Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за топлото посрещане. Моят термин го определят на 2-3 0.5.
Калкулаторите го изчисляват на 03, а на снимката от ехото пише 02.05.
Дъщеря ми се роди точно на термина т.е. контракциите започнаха на самата дата, а тя излезе на другия ден сутринта Simple Smile 

# 376
Cristalita, лека и успешна бременност ти пожелавам   bouquet

# 377
Здравейте, мами. Днес си повторих ЧХГ-то, вече е 7376, в понеделник беше 3884. Вече плахо започвам да се радвам. Утре ще отидем и на преглед. Надявам се всичко да е наред.

# 378
  • Sofia, Bulgaria
Tedi B
Как така плахо да се радваш при 7376 ! Аз на 100 умрях и станах и плаках и се смях! Какво те притеснява, че не се радваш не разбирам ! Радвай се момиче 10000% бременна си ! Честито ! Успех и утре всичко да е наред ! добре дошла при нас  Hug

# 379
Еluludata, много трудно стигнахме дотук - след 3 неуспешни инсеминации и 2 неуспешни ИКСИ-та. Пък това, че стана спонтанно, си е направо невероятно, поне за мен. Затова ми е още трудно да се отпусна и да се радвам. Надявам се скоро да го преодолея.

Благодаря ти!   bouquet

# 380
  • Sofia, Bulgaria
Извинявай, че реагирах така без да съм на ясно ! Разбирам защо не можеш да се зарадваш ! Но мисля, че има защо да се радваш, защото вярвам че всичко ще бъде наред !!! ще се  Praynig за теб утре ! И веднага да споделиш добрите новини   love001

# 381
  • в пералнята
Теди, честито. Стойностите са супер, но ти вече си знаеш.  Hug
На мен все още ми е доста странно и нямам никакви оплаквания или симптоми. Няма гадене,няма повръщане, няма придърпвания, не съм и толкова гладна, забелязах, че дори съм отслабнала малко. Единствената разлика с преди е, че ме болят гърдите и имам газове Embarassed
Относно интимния гел, аз ползвам Себамед - той е специален за жени в детеродна възраст - много съм доволна.  Знам че и Лактацид е доста добър, пък и по-лесно се намира.

# 382
Няма за какво да се извиняваш, не би могла да знаеш. Нормално е да се учудиш. А новините, особено ако са добри, ще ги споделя със сигурност.  Grinning

Arhinora, благодаря. И аз нямам оплаквания засега, което още повече ми пречи да осъзная какво се случва. Лека бременност ти желая!

# 383
  • в пералнята
Мерси, Теди, и на теб лека. Мен честно да ти кажа нищо не би ме учудило вече. Тя природата си знае работата. През месеца, когато забременях, спермограмата ни беше зле, моите хормони и те не бяха цвете.
Тъкмо ни наложиха забрана и се оказа, че работата е станала.  Crazy
Та и при теб така, утре като чуеш мелодията вече със сигурност ще се зарадваш.  Hug

# 384
  • София
Момичета Hug

Теди,честито,категоричен резултат,само не мога да разбера защо въобще се бодеш при такава стойснот,то на ехограф се вижда още след 1500,даже и след 1000 PeaceЛеко бременеене  bouquet
Аз пък съм цялата изтъкана от симптоми,което хем ме радва,хем не.Гади ми се,вие ми се свят,боли ме много корем почти постоянно,кръст също ме боли,газове,оригване ,болка в стомаха все едно съм яла развалена храна.. LaughingИма и още,ма да не изреждам Crazy

# 385
Теди голямо честито и от мен. Анализиращ се и аз така се чувствам, само че дето и не мога да спя нощем,  гърдите толкова много ме болят, че немога да помръдна, направо  #Crazy

# 386
Zoryto и ние те мислим с добро,ти си мнооого силна жена,възхищавам ти се! Hug

Добре дошли на новите майчета Simple Smile

Мен прехвалените доктори най-много ме притесняват,точно както казва Мон,тези които не са толкова търсени доста повече се стараят и усъвършенстват!

# 387
Tedi b.  радвам се за теб и тихичко честито, лека бременност и много радост ти пожелавам!
Момичета имам нужда от съвет- сноши много ме боля, имах чувството, че нещо ще се скъса, болеше ме ниско долу  и много се притесних, пих едно ношпа (като чета мисля , че може да се пие). Моля , кажете ми , нормално ли е ? Днес е много по-добре , само ми е тежко .

# 388
  • Бургас
Ако имаш силни болки може всеки ден да пиеш 3 п по 1т /2 най-много/ но-шпа.
И мен много ме болеше коремът съвсем в началото. Дни наред се чувствах сякаш всеки момент ще ми дойде + силни и придърпващи болки.
Консултирай се с лекар, но дотогава, ако те боли, по-добре пий но-шпа.

# 389
Мон, И при мен е така точно последните две седмици, като бяхме на морето 20-25.08 имах такива болки (явно тогава бях в овулация) и после ме гледа гинеколога ми и каза, че всичко е наред, просто всяка матка си имала контракции това му бяха думите.Сега след като ми закъснява вече с 10-на дни, гинекологът ми каза да отида на 18.09, защото сега било рано още, споменах му за това , че ме боли и каза, че е нормално.Просто исках да споделя и да чуя от по-опитните момичета.

Общи условия

Активация на акаунт