Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
# 556
че не съм гледала Фериха по време на реалното и даване по Канал Д ... с

Малка поправка - Фериха е по Шоу тв, не по Канал Д. Peace

# 557
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Опс еми незнаех извинявам се много Simple Smile

# 558

Опс еми незнаех извинявам се много Simple Smile

Няма за какво, въпроса е някой да не се подведе и наесен да го чака по Канал Д и да се чуди защо го няма. Stop

# 559
Момичета искам да Ви кажа,че това което го правите изобщо не е нередно и начина,който сте измислили да гледаме филма е супар,от там БТВ нямат право по закон да го трият.А за къртицата,която се е появила и пращам един  smile3513 ignore2,ще си намери майстора.Лека вечер на всички  Grinning

# 560
  • Мюнхен
Момичета и аз искам да изкажа благодарността си. Аз също оценявам труда ви и искам да ви кажа, че съм готова също да качвам сериите някъде. Даже днес мислих много над въпроса и ще се поровя да видя дали пък няма накой немски сайт, който да е подобен на нашите. Дали BTV ще имат властта и тук да трият? Аз не мисля, че това е незаконно, защото сериите вече са излъчени, тоест не е нарушаване на правата, както например когато качват филмите които вървят в кината или музикални албуми. Да не говорим, че този сериал в Турция отдавна е даван. Сега прочетох тук, че и Времето лети го е имало с превод и много се ядосах, защото съм му голяма фенка. Това е безобразие да се подиграват с труда на хората. Ако мога да помогна казвайте. Аз питах няколко пъти, но никoй не ми отговори дали VOYO може да се гледа и от чужбина. Някой запознат ли е?

# 561
не може, само от България се гледа ВОЙО. Правата на въпросните филми и сериали са купени за територията на България

# 562
не може, само от България се гледа ВОЙО. Правата на въпросните филми и сериали са купени за територията на България

Купени ... еи за пари всичко се прави в тая българия... няма да се оправят никога... що не са като тукашните телевизии гледаш серията вечерта и после цял ден я има на техния саит и си я гледаш колкото искаш...

# 563
  • Мюнхен
Разбирам те. Жалко. Но ако мога да помагам казвайте, а аз ще се поровя да намеря и друг сайт да видя дали и от него ще ги изтрият.
А за Нитро много ме е яд, защото него го ползвах най-често и там имаше голям архив и на по-стари филми

# 564

Купени ... еи за пари всичко се прави в тая българия... няма да се оправят никога... що не са като тукашните телевизии гледаш серията вечерта и после цял ден я има на техния саит и си я гледаш колкото искаш...

Лудусче, канал Д ти се е боднал в главата покрах К/Г. Май там съм те срещала, нали?

# 565

Дизи, още веднъж много благодарности!

# 566
Ей,м...а му стара,докато пусна филма и го изтрили #2gunfire  Моля който все още има 25 еп.да ми даде помощ newsm78

# 567
http://www.kultura.bg/bg/article/view/19915/2

Статия за турските сериали ... изваждам нещо от нея така видно за да се прочете...
.
Аз съм на 160-ия епизод на турската сага. (И сакън, вие от министерство на чалгурата, да не ми занареждате против пиратството и за ограбването на интелектуалния продукт! Осъзнайте се коя година сме и прочетете за отворения код. А може и да се замислите какво прави изостаналата ви съседка и не членка на ЕС по геокултурната си политика.)

# 568
Ей,м...а му стара,докато пусна филма и го изтрили #2gunfire  Моля който все още има 25 еп.да ми даде помощ newsm78
Виж на ЛС

# 569

Лудусче, канал Д ти се е боднал в главата покрах К/Г. Май там съм те срещала, нали?

Да точно от там....  Peace

Общи условия

Активация на акаунт