Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Не видях на първата страница линк с изследванията и прегледите, които трябва да бъдат направени по седмици. Моля за извинение ако го има, а съм го пропуснала.
Добре е да се включи нещо от сорта относно проследяването на бременността: http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … -14&Itemid=63   Peace

# 541
Аз съм много ЗА позитивното мислене. Не вярвам в почти никакви суеверия, но вярвам, че когато човек мисли позитивно му се случват по - хубави неща. Имам партньор, който ми помага много в тази насока, балансира ме, когато залитна към някоя крайност и мисля, че така просто привличаме хубавите неща.
А и няма какво по - хубаво да ни се случи от това, което преживяваме в момента, така че защо да не се концентрираме върху очакването на бебоците, а не върху притесненията  Simple Smile.

# 542
  • Бургас
Не вярвам в почти никакви суеверия, но вярвам, че когато човек мисли позитивно му се случват по - хубави неща.

Toва е самата истина, да. И работи безотказно. Когато човек е спокоен, мисли и прави хубави неща, му се случват много повече добри и приятни работи и събития. Wink

# 543
Я да спирате с тези черни мисли и да започвате да мислите за нещата които ви предстоят, а те са много, така че не ви пречи по малко по малко от сега да започнете да се информирате, тъкмо да забравите тревогите.

helene8118 ти къде живееш, че по същото време и в моя блок имаше сватба!?
Която мама иска да си има близки другарчета да напише къде живее и заедно ще си бременеят.  Grinning

Аз съм от София, Люлин-10.

Имам и едно предложение - да си направим албум. В старата тема с мамите си създадохме албум в snimka.bg паролата си я разпратихме и там си качвахме снимките на растящите коремчета, снимки от ехограф, първи покупки за бебчо, снимки от срещи на форума а в последствие и снимки на бебчетата. Ако сте съгласни мога и аз да се заема със задачата.  Wink

# 544
Имам и едно предложение - да си направим албум.
wafi, на мен ми харесва идеята за албум  newsm10
Аз съм в София, кв. Редута Simple Smile

# 545
  • Бургас
Oще е рано, но по принцип, колкото по-рано се започне третирането на кожата против стрии, толкова по-добре. Та, вие към какви продукти сте се ориентирали?
Мен по време на първата ми бременност ме спаси Галеник, нямам никакви поражения. Ползвах само него.
Сега смятам пак него да ползвам, плюс крема на Дева, защото той е мазен, а на мен зимата кожата ми изсъхва много.

Други идеи и отзиви за други продукти?

# 546
 Ето ориентировъчно какви изследвания и прегледи ви предстоят -
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm

А пък за килограмите щях да казвам,че аз през първата качих 33кг.като започнах от 52кг.,бях доста слаба,след като родих 20кг.си останха на мен до момента в който не спрях да кърмя(8ми месец)и тогава за 3месеца смъкнах всичко,сега стартирам от 54кг не вчера се теглих и бях 55.5 което направо ме шокира,малко ме е страх да не стане като първия път Confused

Притесненията и аз ги имам,след като родих станах свръх тревожна,даже понякога си мисля,че не съм в час и малко завиждам на тези майки който я карат по-спокойно!

# 547
Аз през първата бременност ползвах мустела,но поражения има на задните части!
Този път мисля да пробвам с Palmer's!
Но каквото и да е и зехтин да е,ако не се мажеш редовно няма как да те предпази, аз имам една теория която не знам до колко е правилна - мисля си,че когато започнеш да се мажеш с нещо си,караш кожата си да привиква към тези стойности на влажност и ако пропуснеш ден два може да се окаже пагубно,за тези които имат волята,времето,търпението и желанието Ок,но за тези които са ентусиасти само в началото Rolling Eyes,не знам!

# 548
abvg, като гледам лентичката ти, май заедно ще раждаме.  Grinning

И тъй като нямам опит с предишни бременности, да попитам: кога трябва да започне третирането против стрии и кои продукти са добри?

# 549
 ох на мен това с  постоянството за мазане ми е много трудно. взела съм си на Хип едно бебешко олио  , много е хубаво ама... не се мажа редовно. Crazy

Мисля да си взема Мустела ама каква ще е файдата ако не се мажа редовно  ooooh!

# 550
А колко често трябва да се маже?

# 551
Добро утро мами,
аз се мазах през цялата си първа бременност по 2-3 пъти на ден със всички възможни мазила на българския пазар и пак имам поражения. Най-вече си е до ген, до кожа, колко е еластична. Сега съм си взела Palmer`s като abvg....
Трябва да се мажем задължително, все се успокоявам, че ако не съм се била мазала положението е щяло да е по-лошо.

# 552
Здравейте и от мен ,момичета.казвам се Ани  и преди около 2 седмици разбрах ,4е съм бременна,но си бяхме в България на гости и не ми оставаше много време да влизам в нета.Бих искала да си включа и аз в темичката ,тази седмица ще ходя на лекар,но по мои из4исления терминът ми е на 1 май.Имаме си една прекрасна дъщеричка на 2 години и 7 месеца ,дай Боже на пролет да стане кака Simple Smile!При мен запо4наха гаденията и повръщането  Sick много е неприятно това:(

# 553
И аз през първата си бременност се мажех с какво ли не за стриите, но както казва Зузи си е до ген. Нацепих се по дупето а и получих алергия към всички марки олио. Така, че не знам с какво да се мажа този път, но определено маслото на Икаров ми помогна в последствие за намаляването им и не получих алергия от него. Единственият минус е, че трудно попива и много гадно мирише.

# 554
Здравейте момичета с първата ми бременност качих около 30 кг.беше много ,но ги свалих сега се притеснявам да не стана пак толкова.Последно бях 60 кг.Но сега ми се гади повече и не ми се яде толкова мн поне за сега.По темата за стриите аз преди се мазах с маз, но сега незнам но това наистина си зависи от кожата.Сега имам аз и преди парвата бременност си имах.Аз исках да ви питам за фолиевата киселина аз я пия по едно хапче на ден.А вие?Пожелавам на всички лека бременност!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт