Интериорен стил по аматьорски 7

• 54 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Още нещо да питам, всички мебели които съм накупила са бежови и бели ламината е средно кафяв дървесен. Какъв цвят като акцент мога да вкарам? възглавници, лампион,покривка, стените не са боядисани все още.. Става въпрос за същото помещение хол,кухня трапезария с камина.

Казвайте като почвам да ставам нахална  Embarassed

# 136
  • на североизток
Всякакъв друг любим цвят, според мен. И зелено, и оранжево, и синьо(тюркоазено), и жълто...

# 137
Зелено , оранжево синьо , има ли цвят , който да не си отива с бежово? Май няма.

# 138
  • София
Червеното е любимият ми цвят, но не си го представям помещението с червно.

Рoсна kитка много ми харесва синьото от аватара ти, свързвам го с любима Гърция, но е много смел цвят за мен. Притеснява ме един такъв искрящ цвят за всекидневна не омръзва ли бързо?

# 139
  • на североизток
Зависи къде е този син цвят (или червен, защо не). Ако целия диван ти е такъв, може и след една седмица да ти се прииска да го смениш Mr. Green Но ако само някоя възглавничка, рамка на снимка или ваза, сигурно няма да ти омръзнат толкова бързо Simple Smile

# 140
И аз тръгнах да предлагам синьо- тюркоазено. По- мек вариант, но също прекрасна комбинация е маслинено зелено, лайм зелено, каки - разбра ли каква гама имам предвид?

Цвета може да го въведеш като възглавници, декоративни одеала за завиване, малки чергички, килимчета, шалтета. Декоративен текстил един вид.
Ако имаш възможност дай снимки!  Simple Smile

# 141
  • София
Нямам снимки, помещението е празно все още.

Ето това  по 'убито' синьо зелено ми харесва http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=180888455889, но си мисля че трябва да е  комплект завеса, калъфки,покривки..

pina, да Оlive, Khaki допадат ми като цветове, ще потърся предложения в нета. Както казва съпруга ми практик - зеленичко да е , да успокоява Simple Smile

# 142
Още нещо да питам, всички мебели които съм накупила са бежови и бели ламината е средно кафяв дървесен. Какъв цвят като акцент мога да вкарам? възглавници, лампион,покривка, стените не са боядисани все още.. Става въпрос за същото помещение хол,кухня трапезария с камина.

Черно. Peace

# 143
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А защо пък да не е червено, но корал, керемидено.......... Аз не обичам червено-бели интериори по принцип, но с мекотата на дървесния цвят......... защо не.......

Например, само цветово, адски много ми хареса тази кухня.
Още интересни съчетания с червено, страхотно!!!

Пина, много ми харесват твоите вдъхновения!

Самурайче, ако не дадеш поне едно дзак към тая твойта къща, ще дойда собственоръчно да я снимам!  Mr. Green

# 144
  • на североизток
Пина, и аз все  се надявам някъде да мярна снимки от твоя дом, но все не успявам Confused Пък толкова често се коментира и се дава за пример, че е срамота да ни държиш в затъмнение Grinning Като основател на тази тема, трябва дори да ги сложиш на първа страница, да си за пример на последователите ти Simple Smile
Това, в кръга на шегата, да не се обидиш нещо Heart Eyes

# 145
  • София
Tatitt Керемиденото от първото предложение е моя цвят. Къщата боядисахме в този цвят.Едвам надделях на съпруга ми, няма да се съгласи да е акцент и вътре Simple Smile Hug

# 146
Аз идвам с предложение за тъмно синьо, особено ако бежовото е студена гама. Всъщност бяло и бежово дават огромни възможности за акценти. Само според мен ще сгрешиш ако комплектоваш пердета с калъфки на възглавници, с покривки.... Ще стане толкова упрятно, че... За мен завесите по- добре да са към неутралните тонове.  Thinking

iv4i_79, аз все си го споменавам, та може би даже вповече... затова с такова впечатление си останал.  Blush  ще ти пратя ЛС

# 147
  • на североизток
Аааа, не си само ти Naughty колко пъти съм чела суперлативи за кухнята ти...е сега мога да кажа, че са напълно заслужени Simple Smile

# 148

Самурайче, ако не дадеш поне едно дзак към тая твойта къща, ще дойда собственоръчно да я снимам!  Mr. Green
Пу, втора! И аз чакам от страната на изгряващото слънце, също!

# 149
  • на село

Пу, втора! И аз чакам от страната на изгряващото слънце, също!
Много съм нова, но и аз съм любопитна  Flutter. Още повече, че сме се ориентирали към подобен тип мебелиране (или поне с такова впечатление оставам)   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт