Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 571
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Анализиращ се, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве, щастие, винаги да си обичана и ценена от близките ти хора и да имаш много поводи да се усмихваш през цялата бременност  bouquet

Момичета, аз изкарах кошмарен уикенд - няма такова гадене... не мога да сложа нищо в уста. В събота колкото пъти се опитвах нещо да ям, после всичко повръщах... Вчера съм яла колкото едно врабче и гаденето не ми мина цял ден, та основно си прекарах деня в спане. И днес ми е много зле от както станах, вече и коремът ми къркори от глад, а съм и на работа, направо не издържам... От гадене и напъване ме заболя и коремът ниско долу и ако и утре съм така направо ще си взема болнични.

За стриите - аз имам ужасно много стрии и от преди, още от тинейджърка, после като надебелях се нацепих ужасно много, кожата ми е ужасна... явно си е ген, защото и сестра ми е същата, а тя е доста по-малка от мен.

# 571
Аз съм качила поне 2кг(чувствам се ужасно, надявам се да не продължава така).Никога не съм имала такъв апетит и не съм яла толкова, сега ще се постарая да не се тъпча и да ям по-нормални храни.

# 572
И аз имам стрии по целите крака и дупе, но се надявам коремът да не ми се цепи, но наистина е до кожа според мен.Мама с две раждания и по 25кг отгоре няма стрии, а моята приятелка , която е мн слабичка- има. Так а, че мисля , че е от кожата.

# 573
Анализиращ се, честит рожден ден мила   newsm59 bouquet Пожелавам ти много здраве, по-малко кахъри и едно хубаво и здраво бебче когато му дойде времето  newsm67

# 574
Честито на рожденничката  smile3510
Надявам се вече се чувстваш по-добре Simple Smile И мен винаги ме хваща депресията покрай р.д.

Относно стриите - и аз така миналата бременност се мазах от време на време по корема и нямах никакви поражения. По едно време ползвах мас, но ми миришеше гадно и почти не съм я ползвала след това се мазах с едно на Chicco - mamma donna или нещо подобно.
За сметка на това имах попълнения на дупето, но него не го мазах с нищо, и този път мисля да не го оставям съвсем на сухо Grinning

Остават ми 2 дни до прегледа при гинеколога в сряда и вече почва да ме хваща вълнението, дали всичко ще е наред... и аз като вас се притеснявам, но защото нито ми се гади нито имам някакви симптоми и вече се чудя дали все още съм бременна... все пак кървене не е имало, но ... нали трябва да има за какво да се тревожи човек.

Лек ден от мен и ще ви пиша след прегледа в сряда ... или по-рано, ако ми дойде музата  Wink

# 575
запис и от мен, всички симптоми описани по горе от Вас са налице при мен, но все още изчаквам с теста след закъснението ще го направя, но от сега и в моята глава се въртят едни такива ти мисли дали всичко е наред , след прегледа ще видим! Simple Smile

# 576
Анализиращ се , честит празник  newsm59

Относно стрийте, и аз имам едно хубаво наследство то първата бременност и по- коремчето и по краката и дупето и по гърдите  Embarassed , то май- здраво място не остана. Майка ми е същата , предполагам че е генетично, бяха ми донесли крем за бременни специално от германия, нре помя името... мазах се и с мас... и резултата е кошмарен, но както и да е ще видим този път с какво ще се мажа....

И аз вчера бях като парцал, нищо не ми се правеше, имах и главоболие в комбинация с дъждовното време и с почти постоянното безсъние въобще картинка от всякъде.
 Да ви питам за безсънието: последните няколко седмици спя все едно съм в просъница , не мога да се отпусна напълно, а за протягането да не говорим не мога да се протегана хубаво , страх ме е усещам все едно имам въжета долу и ще се скъсат затова и си го спестявам. И сутрин кафето.... едвам изпивам 1-2 глътки , минах на 3в1 но и то не ми върви... и така цял ден ми е сънливо и отпуснато  ooooh!

# 577
Cristalita,  и аз съм така, с бурята в събота съвсем стана зле.Нон-стоп съм като в просъница и едвам ставам сутрин, като се прибера от работа умирам за сън и после оп и не мога и не мога да заспя.Утре сутрин съм на преглед и просто се побърквам , трябва всичко да е наред направо не знам

# 578
И цяло лято с роклички, а днес не мога да свикна с панталон направо се побърквам. Май ще трябва да излизам по магазините да си търся нещо подходящо и удобно. Незнам при вас как е, но вече започнаха да ми стягат панталоните в талията и дупето  #Crazy

# 579
Здравейте момичета имам един странен въпрос към вас. Страхувам се да правя  luvbed това опасно ли е за имплантацията някой знае ли нещо безопасно ли е или не трябва  newsm78 и за семейзпразването  побъркали сме се с мъжа ми и двама искаме но мен много ме е страх  #Crazy извинявам се за тъпия си въпрос но съм си втълпила, че миналия месец ми дойде точно заради това   bouquet какво мислите?

# 580
За панталоните- и аз съм така най-широките ми, които без колан беше абсурд да сложа, ми стискат, вси1ко ми стиска, а моя приятел казва, че е рано и си въобразявам.За  luvbed - ние правим, не знам може или не, защото нищо не ми е казал лекарят още, но си мисля, че щом не ме боли, а и моя приятел е много внимателен, се надявам да не е проблем (ние сме го правили 2-3 пъти откакто ми закъснява).Надявам се да не е проблем

# 581
Аз съм чувала от приятелки, че до третия месец е най- добре да се избягва секса. Все пак нали това е най- рисковия период.

# 582
Кристалита и аз съм така с дрехите, но съм си взела едни панталони от waikiki  не са за бременни, с ластик са и са широки и удобни  Simple Smile

отностно спането и аз съм като  останалите, хич не спя хубаво, само се въртя сънувам някакви глупости бълнувам, което не емного присъщо за мен. #Crazy

# 583
Ох момичета явно всички ни тресе. И на мен от два дни ми е много зле, главата ме цепи, а за спането нямам думи. От дни не мога да спя. Както казвате все едно съм в просъница, нито спя, нито съм будна. Ужасно е. Чувствам се като парцал цял ден, ям на сила, а малката само мрънка, че не можем много да седим на вън и на мен вече нервите не ми издържат да и слушам целодневно мрънкането. Относно дрехите, аз за сега нямам проблем, още ми стават, но определено ме дразнят панталоните и дънките и май ще си търця някакви зимни рокли и поли.

Честит рожден ден на Анализираща се и честит имен ден на всички с имената Вяра, Надежда, Любов и София.

# 584
И аз имам някои панталони, които ми отесняха - най ме е яд за едни дънки, които си купих буквално 2 седмици преди да разбера, че съм бременна - те са с много ниска талия, стават ми, но ужасно много ми стискат на корема и не мога да ги понасям.
Аз си имам панталони във всякакъв размер благодарение на предишните ми надебелявания и отслабвания, та засега се надявам да избутам някак си първите месеци и без да купувам специални дрехи за бременни. Онзи ден влязох в един магазин за бременни от любопитство, но всички дрехи ми се видяха ужасно скъпи. Някаква най-обикновена блузка памучна, даже не беше и красива, струваше 60 лв. (а магазинът е някакъв забутан, да не помислите, че е някой модерен).  

Аз питах лекарката за секса и тя ми каза, че ако е внимателно няма проблем, но така или иначе ние още не можем да се престрашим... Викам си да мине и вторият преглед и тогава може би...

Общи условия

Активация на акаунт