Огледален свят по VOYO ~ тема 2 ~

• 57 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497

24 да ,  25 няма . аз поне не го намирам .
ако може на ЛС 25

И на мен, моля ... както и 16 епизод .. ако някой разполага с него Simple Smile  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 498
Mai sam obarkala 23 sam gledala i 24..

# 499
Oлеее, озвучаването е под всякаква критика  Sick
Извинявам се за спама, но не можах да въздържа възмущението си.

# 500
Oлеее, озвучаването е под всякаква критика  Sick

Joy Що бе ? Не ви ли кефи двуметровия мъжага Емир с гейското гласче ?  Joy

# 501
# 502
Oлеее, озвучаването е под всякаква критика  Sick

Joy Що бе ? Не ви ли кефи двуметровия мъжага Емир с гейското гласче ?  Joy
Не, не ме кефи. Cry Всъщност освен гласа на Зехра и на Юмер всички други са под всякаква критика. Толкова са им хубави истинските гласове, имат различни тембъри, с които пресъздават и подсилват емоцийте си, че човек настръхва в дадени моменти само като ги слуша.
Сериала губи много с този кофти дублаж.
И в турските серий до 12 епизод включително Емир беше дублиран, но гласа на дубльора му беше близък до неговия и лесно приехме гласа му в следващите епизоди.

# 503
# 504
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Така на турски като я гледах серията се ядосах много и сега пак се ядосах... както казах преди няколко поста предстои ни доста да си поплачем... ох ох Баща и като разбере какво става направо като се сетя и ми настръхва козинката ... както в живота така и тук в сериала всичко се върти доброто идва за миг и след това бива заменено от лошото... , но съм съгласна ако бяха споделелили с Емир нямаше да е така... преди всичко честност трябва...

# 505
Така на турски като я гледах серията се ядосах много и сега пак се ядосах... както казах преди няколко поста предстои ни доста да си поплачем... ох ох Баща и като разбере какво става направо като се сетя и ми настръхва козинката ... както в живота така и тук в сериала всичко се върти доброто идва за миг и след това бива заменено от лошото... , но съм съгласна ако бяха споделелили с Емир нямаше да е така... преди всичко честност трябва...

По този въпрос много съм разсъждавала още като гледах оригиналните серии ! Много ми се искаше Фериха да бъде честна с него,да сподели какво й се случва и най-вече той да я разбере и да й помогне.... но колкото повече мислих,толкова повече ми ставаше кристално ясно,че Емир не е достатъчно влюбен в нея за да преглътне всичко това и да й стане опора в този момент !

# 506
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

За всички които правят всичко възможно да гледаме невероятния филм...
  bouquet

# 507
# 508
вече има 25 епизод

# 509

Общи условия

Активация на акаунт