Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 569
  • 730
  •   1
Отговори
# 75

Спокойно Андрю Доминик, режисьор и Брад Пит, продуцент могат да поканят Езги да снима в новия филм за ММ  - Blonde. А ако се снима такъв за КГ,  актьора за главната роля разбира се е без конкуренция.

Тази снимка сподели с нас Езги.

# 76
  А , аз се чудя с кого се кани да си ляга Кенан  newsm78 newsm78 newsm78 с Леман или сам  newsm78 newsm78

А тази пижама като цвят ми е нещо позната  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78От къде ли?

Зная Шатци ,зная  Laughing Laughing Laughing Laughing от ЛП hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 21:01 от sebilMM

# 77
Дотичната дама  сочуден ник да не залутала малку? newsm11 ако дошла само за неприкладни дискусии,
нема да и е удобно тука Peace Овде се функционира на вискоко културно ниво   bouquet
всишност тема за актер како Џансел не може да потежира друго ниво  Hug

# 78
Себи,Шаци,Рими    bouquet  Hug

# 79
Паси Heart Eyes Hug
 Аз мисля , че нашата   тема е много приятна   , защото е позитивна и спокойна .
Не ходим по другите теми и ни е хубаво тук  Laughing

Нямам нищо против гости и нови момичета - добре дошли !  bouquet

Не ми се нравят  заядливия тон ,  и подигравките с Джансел. На който не му допада като визия , игра, глас да си пише в други теми . Нали така  Rolling Eyes

# 80
# 81
Може да е сгрешила темата и да е пуснала поста тук, вместо там. Там щеше да има кой да квака с нея в хор.

Железни сте!

Шаци, ако искаш го пусни фрагмена като текст докато стане клипа. Сигурно има нетърпеливи да го разберат.

# 82
Гави Heart Eyes

smihesorry но съм от тях - нетърпеливите Laughing

Давай Шатци Hug и да не ми се ядосаш  Hug Hug Hug може  и в 24 ч , аз гледам и плуването в Олимпийските игри така ,че мога да чакам до сред нощ ,но не повече ,че съм на работа утре - нали знаеш .  love001

# 83
Може да е сгрешила темата и да е пуснала поста тук, вместо там. Там щеше да има кой да квака с нея в хор.

Железни сте!

Шаци, ако искаш го пусни фрагмена като текст докато стане клипа. Сигурно има нетърпеливи да го разберат.
Поздрав Гави од мене   bouquet не можам да разберам зошто да се дискутира за некој кој не те интересира  smile3511 тоа  е трошење на време за негативни емоции.Дали е косата ваква или незнам каква,никаква врска нема со темата,со глумецот  no тоа  е неговата филмска улога и толку  Peace

# 84

Лека нощ мили момичета  Hug Hug Hug

Гави , Hug Паси , Hug Рими  Hug

До утре  smile3524

# 85

Ето превода на Гави  Hug  bouquet на 1 фрагман  за 2 епизод

Бедир ага им е дал срок до утре.

Не ме ли разбра! Ше ме продадат!
...
Ако вземете парите, но не ми дадете момичето ...

Нема да се омъжа за него даже да ме убиете

Много лоши неща ще се случат между нас.

Джанан

Ше бегаме ли или не?

Кое е това момиче, батко Кенан.

Нуран

Колко е красива, честно.

Да, много е красива.

Адвоката каза, че ще започне делото за развода след седмица. Трябва да побързаме.

Какво да направя Бедия? Аз ли да го убия?

Но ти ще го причакаш.

Случи се някаква неприятност.

Нещо не е на ред, но не мога да разбера какво.

Къде е избегала? Къде? Къде е избегала?

# 86
 smile3524 Лека ноќ

# 87

Гави  Heart Eyes благодаря ти за превода на първи фрагман от втори епизод . Все пак събота е - време за почивка  , а ти ни го преведе.
 bouquet

Паси HugХайде да си лягаме мила newsm46

# 88

Гави  Heart Eyes благодаря ти за превода на първи фрагман от втори епизод . Все пак събота е - време за почивка  , а ти ни го преведе.
 bouquet

Паси HugХайде да си лягаме мила newsm46

Себи, то е удоволствие - нали чакахме новия филм на Джани с огромно нетърпение.

Скрит текст:
Това е в страни от нашата тема, но ако се чудите защо в доматите има "трески" - то е защото ни продават фуражни  вместо качествени домати. Сега четох тази статия, още съм възмутена и трябваше да го споделя:
http://www.e-vestnik.bg/4451

# 89
Момичета,   Hug Hug Hug добра вечер и приятни сънища.

Kotu Yol - 2.Bolum (fragman) - вградени субтитри

Общи условия

Активация на акаунт