Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 567
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мон,дано всичко се оправи по-бързо,да не се тревожиш ConfusedИ на мен ми е притеснено доста,утре съм на преглед,дано всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
Нанина,стискам ти палци,аз съм наобяд Peace

# 601
Анализращ се,  Честит празник!  Страхотен подарък ти е направила съдбата за рожденния ти ден, така че само усмивки и хубави емоции!
 Мон, радвам се, че всичко е наред при теб1

# 602
  • Sofia, Bulgaria
Въпреки малкото неразположения се радвам, че всичко с всички ви е ОК !  Hug
И аз се чувствам супер Simple Smile само лека температура ама мисля, че вече свикнах с нея  Laughing
Нямам търпения за прегледа ама имам още да чакам...   Crossing Arms

blagbg : присъедини се към търпеливо чакащите  Hug и аз чакам поне 6 г с , точно поради тази причина, че преди това може нищо да не се види, пък това няма как да не те прихира. Споко всичко ще бъде наред ! Ами този доктор дето си била при него не ти ли обясни нещо, че примерно е нормално още да не се вижда или че има нещо притеснително което  да го навежда на мисълта че няма плод ( което мноооооооого ме съмнява)  Моя съвет - изчакай поне още 10-тина дни и отиди при друг доктор. Пази се, глези се  smile3521 ... пий фолиева киселина и пожелание витаминчета с повечко водичка и сокчета и така след 10-15 дни да ни се похвалиш с добри новини !

# 603
Здравейте,бих искала тихичко да се запиша при вас Simple SmileОще е рано,но имам едно положително тестче Heart Eyes

# 604
започваме деня с ново попълнение  Hug
n.o._n.a.m.e., честито, лека бременност и накрая малко здраво бебонче  Hug  Hug  Hug
На всички, които днес им е прегледа стискам палци, сигурна съм, че тук ще се напълни с щастливи развълнувани мами  Hug  Hug  Hug

# 605
Момичета, ние си имаме малка черна точица  Praynig след две седмици на 03.10 пак при доки да чуем сърчице. Praynig дано чсичко да е наред от тук нататък

# 606
http://www.imdb.com/title/tt1586265/ препоръчвам това филмче на бъдещите мами, направо се изкефих снощи като го гледах, но и много се шашнах.

# 607
Ох съжалявам за 3-те поредни поста, но забравих за фолиевата киселина-лекарят ми изписа просто фолиева киселина- и от аптеката ми дадоха Neopholic- 90 таблетки са.Има ли някакво значение каква ще е ?

# 608
Ох съжалявам за 3-те поредни поста, но забравих за фолиевата киселина-лекарят ми изписа просто фолиева киселина- и от аптеката ми дадоха Neopholic- 90 таблетки са.Има ли някакво значение каква ще е ?

И аз пия Неофолик по една таблетка на ден. тя съдържа оптималната дневна доза, която трябва да се приема. Peace

# 609
Bubito на мен докито ми каза по 2 освен да му звънна да го питам от тази по една или две да пия. Ако са по две не знам лошо ли е

# 610
Здравейте и аз ще се запиша при вас Simple Smile. Вчера бях на лекар и се видя малка точица, след 15-20 дена ще ходя пак за да може да чуем пулса на бебчето. Стискайте палци    Praynig

# 611
Нанина_87 аз също пия по 2 хапчета фолиева киселина сутрин и вечер.Може ни така е преценил лекаря ти,не се притеснявай излишно,няма да ти навреди:)

# 612
FDH,  мерси Simple Smile И аз така си мисля, щом той е казал, значи по две Simple SmileАз ям страшно много , а той каза сега да ям, че след някой ден като почне якото гадене и повръщане няма да ми се яде.А и за секса каза, че няма проблеми, стига да е без есксцесии ( каза по-спокойно и внинаматлно), но може

# 613
  • Бургас
Аз ям страшно много , а той каза сега да ям, че след някой ден като почне якото гадене и повръщане няма да ми се яде.А и за секса каза, че няма проблеми, стига да е без есксцесии ( каза по-спокойно и внинаматлно), но може

Важно е количеството мг - за бременни трябва да са 400мг, или поне така пише. Зависи колко мг са таблетките, които имате, две по 400 са много  Peace

Не е задължително да имаш гадене и повръщане - аз и първия път, и сега, не съм повръщала нито веднъж и много, много рядко ми се гади, за по няколко минути само. Така че, не прекалявай с храната  Peace

При мен вече секс поне до 3-ия месец с това зацапване вчера няма да има. Ако нямате подобни проблеми - не пречи  Wink

# 614
Мон, дано всичко е наред с това зацапване, пък сексът ще е после.Важното е всичко да е наред.На мен ми се гади и съм повръщала, на таблетката пише, че е 0,4 мг. Освен да му звънна да го питам

Общи условия

Активация на акаунт