Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро

# 451
  • в подножието на планината
Клодиии, Hug Hug Hug

Едно клипче с едни от най- прекрасните ФЕмирски моменти и любима песен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изчезвам по задачи,  ooooh!Клоди, ако се появи 25 епизод ,мятай го на ЛС! Heart Eyes Благодаря предварително!  bouquet  bouquet  bouquet

# 452
Клодиии, Hug Hug Hug

Едно клипче с едни от най- прекрасните ФЕмирски моменти и любима песен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изчезвам по задачи,  ooooh!Клоди, ако се появи 25 епизод ,мятай го на ЛС! Heart Eyes Благодаря предварително!  bouquet  bouquet  bouquet
newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug
Колко щастливи бяха Heart Eyes Heart Eyes

# 453
Здравейте момичета,

betisima -  и на мен ми се струват мн примитивни отношенията в семейството на Фериха, всички други семейства в сериала са поне около 50 год напред  Mr. Green

А пък Ханде, едва ли ще се откаже до края на серила с нейните номера, да "натопи" Фериха.
Не искам да съм на мястото на Корай, той толкова обича Ханде, въпреки че вижда истинското й лице на интригантка.

За Фериха - тя се е оплела в лъжи, лъжи семейството, приятелите

Емир и Фериха - истинско вълшебство,  Heart Eyes

От любопитство гледам сериите напред на турски, къде разбирам , къде не  Joy

# 454
Така тази Ханде е луда според мен тя е от хората който с нищо хубажо не могат да ти превлекат вниманието за това гледат да саздават проблеми ама когато Корай разбере фотографа и кой е поръчал снимките лошо и се пише трябва и един здрав бой. А за любовта м/у Емир и Фериа тя ще издържи и това изпитание. Ако някой има и 25 серия да я мята насам .Лек ден от мен

# 455
Добро утро и от мен Simple Smile пожелавам ви приятен петък ... и поздрав Simple Smile http://vbox7.com/play:f434b2b9

# 456
# 457
Добър ден. Hug
Ренка.   bouquet
Благодаря Ви за ФЕмирските клипчета.
Скрит текст:
Хандето се променя до неузнаваемост, чак не можах да я възприема допоследно в ролята на добричка.

# 458
# 459
Наде Hug HugЗа мен се получи като фантастика малко.Изведнъж на 360гр #Crazy.Други образи нямаше,като изключим пиги,но при нея проблема беше друг.

За клипчето  bouquet  bouquet  bouquet

# 460
Наде Hug HugЗа мен се получи като фантастика малко.Изведнъж на 360гр #Crazy.Други образи нямаше,като изключим пиги,но при нея проблема беше друг.
Рени, Hug така и ми беше трудно да я възприема в тази й добра роля, а за Пиги да не говоря, нея пък съвсем. Rolling Eyes

# 461
Рени, Hug така и ми беше трудно да я възприема в тази й добра роля, а за Пиги да не говоря, нея пък съвсем. Rolling Eyes
Може би защото не тормозеше Фемир и затова ми хареса доброто Ханде,а и визуално тогава почна да ми харесва повече.

# 462
Добър ден и от мен момичета!!  Simple Smile Ако някой им а 24 епизод много моля да ми го прати   Simple Smile като знам какво става на последната серия, която е излъчена в Турция, направо.... Някой гледал ли я е? Не мога да разбера кой от двамата застрелват  Wink или в най-лошия случай и двамата  Cry  колко гадни неща има да им се случват не знам как ще издържа да не плача....  Blush  Simple Smile

# 463
Добър ден и от мен момичета!!  Simple Smile Ако някой им а 24 епизод много моля да ми го прати   Simple Smile като знам какво става на последната серия, която е излъчена в Турция, направо.... Някой гледал ли я е? Не мога да разбера кой от двамата застрелват  Wink или в най-лошия случай и двамата  Cry  колко гадни неща има да им се случват не знам как ще издържа да не плача....  Blush  Simple Smile
Всички, които сме от темата за Фериха сме гледали последния за втория сезон епизод.
Скрит текст:
Застреляната, ще е Фериха, защото Хазал няма да участва в третия сезон.

# 464
така и предположих  Cry защо винаги жената умира накрая  #Cussing out не че искам да беше Емир....  Cry

Общи условия

Активация на акаунт