Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 576
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Аз исках да ви питам за фолиевата киселина аз я пия по едно хапче на ден.А вие?

Пие се по 1т от 400мг  Peace
Наскоро разбрах, че има и разтворима, но с нея не съм наясно.

# 556
Благодаря исках да сам сигурна Simple Smile

# 557
Аз същш пия по едно хапче на ден. А що се отнася до мазането си мисля, че най- голяма роля играе самата кожа, дали е еластична. Аз все пак мисля да се мажа с бадемово масло или гела на джонсън

# 558
Момичета, знаете ли как действа пчелният мед по време на бременността? Дали е вреден или е полезен?

# 559
Никога преди не се бях замисляла, но едва ли е вреден.  Thinking

# 560
  • Бургас
Момичета, знаете ли как действа пчелният мед по време на бременността? Дали е вреден или е полезен?

Ако е истински /какъвто освен ако не го произвеждаш ти или не го вземеш от познати е трудно да бъде намерен/, не е вреден. Аз от една седмица се лекувам с изстискани лимони и мед, имах хрема, болки в трахеята, кашлица - помогнаха ми  Peace

# 561
Ееей ,сладурки Hug днес сутринта повторих тестчето и двете чертички вече са еднакво наситени smile3521 EFP Много съм щастлива и се моля Praynig този път всичко да бъде наред!
Усмихната и спокойна неделя на всички!
ЦУНКИИИ Hug Hug Hug Hug

# 562
  • София
По повод вредностите - много таченото от мен ленено семе намерих сума материали в нета, че е забранен по време на бременност. Сега се чудя как да го пробутам на Марги.
А за меда - сигурно си знаете, ама аз пак да кажа - не е добре да се яде на гладно, правел направо рани в стомаха - задължително подложете нещо или го разтворете. И не прекалявайте - нека е по малко.

На мен днес не ми е ден, седнах да работя - за 3 часа свърших работа за един. Crossing Arms Боли ме глава, не е спирало да ми се гади, сдобих се и с разстройство. Спи ми се, парцаливо ми е, а депресията ме връхлетя като удар с мокър парцал. А имам толкова работа.  ooooh! Може и времето да има пръст в това, но ако така ще я караме още 8 месеца, аз няма да съм човек по време на следродилната депресия (за новите, които не знаеха - честито! bowuu). На всичкото отгоре каката не ме слуша - пременила се е с една лятна рокличка  newsm18, не му се иска да свършва лятото явно на детето, и нали е овен, не иска да чуе, че тази дреха не е за такъв ден. А да, и ми подсмърча и покашля от 5 дни.
Всичко ми е накриво, искам да се завия презглава и да не ме търси никой за нищо.
Това за температурата не го бях чувала  ooooh!

bebi6ok, честито!

# 563
Здравейте и днес! Аз набързо ще се включа по въпроса със стриите - момичета много съм изчела по въпроса и да ви кажа, всичко е до кожа, с каквото и да се мажете, няма спасение, ако сте предразположена! Аз през първата бременност с нищо не съм се мазала и нямах нито една стрия, нито едно нацепване по корема. Някак това мазане не ми се отдава и аз почти никога не се мажа с нищо, може би кожата ми не го изисква и нямам такива нужди.

Хубава и спокойна вечер и до утре!

# 564
  • Бургас
И кремовете за лице не премахват бръчки и не изпъват нищо, и пак всичко е до кожа и до ген,  но просто ако се мажат предварително, процесът на стареене е една идея по-бавен и по-малко видим.
По подобен начин стои въпросът и със стриите. Зависи най-вече от типа кожа, ген и количеството качени килограми. Но ако се маже човек, има шанс да помогне на кожата си да се справи още по-добре.

# 565
bebi6ok, мила, всичко ще е наред. Лека бременност и накрая най-голямата радост   ylinfant
мами, качихте ли вече, аз съм с 1 кг отгоре, което май е нормално ама ми се искаше от трети месец да почна да качвам, а и както ще ходя на all inclusive накрая на месеца ще стана  smile3535

# 566
  • София
Момичета,днес май не съм се отчела Rolling EyesНе си спомням от доста време да съм била в такава депресия,в каквато съм днес ooooh!Наистина,особено следобяд бях много зле.Надявам се,основната причина да е утрешният ми рожден ден и бързо да ми мине лошото настроение от сатурновата дупка Simple SmileПожелавам ви хубава вечер и лека нощ:))

# 567
Анализиращ се, честит рожден ден  Hug  Hug  Hug Бъди здрава, винаги обичана и усмихната, лека бременност и много много щастлива мама   bouquet

# 568
Анализиращ се, честит рожден ден!  nbirthday  Tada  Пожелавам ти много щастливо настроение занапред (никакви депресии повече), безпроблемни оставащи месеци и прекрасна среща с бебчето!   bouquet

# 569
Анализиращата се, честит рожден ден и от мен!Много любов и много щастие и здраве ти пожелавам   bouquet  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт