Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • варна
"толкова те обичах ,ти беше специална не смеех да те докосна ,не смеех да те целуна " Heart Eyes
прекрасни думи  Simple Smile
но чесно казано пресилено  Hugи дойде това просълзяване на Емир заради случката със списанието,не му отива да плаче на нашето момче.

# 466
# 467
# 468
# 469
  • Pleven, Bulgaria
Привет и от мен  Hug
Снощи казах,че ще заспя спокойно,но уви,след като изгледах серията всичко се промени.Не че не съм я гледала,но сега направо се разплаках и аз. smile3545
Толкова щастливи бяха в началото newsm53 .Той се престраши и я целуна,тя пък не се дръпна,подаде му първа ръка-такива жестове,на пръв поглед незначителни,но показващи толкова любов Heart Eyes  Heart Eyes ....и с почването всичко свърши с едно телефонно обаждане smile3511.Та това им бяха първите моменти и веднага се намери някой,който да развали всичко,ей така за спорта.
Мъчно ми стана и за Корай,през такава драма минаваше,не можеше да сподели с приятеля си,добре че беше Фериха,иначе с Гюндже,щяха да потънат много с този им инат и кой кого наранил повече.Не можеше да сподели с никого,а накрая и приятелят му помисли,че го е предал,взимайки любимата им.
Тази Гюндже се държи като някое малко момиченце,не мислещо за нищо освен за нейната наранена душа.Но тя забрави как предаде Корай,давайки диска на Ханде и правеше всичко само и само да сезне на тяхната маса,а се Корай бил виновен за всичко,та той страдаше 300 пъти повече.
Корай,много правилни неща  каза за Фериха  Naughty ,но Емир се подведе по Хандето и опропасти всичко.Първоначално мислех че Емир преувеличава и реагира пресилено,но като видях сълзите му и празният поглед докато пиеш,разбрах че наистина обича безкрайно много и се чувства предаден по най-гадният начин.
Ханде се развика на Фери,че е развалила триото им,а тя помислили какво ще причина като реши да ги снима,но не тя мисли само за собствената си изгода
Да оставим това,че раздели двама влюбени,ми скара двама дългогодишни приятели,заставяйки ги един срещу друг за да защитят правотата си.Но и нейното  време ще дойде е ще разбере,какво е да загубиш приятел и любим....Всичко с времето си
Пожелавам ви един ползотворен Петък,преди заслужената почивка  Hug

# 470
# 471
# 472
ganu6ka и аз бях така мн тъжно ми стана ...в единия момент всичко беше идеално...и в следващия момоент за секунди всичко се обърна на 360 градуса...

# 473
ако има 25 еп. може ли ЛС Simple Smile

# 474
Здравейте току що гледах края на 2ри сезон, може ли някой да ми каже кой и защо убива Ферия

# 475
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте току що гледах края на 2ри сезон, може ли някой да ми каже кой и защо убива Ферия
Те ако бяха дали,нямаше да чакаме с нетърпение 3 сезон.Предположенията са много  newsm78

# 476
Много тъжна 24 серия. Всеки си беше потънал сам в мъката си. Вече 25 еп. ли се разпраща на ЛС newsm78
Може ли някой да ми каже защо Вахиде е без коса? Заради роля ли е или рак?

# 477
Може ли някой да ми каже защо Вахиде е без коса? Заради роля ли е или рак?

Беше болна от рак. На всички в темата ни беше много тежко, когато разбрахме. Жената обаче беше много силна и пребори коварната болест. Peace

# 478
# 479

Убиват ли я? Е,то е много тъпо да убиеш точно главната героиня Confused

Общи условия

Активация на акаунт