-голямо удоволствие.

# 56
Себи,това е съпругата му.

# 57
Иф Heart Eyes много ти благодаря за уточнението  Laughing Laughing Laughing За Илкер.
 Прекрасна двойка са .Истински ми харесват.
Явно и двамата са много позитивни и приемат папараци  и фенаве  с отворени обятия и усмивка Hug Hug Hug
 Цари  Hug хайде , гледай бързо и да си коментираме ,а?

# 58
егати мъжа, егати красотата! От времето на Кларк Гейбъл и идолите на майка ми, не на баба ми. Сигур има едно кило брилянтин на главата. Коцкар от 30-те години на миналия век, с намигването барабар и кокетно вдигнатата веждичка.
Странни вкусове....  Rolling Eyes

# 59
трезвомислеща , ама е готин а Wink
Това е чалъм ! Naughty Thinking
Да си актьор в 21 век ,  а да си 1към1 като Кларк Гейбъл . Даже  свише ! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт