Звездни компромати-146

• 62 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Тежко е да мразиш жените, защото  не си се родил жена, но цял живот ти се е искало да си жена. А и с възрастта хората по- често изпростяват повече, отколкото да стават по- въздържани и мъдри.

Toчно така е... глупак, противен ми е. Не помня за коя манекенка беШе казал доста отдавна, че е крава..Нямам ниЩо против гейовете иначе

# 316
  • На земята, която е всъщност звезда.
Колко по-лесно щеше да е на света, ако всеки беше толкова директен, колкото него.
И да, гений е, за да се задържи толкова години в модата.
А що се отнася до Адел - според мен тя има невероятно красиво лице. Но наистина трябва да позаслабне мъничко. Тогава ще е перфектна. Въпреки че и тя му е отговорила на място.

Лагерфелд лежи на стара слава и го осъзнава, това му е проблемът. Никой от другите големи имена в модата няма да тръгне да търси евтина слава със скандални изказвания по медиите.   

# 317
А що се отнася до Адел - според мен тя има невероятно красиво лице. Но наистина трябва да позаслабне мъничко. Тогава ще е перфектна. Въпреки че и тя му е отговорила на място.

А аз съм убедена, че ще изгуби част от красотата  и магнетизма си, ако отслабне. На някои хора просто им ходи да са по-закръглени.

# 318
# 319
Лагерфелд е в първа фаза старческо оглупяване!!!

# 320
  • Cyprus, Пловдив
Тежко е да мразиш жените, защото  не си се родил жена, но цял живот ти се е искало да си жена. А и с възрастта хората по- често изпростяват повече, отколкото да стават по- въздържани и мъдри.

Toчно така е... глупак, противен ми е. Не помня за коя манекенка беШе казал доста отдавна, че е крава..Нямам ниЩо против гейовете иначе

+1  Peace

# 321

Кейти без Сури

И очевАдно без сутиен и с любимите ни боти.
Те да не са и талисман,или против уроки,или кадем

# 322
# 323
  • на кого му пука
Остави на Кейти ботите ами друго се чудя.Не се ли спъват като си носят панталоните с такава дължина?Тя направо си стъпя по крачолите.

# 324
  • Viena
Честито на семейството http://blife.bg/article-15753

# 325
Честито!  bouquet

# 326

Честито и от мен!

п.п Жената на Цецо на колко години е? Изглежда по възрастна от него или той младее?

# 327
  • Burgas

Честито и от мен!

п.п Жената на Цецо на колко години е? Изглежда по възрастна от него или той младее?
Peace И аз това щях да питам.

# 328
# 329
Някой да каже за годините де?И аз това забелязах. Joy

Общи условия

Активация на акаунт