Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 622
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Присъединявам се и аз. Дано планът ти да проработи!

# 61
nqkoi imali pesenta ot filma ako e ima molq da mi q prati mn me kefi a neznam kak se kazva molq vi

# 62
И мен ме бройте! Peace

# 63
И на мен ,ако може.  bouquet

# 64
И на мен, ако може едно ЛС с идеята  Hug

# 65
 Аз съм итеоще една фенка,която харесва филма и вас и ви моля да ме прибавите към бройката   Heart Eyes  bouquet

# 66
Здравейте, бройте ме и мен. Зарибих се по филма и мисля да го гледам  Heart Eyes
Лудостче, дано не изневериш на нашите любимци  Whistling

# 67
  • София
Утре когато е напълно сигурно /сега е на 99%/ ще пиша на всички писали в темата,че искат и освен това ще напиша и тук в темата да ми пишат ЛС ако искате,за да се ориентират тези които искат да гледат. Правя всичко възможно да е добре на всички ни и да си гледаме любимия филм без проблем Peace
Дано плана проработи, ще чакам ЛС за мястото.

# 68
И аз ! И аз ! Grinning

# 69
Здравейте и от мен! Присъединявам се към вашата група, която намерих случайно докато търсех сериите, но ще я следя.
Филмът е мнооого хубав, няма думи с които да опиша, дори съм усещала как дъха ми спира докато го гледам!
Присъединявам се към всички ваши планове и ако мога да помагам с нещо съм насреща!
Ще чакам с нетърпение и новите серии и вашите публикации.
Хубаво е всички, споделяши едно мнение да са на едно място Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 70
И мен ме бройте! Дано планът ти да проработи!

# 71
ei za kakvo stava duma na kratko nqkoi 6te mi kaje li

# 72
ako e za ne6to s filma i men me broite

# 73
Дано планът ти да проработи Simple Smile И аз искам на ЛС ако може Simple Smile

# 74
  • Pleven, Bulgaria

За Ханде -става ми мъчно понякога ,незнам дали е искрена обичтА и ,но е гадно да си възприеман само като приятел и нищо повече.
Корай -добър приятел е ..
И аз симпатизирам на Ханде,но тя понякога прекалява с тази нейна мания по Емир и със стемежа си тя да е на първо място и всеки да се съобразява със нея.Та тя сега се опитва не само да  скара Емир и Фериха,ми по-този начин скарва и Емир с най-добрият му приятел.И всичко това,защото нейна несбъдната любов намира в друга,това което не намира в нея.
Емир гледа на нея както тя на Корай,като на ''най-добра приятелкa"и тя не може да приеме,че той е с всички други,но не и с нея.Като изключим номерата и интригите и,ми харесва ентусиазма и непреклонността,с които борави за да постигне това,което иска.Но някой път сметките и излизат криви и тя е наранената. Banghead
Корай ми е интересен образ,тъй като едновременно граби от живота с пълни шепи и му се радва,но и му се предлагат изпитания,които много му тежат и не съумява да се справи с тях по най-правилният начин.Той също като Ханде е влюбен в неподходящият.В момента,в който реши да си излее душата пред нея ,милата Ханде му секна ентусиазма  с приказките си  за нейна невъзможна любов-Емир.Това много му тежи и намира утеха при Гюндже,,която май,използва повече него,отколкото той нея. според мен е изключително отрицателен герой,който не може да намери себе си и ще се опита да влезе в свят,който е по-далеч от нея,отколкото от  света на Фериха.
Трудно е когато любовта ти е несподелена и на всичкото отгоре трябва да слушаш човекът,когото обича,как страда по друг.
Пожелавам ви лека нощ Hug smile3524

Общи условия

Активация на акаунт