Чакаме тук новината голяма - коя ще е първата МАЙска мама?

• 30 580
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Добро утро,мацки Hug
Явно с притесненията няма да се справя до самото раждане...

И след това, споко, после пък ще почнеш да се притесняваш това бебе защо пищи вече два часа без да спре, точно ще вземе да млъкне и ще се шашнеш сега пък защо мълчи и така  Joy Майчиното сърце мира няма  Crazy Но пък и щастието и благословията да бъдеш майка са несравними с нищо друго ... Heart Eyes

# 526
  • София
Хихи,права си,Мон HugАз съм си по принцип тревожна натура,сигурно ще става и по-зле Laughing

# 527
Ами,аз се записвам официално.Днес правих още един тест и бледата чертичка вече почти не е бледа GrinningГоворих с гинеколога си и си запазих час за 26.09,та се надявам нещата да са наред Simple Smile
Термина ми е за 26.05,това ми е трета бременност,на 25 години съм,от Ловеч PeaceИмам син на 3 и дъщеричка на 1 година Simple SmileМного искахме трето детенце,но се отказахме от тази идея на този етап,за да изчакаме двете деца да поотраснат,но те нещата се случват,когато най-малко очакваш. Simple Smile
За килограмите-и с двете бременности качих около 12-13 килограма.Но дъщеря ми се роди месец по-рано,та можеше да кача и още,де Grinning
Ще гледам да се включвам по-често.

# 528
Съни гърл, честито лека бременност ти пожелавам и здраво бебче и хубаво накрая  bouquet

# 529
  • София
Браво,имаме удърнички в групата PeaceДано има повече семейства с по 3 деца,това ще ни спаси като нация!

# 530
Марла и аз ти пратих покана във ФБ Simple Smile

Не съм влизала от ден,защото нещо взе да ми прилошава и вчера лежах цял ден,супер много ми се спи,после пък ми се гади....както и да е мисълта ми беше,че не мога да ви изчета...

Имаме много нови попълнения,което е чудесно и Честито!!!!

Дано всичко е наред с близначетата Praynig

# 531
  • София
Момичета,днес се замислих,тъй като досега почти изцяло висях в Проблемно забременяване,там създадох доста приятелства и ще продължавам винаги да чета там,искам да ви кажа,че много ви се радвам PeaceТук повечето сте вече с по едно дете и не сте обременени от проблеми,процедури и лекарства,за което трябва да се чувствате щастливи,защото другата страна на медала не е светла ConfusedНаистина ви пожелавам много усмивки и да давате кураж на такива като мен,които са минали по нелек път и продължават да са в плен на черните мисли Rolling EyesЦелувки за всички вас Hug

# 532
  • Sofia, Bulgaria
silver_moon  Благодаря ти!  Hug
Бях чела, че е нормално, но все пак ме притесняваше,  защото ми става и лошо от това. Сега в момента ми избива пот. може би защото и времето е горещо и това допълнително усложнява положението.
За притеснението  #Crazy   ooooh!  Praynig нямам думи !  Чакането на прегледа ще ме побърка!
Вярвам, че със всички всичко ще бъде наред ! Честито на новоразбалите МАЙчици !
 Hug

# 533
Анализиращ се, с теб можем да заформим една група на тревожните натури, идващи от "Проблемното"  Wink Пък ти излизай вече от плена на черните мисли, че те чака много радост.  Hug

Sunny_Girl, честито! Ти наистина си ударничка. Децата ти ще растат в много хубава среда, в която няма да бъдат сами.

# 534
Здравейте и от мен мами,
за притесненията да кажа, че е съвсем нормално до края на 3 месец. И аз бях така с първата ми бременност, а след 4 месец се чувствах чудесно. Бяха минали всички по-важни изследвания, всичко беше наред, към 5-ти месец вече го усещах и малкия и се чувствах повече от прекрасно. В началото хормоналният дизбаланс не ни позволява да се зарадваме истински, но...и това ще стане, само трябва да потърпим малко.
И аз много се радвам на семейства с 3 деца и винаги съм искала да имам 3. Не е лесно, но пък като си представя, че като се върна от работа и три чифта ръчички ще ме прегръщат и се разтапям  Hug Дай Боже да ми се случи  Praynig
Сега трябва да мислим позитивно, да си говорим на коремчетата, знам, че те сега не разбират, но усещат позитивната енергия, която им пращаме и всичко ще е наред. Мами, повярвайте ми след 4-ти месец притесненията изчезват и остава само радостта и трепета на очакването  Hug

# 535
Здравейте момичета! Аз също ще съм майска мама, дай боже! Само че , все още не мога да се зарадвам истински, тъй като от деня в който трябваше да ми дойде съм с многооооо силни болки ниско долу. Док. каза, че всичко е наред и че най-вероятно имам колит който се обостря по време на бременност. Само, че мен това въобще не ме успокоява. Направо ще се побъркам. Има ли някой с подобни проблеми?

# 536
Аз от притеснение забравих да кажа- Честито на всички бременни, пожелавам лека и безпроблемна бременност Joy

# 537
  • Бургас
Мами, повярвайте ми след 4-ти месец притесненията изчезват и остава само радостта и трепета на очакването  Hug

Има луди като мен, които докрай си се притесняват, а като се роди детето, още повече, както вече казах  hahaha Crazy Но минава всичко и прекрасният резултат си струва  Heart Eyes
А ако може да постъпваме по-разумно и да контролираме тревогите ще е супер  Mr. Green

Стискам палци, пак да кажа, за всички близнаци  Hug
И честито на новодошлите  Grinning

# 538
... като си представя, че като се върна от работа и три чифта ръчички ще ме прегръщат и се разтапям  .....

Зузи, много се разчуствах, от това което си написала. На мен ми е  първа бременност и само като си предтавя едно ръчички малки да се протягат и да казват "мамо" и мисе насълзяват очите от щастие.  cry Нямам търпение да дойде този миг.  smile3541
Пожелавам ти да ти се случи с трите чифта, съвсем сърдечно! Hug twin_neutral

Относно тревожноста и аз съм от чувствителните и тревожни натури и се панирам за щяло и нещяло. Нямам търпение до следващия преглед да видим как се развива мъника.

Да ви кажа откакто пия дуфастона се чуствам доста по-добре, не ми се драйфа непрекъснато, спря да ме приболява корема толкова често, не ми се е случвало пак кафеникаво зацапване. Може и да си въобразявам но ми действа чудно.  Mr. Green

А щях да забравя... ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ лекао и безпроблемно бременеене  bouquet

# 539
Здравейте в този леко мрачен ден! Добре дошли на новичките и лека бременност!
Момичета, забравете за тези притеснения и се отпуснете, мислете позитивно и така всичко ще бъде наред. Наистина с първата бременност е малко по-непознато, но защо трябва да се поддавате на лоши мисли и тревоги? Ако повярвате, че всичко ще бъде наред, то така ще стане! По-добре мислете за периода, в който ще се появи бебчето, подготвяйте се, четете, гледайте хубави филми, слушайте хубава музика - бебето участва във всичко това и ще разбере колко много е желано и очаквано. От тук нататък трябва да се посветим точно на това - да покажем на дечицата колко много искаме да станат част от живота ни и всичко ще бъде наред. Но все пак смятам, че подготовката е много важна, затова използвайте тези 9 месеца за четене, посещаване на лекции примерно и т.н.
При първата ми бременност аз се подготвих доста добре и по отношение на кърменето също и от първия ден започнах да си гледам детенцето сама. Не срещнах трудности нито с къпането, нито с кърменето и сякаш цял живот съм гледала деца. Сега обаче с изненада наблюдавам една приятелка, която не може да остане на саме с бебенцето си почти - страхува ли се или прекалено много се притеснява, или пък постродилната депресия при нея е много силно изразена, не знам. Може би повече от 5 години чакаха дете и изведнъж се оказа неподготвена.
Също така исках да се изкажа относно плановото секцио, което и на мен ми се случи първия път. То се прави максимум 15 дни преди термин, защото в 37ма седмица все още се оформят белите дробове на детето и е рисковано преди тази дата. Най-добре е колкото по-близо до термин, толкова по-добре. Моето беше точно 7 дни преди термин, но този път съм решила да се оговоря с лекарката да ме изчака докато започнат симптомите на раждането и тогава да ме оперират. Бих се пробвала и естествено, но за съжаление ще са минали само 2години и 5 месеца от предишната операция.
Хайде, изпращам ви положително настроение и приятен уикенд  babydust7 babydust7 babydust7

П.П. Току що в блока ни имаше сватба, голяма веселба и се сетих за Chushona и тя трябваше да е булка утре, нали? Дано да има незабравим празник, изпълнен с много веселие!!!

Общи условия

Активация на акаунт