Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • варна
Интерсно ми е какво ще обясни Фери на майка си за снимките ,дали няма пак да яде пердах  Tired
ако има 25 уведомете ме моля Praynig

# 481
Интерсно ми е какво ще обясни Фери на майка си за снимките ,дали няма пак да яде пердах  Tired
ако има 25 уведомете ме моля Praynig
Скрит текст:
Ще я излъже. От нея няма да яде пердах, но от баща си, ще изяде шамар и не само това. Sick

# 482
"ganu6ka", изгледах епизодите, мерси много   bouquet
Голяма злоба в тази Джансу. Започва да става все по-интересно.

# 483
Много тъжна тази 24 серия..Тази Ханде пак какви ги забърка само #2gunfire Според мен Емир си реагира напълно нормално в оглед на това, че смята Корай за брат, а с нея се държеше наистина специално..

# 484
24 епизод е много трогателен  Cry нямам търпение Емир да разбере истината  smile3508
не бих искала да бъда обаче на мястото на Фери Sad все помага на другите, а накрая тя си плаща  Sad живее все едно в някаква клетка баща й и тоя Мехмед са като надзиратели, вече много взеха да ме дразнят  Rage ако мен ме тъпчат така изобщо нямаше да си мълча като нея  smile3506 много моля, когато излезе 25 епизод не ме пропускайте  Simple Smile нямам търпение да видя какво ще стане  Crazy Heart Eyes

# 485
И аз чакам с нетърпение Емир да разбере истината, ще му потънат гемиите ми се струва. Нека се поизмъчи малко, но пък и друг на негово място ще постъпи така, опитваше се да вярва на Фериа, но снимките вече в повече му дойдоха

# 486
случилото се отново ни показва, че е най-добре да се каже истината!  Simple Smile това му е хубавото на този сериал, освен че е толкова интересен ни дава и много поуки  Simple Smile

# 487
И аз чакам с нетърпение Емир да разбере истината, ще му потънат гемиите ми се струва. Нека се поизмъчи малко, но пък и друг на негово място ще постъпи така, опитваше се да вярва на Фериа, но снимките вече в повече му дойдоха
така е,но според мен трябваше първо да я изслуша преди да и се нахвърли Simple Smile

# 488
Май като цяло проблемите им идват от това, че няма разговор между тях..

# 489
Аз все още не съм гледала всички серии, излезли до сега .... Weary Като чета коментарите ви, очевидно, се случват много интересни неща и ми става жал, че не мога да открия някои от епизодите. newsm45 Някой може ли да ми пише на ЛС къде мога да намеря 16, 24 и 25 епизод?  newsm17

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 15:24 от Denny_A_M

# 490
Здравейте току що гледах края на 2ри сезон, може ли някой да ми каже кой и защо убива Ферия

Това кой епизод е и къде го гледа , че интересно ми стана , а не го намирам никъде .

# 491
Това кой епизод е и къде го гледа , че интересно ми стана , а не го намирам никъде .

Скрит текст:
67 епизод, който е финала на 2-ри сезон. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=ULC2E_mXos0

# 492

Скрит текст:
67 епизод, който е финала на 2-ри сезон. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=ULC2E_mXos0

Това го гледах , ама като не знам турски и не го разбрах . На финала вярно реват , ама е жива . Не го схванах къде я убиват .

# 493
v vbox gi ima 24 i 25

# 494

24 да ,  25 няма . аз поне не го намирам .
ако може на ЛС 25

Общи условия

Активация на акаунт