Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 549
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Май този е най добрия сценарист  Joy Joy Joy Е има вид на отвеян , ма това нищо не значи  Whistling

# 646
Яшар пише сценарий. Кенан не харесва Яшар защото е странен, а татко Сухли твърди, че е много умен.

Дали по този сценарии няма да стане известна Нуран  newsm78

Писали сме едновременно, Шаци Hug

А сценариста си има котка "контеса" и си говори с нея.  Simple Smile

# 647
  • София
Гави  Hug
Пак нещо сме разбрали  Laughing дано.На мен не ми стана ясно къде се настаниха Ихсан с майката и Джанан. newsm78

# 648
Гави  Hug
Пак нещо сме разбрали  Laughing дано.На мен не ми стана ясно къде се настаниха Ихсан с майката и Джанан. newsm78

И аз не разбрах.

И какво стана - кой е по-по -най
К: Каква звезда си ти? Ти си нула, НУ-ЛА

Кенан видя Нуран да се качва в колата. Дано да се появи на бял кон и да я спаси преди да стане късно!

# 649
Оф, Боже, Кенан ще е спасителят на бял кон - в случая на черна кола. hahaha hahaha hahaha

# 650
Оф, Боже, Кенан ще е спасителят на бял кон - в случая на черна кола. hahaha hahaha hahaha

Дано да си права и да е спасител, а не успокоител!

# 651
  • София
Ще се яви поне се надявам ,ама другия епизод  ooooh!
Бял кон  или  черна кола все едно Joy Joy Joy въпроса е да няма изнасилване или гавра .Щото ми идват вече много подобни гледки  ooooh!

# 652

Дано да си права и да е спасител, а не успокоител!

Ами надявам се да не е поредният турски сериал с изнасилване. ooooh!

# 653
  • София
Гави  Hug
Пак нещо сме разбрали  Laughing дано.На мен не ми стана ясно къде се настаниха Ихсан с майката и Джанан. newsm78

И аз не разбрах.

Кенан видя Нуран да се качва в колата. Дано да се появи на бял кон и да я спаси преди да стане късно!
Ама и Кенан не беше прав да е толкова груб .До снощи цуни гуни ,щяха да се женят ,а сега и се зъби насреща за удоволствие на мамето  Mr. GreenАааа Laughing

# 654
Гави  Hug
Пак нещо сме разбрали  Laughing дано.На мен не ми стана ясно къде се настаниха Ихсан с майката и Джанан. newsm78

И аз не разбрах.

Ама и Кенан не беше прав да е толкова груб .До снощи цуни гуни ,щяха да се женят ,а сега и се зъби насреща за удоволствие на мамето  Mr. GreenАааа Laughing

Мисля, че кавгата тръгна защото тя разбра, че той е орязал кадрите. Онази, русата го разказваше и после имаше и някакъв ироничен коментар защото Леман се развика "Аз съм звезда, а ти коя си"

# 655
  • София
Много ми харесва музиката на сериала , ама можеше още малко да погледаме .Нейсе  Sick
Гави   Hug, Снежка   Hug

# 656
Гави,   bouquet  ShatziHug

Лека нощ от мен. Hug

# 657
Беше ми приятно да гледаме серията заедно  Hug

И още един въпрос - тази при която отседнаха Нуран и Решат - към края когато говореха и тя заплака за дете ли разказваше, че го е оставила, а сега го търси и не може да го намери?

# 658
  • София
Аз  също не разбрах , дали са взели детето или са я накарали да абортира. newsm78 Като разбираме от двадесет  думи две така е   Joy Joy JoyОбаче опит за самоубийство е направила, това поне е ясно. ooooh!
И за мен беше удоволствие да гледаме серията заедно  Hug
Лека нощ  Hug

# 659
Хихихи, до края на филма, ако няма преводи в ефир,  или ще започнем да разбираме турски или ще развием гадателски способности!

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт